αναβαθμιση στο GR16 CARABINE [BLOW BACK] COMBO

Ξεκίνησε από TS, 20 Μαρ 2010, 17:46:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TS

πως μπορω να τερματισω σε αναβαθμιση αυτο το οπλο  ???

Ozymandias

Και γιατι ακριβως θελεις να το αναβαθμισεις;

TS

για να αυξησω το βεληνεκες του οπλου.και οπως ειναι λογικο για να γινει αυτο πρεπει να αυξησω τα fps .αυτο ρωταω πως να του αυξησω τα fps.

liongreek

Παράθεση από: TS στις  20 Μαρ 2010, 19:57:01 ΜΜ
για να αυξησω το βεληνεκες του οπλου.και οπως ειναι λογικο για να γινει αυτο πρεπει να αυξησω τα fps .αυτο ρωταω πως να του αυξησω τα fps.

nope, not really. Δεν ξέρω πόσα βγάζει, δοκίμασε πρώτα μια αλλαγή κάννης σε κάτι ακριβείας (madbull, Tanio Koba αυτές που έχω δοκιμάσει με καλά αποτελέσματα), ένα καλύτερο hopup και καλής ποιότητας bbs.

για τα fps να έχεις πάντα υπόψην τα όρια στα παιχνίδια που παίζεις

queef

Τα περισσότερα G&G έρχονται με πολύ καλό hop up και 6,03 κάννη.Ότι και να βάλεις θα δεις μικρή διαφορά.Μόνη λύση είναι να μεγαλώσεις λίγο την κάννη και να βάλεις μεγαλύτερη ακριβείας.Αλλά μετά βάλε και δυνατότερο ελατήριο γιατί θα ρίχνει κάτω από 300.Με αυτό και ένα 340άρι φπς για να παίζεις παντού νομίζω είσαι κομπλέ.

Ozymandias

Εγω παλι θα προτεινα να το αφησεις ως εχει, τουλαχιστον οσον αφορα τα fps.  Δες κατα hop up μερια, λαστιχακια κτλ.

Μην νομιζετε οτι τα περισσοτερα fps ντε και καλα σημαινουν μεγαλυτερο βεληνεκες, και πιο αποτελεσματικο οπλπ. Το πιο ευθυβολο οπλο που εχω δει, και που εριχνε πιο μακρια ηταν ενα οπλακι στα 350fps φτιαγμενο για CQB παιχνιδια

TS

για εξωτερικη μετατροπη τι προτινετε??[του εχω βαλει ηδη ενα λειζερ,μια ρεντ ντοτ και σιγαστηρα.τι αλλο μπορω να βαλω??]

queef

Την Άρτα και τα Γιάννενα..καντο λατέρνα κι εσύ..

Ατροτος

Bαλε:
Φακο
Διποδα
Χειρολαβη
Αυτο που κραταει μαζι δυο γεμιστηρες.
Εκτοξευτη οβιδων
R.I.S
και ενα τετιο http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=67_69&products_id=1475.

TS

παιδια να ρωτησω κατι αλλο 1.αυτο κανει στο gr16 μου??2.αν το παρω χρειαζετε να παρω και το ελατηριο ή το περιεχει??3.αν το παω στο μαγαζι ποσο θα χρεωθω για να μου το φτιαξουν αυτοι??

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=83_124_142&products_id=2044

ampelift

Αυτό που δείχνεις είναι αποκλειστικά για το M4A1 της CELCIUS.

TS

Kallistos

Αλλα και 400 αρι ελατήριο να έβαζες, σε δημοσιο παιχνίδι θα είχες προβλημα.
Δες τα πραματα πρακτικά. Για να εχεις ενα καλό οπλισμο πρεπει να είναι λειτουργικός. Δηλ να μπορείς να παίξεις παντου, και οταν παιζεις να εχεις την μεγαλύτερη δυνατή ευκολία στη κινηση και το παιχνίδι. Εχω δε θα το έκανα τουμπανο αλλα θα έβαζα τα απαραιτητα ώστε να είναι και αρκετά ελαφρυ στην πολυωρη χρήση του.
Ready... Steady... Fire...!!!

TS

παιδια μια τελευτεα ερωτηση μηπως ξερεται πως να ανοιξω το οπλο μου  ??????ξερω να κοιταξω youtube αλλα το εχω κανει ηδη και δεν υπαρχει τπτ  :'( :'( :'( :'(για παραδειγμα εκει που στα m4 υπαρχουν βιδες στο δικο μου ειναι λες και το οπλο σε εκεινο το κομματι εχει κοπει  κυκλικα .
  οποιος εχει το gr16 combo και εχει βαλει κανη ακριβειας  τον παρακαλω να μου πει πως να το ανοιξω

ampelift

Για τσέκαρε και αυτό νομίζω πως είναι αρκετά κατατοπιστικό.
G&G combat machine M4-A1 disassembly

TS

ενταξει δεν χρειαζεται με βοηθησε ο φιλος  lak1000 που μου εστειλε μνμ .παντως ευχαρηστω για την βοηθεια