ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 - ΕΛΕΥΣΙΝΑ Fitness Game ΙΙ (Απογευματινό)

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 24 Ιουν 2010, 17:21:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arimnistos

Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ.
Καλό και ασφαλές παιχνίδι σε όλους.

SAPPER

Χρόνια πολλά στον "νέο" του "ΕΚΔΡΟΜΟΥ" και καλή εκπαίδευση του εύχομαι  ;)

Στο κυρίως κείμενο τώρα...

Εφόσον φιλοτιμήθηκε ο φίλος μας ο Leonardo... να θυσιαστεί... (ξέρει αυτός) και να προσφέρει το κορμί του στην επιστήμη του Airsoft θα τον τιμήσουμε δεόντως  ;D ;D ;D

Οπότε οι Ghost θα είναι εκεί !!!

KRATOS

Kαλημερα "ΕΚΔΡΟΜΟς" χρονια πολλα στον μικρο!!!!!! να ερθει με το νεροπιστολο....καπως ετσι δεν αρχισαμε ολοι μας!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

ZINJA

αφου θα ερθουν  ΑΥΤΟΙ θα κλοισω το μαγαζι ποιο γρηγορα και θα ειμαι εκυ στην ωρα μου!θα σας φαω το κεφαλι καθαρματα! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

παντα με σεβασμο και μονο πανω στο παιχνιδι οτι λεω!κατα τα αλλα σας αγαπαω,αλλα το κεφαλι θα σας το σπασω!χαχαχαχαχαχχ ;) :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SAPPER

Παράθεση από: ZINJA στις  26 Ιουν 2010, 14:54:07 ΜΜ
αφου θα ερθουν  ΑΥΤΟΙ θα κλοισω το μαγαζι ποιο γρηγορα και θα ειμαι εκυ στην ωρα μου!θα σας φαω το κεφαλι καθαρματα! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

παντα με σεβασμο και μονο πανω στο παιχνιδι οτι λεω!κατα τα αλλα σας αγαπαω,αλλα το κεφαλι θα σας το σπασω!χαχαχαχαχαχχ ;) :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-* :-* :-* :-*

Mολών λαβέ... εεε... ξέχασα αυτή είναι άλλη ομάδα  ;D

SKORPIOS1234

Μαγκες αν η γαστρεντεριτιδα υποχωρησει θα ερθω.
Αλλιως αντι να κανω πυρ και κινηση θα κανω σκ...το και κινηση.
Αν δεν μπορεσω παντως καλο βολι σε ολους

ampelift

Παιδιά πολύ ωραίο παιχνίδι.
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!!!!!!! 

Whiskey

Συγχαρητηρια για το παιχνιδι ... ερωτηση λοιπον απο καποιον που ναι μεν δε συμμετειχε αλλα ειχε ενα μεγαλο μερος της ομαδας του εκει ...

Στα CMs ειχαμε συνυπογραψει οτι οι εκει ομαδες θα παιζαμε με 1J + 5% fps δινοντας "περιοδο χαρητος" στους υπολοιπους μεχρι τον Σεπτεμβρη ...

Η ομαδα μου δηλωσε οτι θα παιξει με αυτο το οριο και ζητησε μετρηση των fps ... δεν εγινε αποδεκτο (συγκεκριμενα ζητησε ο υποδιοικητης μου (Powerplant) απο τον διοργανωτη να γινει μετρηση εκεινος απαντησε "δε χρειαζεται να μετρησουμε επειδη ολοι ξερουμε με τι οπλα παιζουμε" !!)

Θεωρω οτι αφου δεν υπηρχε "παρατραγουδο" ολα καλα ... θεωρω οτι μετα απο το θεμα μη μετρησης η ομαδα μου επρεπε να ειχε αποχωρησει εξ'αρχης ... θεωρω οτι επισης ομαδες που συμφωνισαν πραγματα στα CMs επρεπε ειτε να τα τηρησουν ειτε να παψουμε να κοροιδευομαστε ...

Κυριοι (διοργανωτες) ... κατα την αποψη μου οχι μονο καταπατησατε τα οσα συμφωνηθηκαν στα CMs αλλα επισης καταπατησατε τα ευνοητα που λενε πως απλα επρεπε αφου διοργανωνετε παιχνιδι να τηρησετε τα απαραιτητα στοιχεια ασφαλειας με βαση τα fps τα οποια εσεις οι ιδιοι οριοθετησατε ...

Περαν αυτων δεν εχω να σχολιασω κατι περισσοτερο ... απλα παιρνω ενα screenshot και αν το post μου διαγραφει τοτε απλα θεωρηστε την ομαδα των HADES εκτος απο καθε διεργασια CMs.

Με τιμη ...

Whiskey ...

Leonardo-Swordfish

Φίλε Whiskey
1ον
ΚΑΝΕΝΑ aeg δε βγήκε +350 fps .... βέβαια τα νέα από Ελευσίνα περνώντας Αττική οδό και φτάνοντας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας μπορούν να φτάσουν όποτε θέλουν και όπως θέλουν.  
(όσο αναφορά για το αν εγιναν μετρήσεις τελικά ή όχι)

2ον
Τίποτα δεν επισημοποιήθηκε και τίποτε δεν αποφασίστηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ στα CM'S λόγω μή απαρτίας όλων των ενδιαφερόμενων ομάδων της κοινότητας του Airsoft N. Aττικής. (εκτός και αν δε γνωρίζω κάτι)

3ον
Η ένδειξη της  προσπάθειας ,για την αναγνώρηση του κάθε παίκτη/ομάδας του airsoft, της ωριμότητας και υπευθυνότητας του, προσωπικής μου πρωτοβουλίας πάντα, δείχνει ένα σημάδι ότι κάποιοι "καλοπροέραιτοι" δε τη δέχονται. (αυτούς τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια)
Όπως γνωρίζει ο καθένας τι νουμερο παπούτσι φοράει τι νούμερο παντελονι φοράει ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
κάθε παίκτης του airosft.

4ον
Τα 35 από τα 50 άτομα που παρευρέθησαν στο παιχνίδι είναι αυτοί που δέχτηκαν να εφαρμοστούν κάποια θέματα
που απασχόλησαν τα CM'S ..... και δε μιλάω για το αυτονόητο , μιλάω για την υπευθυνότητα της τήρησης των θεμάτων που μας απασχόλησαν και μας απασχολούν.

5oν
Τα 328 fps (1 joule) +5% αν θυμάμαι καλά έχουμε πει να τα εφαρμόσουμε σε όλα τα Δημόσια παιχνίδια από το Σεπτέμβριο (ή κάνω λάθος και σε αυτό;)

6ον
Εμένα προσωπικά αλλά και όλη η ομάδα της ΤΑS μας ενδιαφέρει να ξεσκατάρουμε τις προσωπικότητες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους
διακρίνει η ωρίμότητα και η υπευθυνότητα πάνω στο παιχνίδι που λέγετε airsoft

7oν
Σήμερα που έκανα ΜΠΑΜ σε έναν φίλο μου...είναι επιλήψημο για το μέλλον μου στο airsoft?? ή πρέπει να τιμωρηθώ ??
(επειδή μας απασχόλησε το θέμα της κατήργησης του ΜΠΑΜ)

8ον
Επειδή, όπως αντιλαμβάνομαι, δε πρέπει να έφτασαν όλα τα γράμματα και τα φωνήεντα σωστά στα αυτιά σου....
πρέπει να σε πληροφορήσω ότι...
Αν δε μέτρησα κάποιους απο την ομάδα των HADES είναι ακριβώς επειδή σας διακρίνει, και σαν άτομα και σαν ομάδα,
η υπευθυνότητα και η ωριμότητα (και πρέπει να σε τιμάει αυτό)
από τη άλλη μεριά για να εξασφαλίσω την ασφάλεια της Ομάδας σου, και όχι μόνο, μετρήθηκαν σχεδόν όλοι.....
αν θές να σου πω ποιοι δε μετρήθηκαν.. HADES, ΜLS εγώ και 5, 6 που γνωρίζω και ΠΟΙΟΙ είναι και ΠΟΙΑ είναι τα aeg τους
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ.  Με λίγα λόγια την ευθύνη για τους παραπάνω που δε μετρήθηκαν,  την πήρα αποκλειστικά ΕΓΩ.

Εν ολίγοις ....ποιος σου είπε  τι σου είπανε και πώς το είπανε....λίγο με ενδιαφέρει εως καθόλου.
Αλλος εκτίθεται..οχι εγώ πάντως.
Το απογευματινό παιχνίδι διεξήχθει μέ όλους τους κανόνες και στα όρια ασφαλείας με σωστές μετρήσεις....(ας ήταν στο safe house να έβλεπαν αν εγιναν μετρήσεις και όχι στα αυτοκίνητα τους)

Πιστεύω περάσαμε όλοι όμορφα σε ένα πραγματικό FITNESS Airsoft Game.

Αυτά τα ολίγα. ;D ;)

Kallistos

Πολύ καλό παιχνίδι. Το ευχαριστήθηκα.

Παιδιά το μπαμ οταν είμαι σε πλεονεκτική θέση το εφαρμόζω.
Οτι  αποφάσεις CM και αν παρθούν, προσωπικά δεν υπαρχει περίπτωση, εκτός λαθους υπολογισμού, να σου ριζω απο κοντινη αποσταση αν μπορω να σε βγάλω και έτσι. Πολύ σαδιστική αποφαση που αποσκοπέι κατ εμέ να βάλει σε κουβά κανόνες και να αφαιρέσει τη προσωπική επιλογή να μην σου ρίζω, και την δική σου προσωπική επιλογή να δεχτείς την αποχώρηση σου.

Λέγεται και Ευγενή Άμιλα.

Τωρα αφού θα αρχίσουμε να μετράμε με το χιλιοστόμετρο τα FPS, εγώ σε δικό μου παιχνίδι public, έχω ανοχη. Και δεν είναι θέμα αδικίας σε αναμεσα σε παιχτες αλλά λειτουργηκότητας του μηχανισμού του οπλου. Μπορεί το ίδιο οπλο της ιδια εταιρία να έχει διακύμασα στα FPS>
Πχ απο προσωπική εμπειρία VFC SR16 - 500 Ευρώ οπλο. Το AC το βγαζει 340 αλλά στην πραγματικότητα για χψ λογους είναι 360. Δεν θα υποχρεώσω τον παιχτη να δωσει άλλα 40 ευρώ και να ανοιξει ενα καινουγιο gearbox για ένα οπλο που του το πουλησαν ότι παιζει παντου. Και το παιδί είχε δικιο να θελει να παιξει......... και επαιξε.
Ready... Steady... Fire...!!!

spiros.k

ωραιο παιχνιδι μπραβο λεωνιδα λιωσαμε στο πανω κατω,και οσο βραδιαζε ακομα πιο ωραια.ενα  μπραβο σε ολα τα παιδια.καλη βδομαδα σε ολους παντα καλα παιχνιδια. ;) ;) ;)

spaniard

Νιώθω οτι εδώ διεξάγεται μια αδικία...

Δηλαδή παραπονιούνται οι hades οτι δεν μετρήθηκαν τα aeg, δηλαδή, ζητούν οι ίδιοι να μετρηθούν τα aeg, και η διοργάνωση αρνείται να μετρήσει τα δικά τους και μετά το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα οτι αυτοί ήταν οι μοναδικοί που δεν μετρήθηκαν τα aeg τους, αφήνοντας κιόλας την υπόνοια οτι αυτοί χάζευαν στα αυτοκίνητα αντι να είναι στη μέτρηση.

Επιπλέον, ο κανόνας του μπαμ δεν καταργήθηκε για κάποιο σαδιστικό λόγο.
Καταργήθηκε απο κανονας, γιατι ώς κανόνας, παραφράζεται και καταχράζεται δημιουργώντας έριδες στο παιχνιδι. Έτσι, αποφασίσαμε να τον καταργήσουμε απο κανόνα, και να το αφήσουμε στην αθλητική άμυλα και παιδεία του καθενός να εκτελεστεί, αλλιώς για οποιαδήποτε έριδα να ισχύει το double kill.

Δεν το καταργήσαμε γιατι είμαστε κρυφοί σαδομαζοχιστές.

Όσο για το θέμα της απαρτίας, ναι, Λεο κάνεις λάθος, το πρώτο έιχε την απαραίτητη πλειοψηφία, και οι αποφάσεις του ισχύουν, το δεύτερο δεν είχε πλειοψηφία και έτσι ασχοληθήκαμε με τα διαδικαστικά του CM, χωρίς να συζητήσουμε θέματα παιχνιδιού. Ήσουν εκεί στο πρώτο.

Παντως, δεν μπορω να μην προσέξω μια έχθρα και αμφισβήτηση προς το CM, και δεν καταλαβαίνω γιατί. τα άτομα που βλέπω να μιλάνε τόσο περιφρονητικά για αυτό, είναι τα άτομα που το είχαν επιδιώξει, και επιπλεόν μίλαγαν πολύ αρνητικά για όποιον τολμούσε να μην πάρει μέρος...

χαιρετισμοί

Spaniard

Who Dares Wins

Whiskey

Καταρχην θελω να διευκρινισω οτι δεν εχω σκοπο να σε προσβαλω ουτε να μπω σε διαδικασια προσωπικης διενεξης μαζι σου Λεωνιδα.

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  27 Ιουν 2010, 03:16:54 ΠΜ
Φίλε Whiskey
1ον
ΚΑΝΕΝΑ aeg δε βγήκε +350 fps .... βέβαια τα νέα από Ελευσίνα περνώντας Αττική οδό και φτάνοντας σε διάφορες περιοχές της Αθήνας μπορούν να φτάσουν όποτε θέλουν και όπως θέλουν.  
(όσο αναφορά για το αν εγιναν μετρήσεις τελικά ή όχι)

Σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι βγηκε πανω απο 350 fps καποιο aeg ... ετσι κι αλλιως το οριο θα επρεπε να ειναι 1J +5% = 345 max ... ο λογος πιστευω οτι σου ειναι γνωστος και τον εχεις υπερψηφισει.
Τωρα το τι διαστρεβλωνεται και τι οχι ... θα δειξει.

Παράθεση2ον
Τίποτα δεν επισημοποιήθηκε και τίποτε δεν αποφασίστηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ στα CM'S λόγω μή απαρτίας όλων των ενδιαφερόμενων ομάδων της κοινότητας του Airsoft N. Aττικής. (εκτός και αν δε γνωρίζω κάτι)

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,3095.0.html διαβασε πιο προσεκτικα διοτι στα πρακτικα των CM λεει οτι το συγκεκριμενο θεμα υπερψηφιστικε και τις δυο φορες με καθαρη πλειοψηφια.

Παράθεση3ον
Η ένδειξη της  προσπάθειας ,για την αναγνώρηση του κάθε παίκτη/ομάδας του airsoft, της ωριμότητας και υπευθυνότητας του, προσωπικής μου πρωτοβουλίας πάντα, δείχνει ένα σημάδι ότι κάποιοι "καλοπροέραιτοι" δε τη δέχονται. (αυτούς τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια)
Όπως γνωρίζει ο καθένας τι νουμερο παπούτσι φοράει τι νούμερο παντελονι φοράει ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
κάθε παίκτης του airosft.

Λεωνιδα, ζηταω συγνωμη αλλα εδω δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις οποτε το αφηνω ασχολιαστο.

Παράθεση4ον
Τα 35 από τα 50 άτομα που παρευρέθησαν στο παιχνίδι είναι αυτοί που δέχτηκαν να εφαρμοστούν κάποια θέματα
που απασχόλησαν τα CM'S ..... και δε μιλάω για το αυτονόητο , μιλάω για την υπευθυνότητα της τήρησης των θεμάτων που μας απασχόλησαν και μας απασχολούν.

Σε καμια περιπτωση δεν διαφωνω στο οτι σιγουρα υπαρχουν υπευθυνα ατομα .... (και εδω δε θα σχολιασω περισσοτερα γιατι δε θελω να το κανω flame).

Παράθεση5oν
Τα 328 fps (1 joule) +5% αν θυμάμαι καλά έχουμε πει να τα εφαρμόσουμε σε όλα τα Δημόσια παιχνίδια από το Σεπτέμβριο (ή κάνω λάθος και σε αυτό;)

Οχι δε θυμασαι καθολου καλα Λεωνιδα. Ειχαμε πει λοιπον οτι διδεται αυτο το περιθωριο εφαρμογης του 1J +5% μεχρι τον Σεπτεμβριο, για ολους εκτος των ομαδων που συμμετεχουν στα CMs.
Για αυτες τις ομαδες δεν υπηρχε καμια "περιοδος χαριτος" και θα επρεπε απο την επομενη Κυριακη μετα το 1ο CM να εφαρμοσουν στα παιχνιδια τους τον νεο κανονισμο.

Παράθεση6ον
Εμένα προσωπικά αλλά και όλη η ομάδα της ΤΑS μας ενδιαφέρει να ξεσκατάρουμε τις προσωπικότητες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τους
διακρίνει η ωρίμότητα και η υπευθυνότητα πάνω στο παιχνίδι που λέγετε airsoft

Θεμιτο και μπραβο σας ... παρολα αυτα εγω προσωπικα θα προτιμουσα να βοηθησω να γινουν πιο ωριμοι ΟΛΟΙ παρα να κρατησω τα καλα και να πεταξω τα αχρηστα (χωρις να υπονοω κατι και διχως να θελω να προσβαλω κανεναν ... θεωρηστε την εκφραση σχημα λογου παρακαλω).

Παράθεση7oν
Σήμερα που έκανα ΜΠΑΜ σε έναν φίλο μου...είναι επιλήψημο για το μέλλον μου στο airsoft?? ή πρέπει να τιμωρηθώ ??
(επειδή μας απασχόλησε το θέμα της κατήργησης του ΜΠΑΜ)

Οχι δεν ειναι επιληψημο για το μελλον σου στο airsoft και μην μου πας την κουβεντα αλλου ... δεν μιλησα για τιποτα τετοιο.

Παράθεση8ον
Επειδή, όπως αντιλαμβάνομαι, δε πρέπει να έφτασαν όλα τα γράμματα και τα φωνήεντα σωστά στα αυτιά σου....
πρέπει να σε πληροφορήσω ότι...
Αν δε μέτρησα κάποιους απο την ομάδα των HADES είναι ακριβώς επειδή σας διακρίνει, και σαν άτομα και σαν ομάδα,
η υπευθυνότητα και η ωριμότητα (και πρέπει να σε τιμάει αυτό)
από τη άλλη μεριά για να εξασφαλίσω την ασφάλεια της Ομάδας σου, και όχι μόνο, μετρήθηκαν σχεδόν όλοι.....
αν θές να σου πω ποιοι δε μετρήθηκαν.. HADES, ΜLS εγώ και 5, 6 που γνωρίζω και ΠΟΙΟΙ είναι και ΠΟΙΑ είναι τα aeg τους
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ.  Με λίγα λόγια την ευθύνη για τους παραπάνω που δε μετρήθηκαν,  την πήρα αποκλειστικά ΕΓΩ.

Εν ολίγοις ....ποιος σου είπε  τι σου είπανε και πώς το είπανε....λίγο με ενδιαφέρει εως καθόλου.
Αλλος εκτίθεται..οχι εγώ πάντως.
Το απογευματινό παιχνίδι διεξήχθει μέ όλους τους κανόνες και στα όρια ασφαλείας με σωστές μετρήσεις....(ας ήταν στο safe house να έβλεπαν αν εγιναν μετρήσεις και όχι στα αυτοκίνητα τους)

Πιστεύω περάσαμε όλοι όμορφα σε ένα πραγματικό FITNESS Airsoft Game.

Αυτά τα ολίγα. ;D ;)

Εφοσον μου λες ΕΣΥ οτι εγιναν κανονικα οι μετρησεις τοτε θα σε πιστεψω και θα ζητησω και συγνωμη για την αναστατωση. Το τι εφτασε στα δικα μου αφτια και το πως εφτασε δεν εχει καμια σημασια πλεον.
Απλα να τονισω οτι οι HADES δεν "απαιτησαν" μετρηση μονο για την ομαδα αλλα για ολους τους συμμετεχοντες και μαλιστα ηρθε δικο μας ατομο νωριτερα ωστε να βοηθησει τον διοργανωτη σχετικα με αυτο (εφοσον εκεινος θα ηθελε βοηθεια).

Επισης να σε ευχαριστησω και για την εμπιστοσυνη προς την ομαδα μου.

Χαιρομαι που περασατε καλα και δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

Καλη συνεχεια.

eversman

Φίλε Leo...
Ξέρεις ότι συνήθως δεν βγαίνω τακτικά να πώ την γνώμη μου,παρά μόνο όταν νομίζω ότι θίγομαι εγώ και η ομάδα μου(στα πλαίσια του παιχνίδιού πάντα και όχι σε προσωπικό επίπεδο)

Εάν θυμάσαι καλά,δέν ήταν όλη η ομάδα της ΗADES στα αυτοκίνητα όπως λές......Ήμουν παρών 15-20 λεπτά πρίν αρχίσει το παιχνίδι στο σημείο συγκέντρωσης των υπόλοιπων παικτών για να μπορώ να μεταφέρω ότι θα είχε ειπώθεί και στους συμπαίκτες μου(οι οποίοι ετοιμαζόντουσαν και πράγματι είχαν καθυστερήσει)

Κατόπιν ξαναπήγα στα αυτοκίνητα για να τους παροτρύνω να βιαστούν και μάλιστα ήρθες και εσύ και πολύ ευγενικά μας ζήτησες να βιαστούμε.

Όσο βρισκόμουν στο safe,ουδεμία μέτρηση έγινε μπροστά μου,ούτε υπήρξε κλήση για μέτρηση.Μάλιστα εσύ o ίδιος είπες στον Powerplant στην αρχή της συγκέντρωσης-γύρω στις 1615,ότι δέν χρειάζεται να κάνουμε μετρήσεις,αφού όλοι είμαστε και γνωστοί μεταξύ μας και ξέρουμε με τί όπλα ερχόμαστε να παίξουμε-πράγμα σωστό εώς ενός σημείου από άποψη φιλίας/εμπιστοσύνης,αλλά άτοπο από άποψη ασφάλειας-και μάλιστα το επανέλαβες ερχόμενος να μας φωνάξεις για να ξεκινήσουμε.

Ξέρω για το επίπεδο φιλίας ανάμεσα μας ,αλλά ουδεμία μέτρηση έγινε όσo βρισκόμουν στο safe.

Εάν τώρα έγιναν μετρήσεις πρίν από την άφιξη μου ,αυτό δέν μπορώ να το υπογράψω,αλλά δεν άκουσα ούτε είδα για μετρήσεις .Το να μας κατηγορείς όμως ότι ..."άς ήσασταν εκεί να το βλέπατε..."είναι κάπως φίλε.Δέν ήμουν και δεν πρόκειται να είμαι μπάστακας κανενός για να ελέγχω το τί κάνει ο καθένας από την αρχή ώς το τέλος.

Μπορώ όμως να πώ για πράγματα και κουβέντες που έγιναν και που ήμουν και παρών.Και τα παραπάνω ειπώθηκαν έτσι ακριβώς όπως τα γράφω.Και εκεί και είναι και η μόνη μου ένσταση.

Leonardo-Swordfish

Everything is under Control....  ;D

Θα βγουμε off topic....

Επί τη ευκαιρία ας αναρτηθεί ένα νήμα με τις ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (και όχι τα πρακτικά)

Παράθεση από: eversman στις  27 Ιουν 2010, 13:44:58 ΜΜ

Εάν θυμάσαι καλά,δέν ήταν όλη η ομάδα της ΗADES στα αυτοκίνητα όπως λές......

Δεν ανέφερα και δε κατηγόρησα κανέναν όνομαστικά ποιος ή ποιοι ήταν στα αυτοκίνητα ...Ήταν και πολλοι άλλοι στα αυτοκίνητα.

κλήση για μέτρηση στο safehouse δεν έγινε.... καθώς πήγαινα από άτομο σε άτομο με το μετρητη στα χερια....

Εγιναν μετρήσεις τελικά ή όχι ;;;; Ιδού η απορία.

Σε τελική ανάλυση αν θεωρείτε κάποιοι οτι βρίσκομαι υπό το καθεστώς παρατυπίας..
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ απ'ολους για την παρατυπία μου αυτή.
Δε θα ξαναγίνει.

Καλή εβδομάδα σε όλους. ;)

SAPPER

Όσον αφορά την GHOST RECON επιβεβαιώνουμε την μέτρηση των AEG μας από τον Leonardo Swordfish aka Λεωνίδα.

Ήρθε με το RADAR του και μέτρησε τα AEG μας τα οποία είναι σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν ψηφιστεί στο πρώτο Captains Meeting.

Πέραν τούτου ευχαριστούμε τα παιδιά που μοιράστηκαν τις μπίλιες τους μαζί μας, ;D ήταν ένα ωραίο απογευματινό παιχνιδι που κατέληξε σε μπυροκατάσταση στους Αμπελόκηπους.

From Ghost Recon Team Out.

Kallistos

Τελος καλό - Όλα καλά!

Λεωνιδα εις αναμονή για την επόμενη διοργάνωσή σου.

Patriot

God Save The Queen.........

Teacherdick

Καλημέρα φίλοι...
Αρχικά να ευχαριστήσω το Leo για το υπέροχο απόγευμα και το παιχνίδι που διοργάνωσε.Πέρασα πολύ ωραία και το ίδιο πιστεύω όλοι μας.
Όσο αφορά τα υπόλοιπα, μετρήσεις έγιναν, αλλά όχι με την κλασική διαδικασία, δηλαδή κλήση για μέτρηση. Παρατυπίες δεν έγιναν ( απ όσο είδα εγώ τουλάχιστον ) και γενικά το παιχνίδι κύλισε ομαλά. Τέλος, σε αυτό που λέει ο Leo ότι ο καθένας ξέρει το όπλο του και ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχει δίκιο. Αν κάθε ένας απο εμάς φροντίσει να φέρει το όλπο του στα όρια που ψηφίστηκαν απο τα CM, τότε δε χρειάζεται να μετράμε κάθε φορά όπλα. Ας γίνει η νέα αρχή που όλοι θέλαμε με βάση την εμπιστοσύνη.....

Υ.Γ: Leo περιμένω το επόμενο Game. Ελπ'ιζω να είμαι ξανά εκεί...Χαιρετισμούς σε όλους!!!!!!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Kallistos

@Teacherdick

Μην είσαι τοσο ευγενικός...
Απειλησε τους. Ασε θα το κάνω εγώ....

Στο αλλο παιχνίδι θα έχει το L85 μαζί  ;D  - Φοβού!!!