G36K Recoil Shock-Tokyo Marui

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 16 Απρ 2010, 18:48:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lak1000

Δεν έχει να κάνει με την μπαταρία (το έχω πάθει με γεμάτη μπαταρία), απλά το μοτέρ δεν γυρίζει όσο θα έπρεπε αν δεν πατήσεις οκ την σκανδάλη.
Please don't feed the trolls...

Powerplant

Τέλειο, υπέροχο, φανταστικό, μπράβο, συγχαρητήρια, το καλύτερο όπλο το G36K της Tokyo Marui αλλά:

1ον θα ήθελα να μου πει κάποιος γιατί το SOPMOD δεν έχει version 2 recoil μηχανισμό όπως το G36K. Προσωπικά δεν βρήκα κάπου να διαχωρίζει τα 2 μοντέλα.

2ον για όποιον αμφισβητεί το θέμα με την μπαταρία ας τσεκάρει και λίγο ξένα fora γιατί αρκετοί με αλλαγή σε li-po έλυσαν το θέμα (μπαταρία after-market αποκλειστικά για SOPMOD-SOCOM).

3ον Δεν μαμώ το τοπικ αφού τα ίδια "εντόσθια" έχουν και κάποιους ίσως τους ενδιαφέρει.

arghles

μια ερωτηση στον αγοραστη τι gear-box εχει το κανονικο ενος g36   με επιπλεον το μηχανισμο του κλωτσηματος?

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Emperor

Καλησπέρα φίλοι μου. Το εν λόγο aeg το έχω βάλει στο μάτι τον τελευταίο καιρό. Πραγματικά είναι ένα έργο τέχνης. Είναι παρα πέρα τι να λέμε τώρα...Αλλά κλίνω και λίγο προς το εξής:
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1631

θα είναι σίγουρα μάχη στήθος με στήθος...στο τέλος θα πάρω και τα 2 μου φαίνεται να μην βασανίζω άλλο το μυαλό μου :P :P :P :P :P :P :P
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...