Ελευσίνα, 3/7/2010

Ξεκίνησε από Kallistos, 02 Ιουλ 2010, 17:46:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kallistos

Κυριοι,

θα παμε παρεα για εκπαιδευση και παιχνίδι στην Ελευσίνα αυριο στις 18:00. Οποιος τυχει να παρευρεθεί, ευχαρίστως θα μοιραστούμε το πεδίο και την διασκέδαση.  

Επειδή ερωτήθηκα: 350 fps. Με το που μπαίνει καποιος σε κτίριο μονο, κατα βολή κατά βολή, είτε μέσα σε αυτό, είτε προς τα έξω.

Ευχαριστώ Κάλλιστος.
Ready... Steady... Fire...!!!

G.P.S.

Μεσα & εγω παιδια !!!
Θα ειναι & πιο δροσερα !!!
Θα το τραβηξετε μεχρι αργα ?!?
Να φερουμε tracers κτλ. ?!?

pit k

μαλλον μεσα καλα θα ειναι

Teacherdick

Μέσααααααααααα.Τα λέμε εκεί!!!!!!!!!!!!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Leonardo-Swordfish

Μέσα... +vagelis 521 + Mitsos + 2?

Patriot

God Save The Queen.........

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Kallistos

Αρχίζει η κατάσταση να γίνεται πιο ενδιαφέρον.
Ισως να εφαρμόσω ενα απλο σεναριάκι για να είναι πιο ενδιαφέρον.
Ready... Steady... Fire...!!!

gioalex

Και εγώ ψήνομαι, αλλά να το δω λίγο και θα ξέρω σίγουρα αύριο...

Iskios

+1 (με μια μικρή επιφύλαξη...)

Amfivios266

Μεσα και εγω. Ετσι απλα...

Jeff_Steel

90% εγώ συν ένας φίλος ο οποίος δεν έχει ακόμα όπλο. Αν κάποιο παιδί έχει κάποιο έξτρα όπλο και μπορεί να το φέρει θα το εκτιμήσουμε. Ευχαριστώ.

G.P.S.

Παιδια 18:00 ξεκιναμε ή μαζευομαστε στις 18:00 & αρχιζουμε 18:30-19:00 ?!?
Δεν το λεω για να γινει πιο αργα (οσο πιο νωρις τοσο πιο πολυ θα παιξουμε)
απλα διευκρινιστικα. ;)

gioalex

Για κάντε ένα update με τον καιρό τι παίζει, γιατί εδώ (κέντρο) βρέχει του καλού καιρού...

Horus

απο Freedom Fighters:

Horus
Laetius
Ballian
dtz (?)
enemies..we need more enemies!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Αλλο ενα ευχαριστο σαββατιατικο απογευμα και ειδικα για οσους εκατσαν και οταν νυχτωσε...ελπιζω το ο φιλος που πιαστηκε στα συρματα και επεσε να ειναι καλα...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Powerplant

Ο τραυματίας είναι ΟΚ. Έκανε και στον πωπό μια ωραία ένεση αντιτετανικού ορού και αναπαύεται (το τελευταίο μάλλον, γιατί μπορεί να είναι και βόλτα).

Ευχαριστούμε και πάλι τον Jeff Steel για τις Α' Βοήθειες και τους υπόλοιπους που σεβάστηκαν ένα άτομο με κατεβασμένα παντελόνια μέσα στη νύχτα!  ;D

Ωραία περάσαμε σήμερα, ωραίο και το νυκτερινό. Νομίζω ότι για καλοκαίρι είναι ότι καλύτερο το Σαββατιάτικο απογευματινό-βραδυνό. Να το ξανακάνουμε.

ΥΓ. Να του φύγει το στραγάλι από την σφυρίχτρα όποιου σφύριξε λήξη, την στιγμή που είχα 2-3 άτομα έτοιμα για "ψήσιμο".  ;D

SAPPER

Ευχαριστούμε την Πολυεθνική Ομπρέλα για το απογευματινό που εξελίχθηκε και σε βραδινό παιχνιδάκι - 20 άλεπτα death-ματσάκια !!! για την ακρίβεια φανταστείτε ότι τώρα μπήκα 00:30 !!! συμπεριλαμβανομένου και του κέντρου μπυροθεραπείας "Ο Ρώσος"  ;D ;D ;D

Περαστικά στον συμπαίχτη που τσακώθηκε με το συρματόπλεγμα, τον Lou Bamboo που διαπίστωσε ότι το όπλο του έχει διαιρούμενη εξωτερική κάννη την ώρα του παιχνιδιού, και τον συμπαίχτη που ήρθε με δυο αρβύλες και έφυγε με μιάμιση ;D ;D ;D

Τα λέμε στο επόμενο game.  :D

loubamboo

Παράθεση από: SAPPER στις  04 Ιουλ 2010, 01:08:24 ΠΜ
Ευχαριστούμε την Πολυεθνική Ομπρέλα για το απογευματινό που εξελίχθηκε και σε βραδινό παιχνιδάκι - 20 άλεπτα death-ματσάκια !!! για την ακρίβεια φανταστείτε ότι τώρα μπήκα 00:30 !!! συμπεριλαμβανομένου και του κέντρου μπυροθεραπείας "Ο Ρώσος"  ;D ;D ;D

Περαστικά στον συμπαίχτη που τσακώθηκε με το συρματόπλεγμα, τον Lou Bamboo που διαπίστωσε ότι το όπλο του έχει διαιρούμενη εξωτερική κάννη την ώρα του παιχνιδιού, και τον συμπαίχτη που ήρθε με δυο αρβύλες και έφυγε με μιάμιση ;D ;D ;D

Τα λέμε στο επόμενο game.  :D

Νομίζω ότι το είχα παραφορτώσει το καημένο, αλλά η νύχτα θέλει accessories...

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες για την ωραία βραδιά και ιδιαίτερα τους GHOST RECON για τη συνεργασία.
 Ζητώ συγγνώμη από το φάντασμα για το "blue on blue".

Καλή βδομάδα σε όλους!
Freedom is more important than peace. USMC!

Leonardo-Swordfish