fn fal της King Arms

Ξεκίνησε από agent 47, 04 Ιουλ 2010, 20:36:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

agent 47

Ρε παιδιά σαν νέος και εγώ στο hobby θα μπορούσατε να μου πείτε κάτι γι' αυτό το όπλο?? Είναι αξιόπιστο και εύχρηστο σε διάφορες συνθήκες???
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Ozymandias

Bαλε και ενα λινκακι, φιλε μου να ξερουμε σε ποιο απ΄ολα τα FAL αναφερεσαι......

Επισης γραφεις
ΠαράθεσηΕίναι αξιόπιστο και εύχρηστο σε διάφορες συνθήκες???

Πριν συνεχισουμε την κουβεντα......το οπλακι το εχεις πιασει καθολου στο χερι σου, ειτε το airsoft ειτε το πραγματικο, η μονο απο φωτο το εχεις δει;

SW1GEORGE

Σαν εταιρεια ειναι φοβερη.....
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Ozymandias

Ναι.....αλλα τα πρωτα μοντελα της σκουριαζαν. Σε δυο παιχνιδια το οπλο σου ειχε γινει κοκκινο. Δεν ξερω αν τα καινουργια εχουν το ιδιο κακο ελλατωμα.

Βεβαια καποιοι παιχτες (Aρχαια καταδρομια) γουσταραν την σκουρια. Τους θυμιζε τα νιατα τους και τα πραγματικα FN που σκουριαζαν σε καποια σημεια.

agent 47

Το όπλο για το οποίο μιλάω είναι το εξής http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_34&products_id=1628  αλλά δεν έβαλα το link επειδή είπα για το μοντέλο της King Arms και όχι της CA  γιατί από ότι διάβασα πιο πρίν, σε κάποιο άλλο θέμα, κάποιοι λένε ότι έχει χάσει την ποιότητά της και γι' αυτό μίλησα για το συγκεκριμένο και όλες τις παραλλαγές που παρέχει η εταιρία αυτή( εκτός βέβαια του blow back γιατί τώρα να πληρώνεις 420 για όπλο και αρχάριος λίγο δύσκολο). Αλλά κυρίως θέλω να μάθω αν είναι καλό για διάφορες καταστάσεις όπως urban ή woodland??? και αν τα μοντέλα της συγκεκριμένης εταιρίας δεν παθαίνουν συχνά ζημιές??? Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί απο τα λίγα θε΄ματα που έχω διαβάσει οι περισότεροι κινούνται γύρω από τα M16 AK47 MP5 style αλλά εμένα μου κέντρισε αυτό το μοντέλο το ενδιαφέρον.... Ευχαριστώ για την βοήθεια και την ανοχή σας...
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Ozymandias

Παράθεσηαπό ότι διάβασα πιο πρίν, σε κάποιο άλλο θέμα, κάποιοι λένε ότι έχει χάσει την ποιότητά της
Το αντιθετο μαλλον....ξεκινησε μαλλον προβληματικη και εχει βελτιωθει αρκετα, εχοντας λυσει τα περισσοτερα θεματα αξιοπιστιας που ειχε.

Βλεπω οτι το σκουριασμα δεν σε ενοχλει

Το FAL ειναι αρκετα μακρυ και σχετικα βαρυ οπλο. Για CQB δεν ξερω αν ειναι το ιδεωδες οπλο, και σιγουρα δεν ειναι τοσο βολικο οσο ενα ΜΡ5, αλλα απο την αλλη, οι Αμερικανοι και οι δικοι μας οι καταδρομεις, μια χαρα κανουν εκαθαριση κτιριου με Μ16, οποτε αν δε μας βολευουν τα μακρυα οπλα στα κτιρια και γκρινιαζουμε, 9/10 φταιμε εμεις και οχι τα οπλα  ;D

Στο δασος παντως μια χαρα θα εισαι, και παλι αν δεν σε πειραζει οτι ειναι βαρυ οπλο.

Ενα θεμα που θα εθετα εγω ειναι η ελλειψη rails και  περιορισμενη γκαμα αξεσουαρ που μπορεις να του βαλεις, σε αντιθεση με τα Μ16/Μ4

agent 47

Τότε λάθος κατάλαβα για την CA. Όταν μίλησες για την σκουριά  νόμιζα γενικότερα για τα πρώτα μοντέλα της King Arms και όχι για το FAL. Αν όντως ισχύει για το FAL η όλη κατάσταση με το σκούριασμα μήπως ξέρεις αν υπάρχει κάποια διαδικασία για να αποφευχθεί αυτό, δηλαδή αν γινεται να περαστούν τα μεταλλίκα του μέρη απο κάποιο αντισκουριακό και αν επιτρέπεται τέτοια επέμβαση χωρίς να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα??? Ευχαριστώ
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Ozymandias

Δεν μπορω να σε βοηθησω......θα πρεπει να ρωτησεις καποιον που να το εχει καιρο.

agent 47

Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.... :)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

salamine153

Αυτο μπορει να ειναι το επομενο οπλο μου)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια