Aγoρες απο Ασια.

Ξεκίνησε από Ατροτος, 08 Ιουν 2010, 14:30:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ατροτος

Εχει αγoρασει κανεις απο αυτο το sait  ehobbyasia.com ;;;;;
Αν καποιος εχει αγωρασει απο καποιο αλλο sait του αξωτερικου ας μου το στηλει με pm.

dash

εχω αγορασει παρα πολλα πραγματα απο ανταλακτικα μεχρι προστασια ρουχισμο.οχι οπλο ακομα βεβαια.μια χαρα site και παντα συνεπεις

Shaddix

Φιλε Dash είχες κανένα πρόβλημα με το τελωνείο?

Ghillie

Εχοντας αγορασει κι εγω απο αυτο το site αρκετες φορες, δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με το τελωνειο. Φυσικα οπως και ο dash εχω παρει μονο ανταλλακτικα ρουχισμο κλπ. οχι οπλο η πιστολι.

dash

κανενα προβλημα ποτε

Dtq

Εννοείτε ότι δεν τα κράτησαν στο τελωνείο και οτι δεν πληρώσατε καθόλου τελωνείο?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

dash

ακριβως.ποτε δεν μου κρατηθηκαν και ουτε εχω πληρωσει τελωνειο.ειτε χαρτακι και τα περνα απο ταχυδρομειο ειτε στην πορτα μου αναλογα αν με εβρισκε ο ταχυδρομος.μιλαω για στολες μεχρι σκοπευτικα-καννες- κλπ οχι ολοκληρα aeg.βεβαια εχω και ατομο που σκοπευτικο του εχει ανοιχτει οποτε δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι δεν θα υπαρξει προβλημα σε διοπτρες κλπ

Jayhawk

Μεθοδος αποστολης κουριερ η ταχυδρομειο?

dash

Ατροτος

Εγω κατι γεμιστηρες θελω και κατι αξεσουαρ μπορει να υπαρχει προβλημα;;

Ghillie

Αν το πακετο σου δεν περιλαμβανει red dot, διοπτρα, laser η φακο με βαση για rail, η οπλο ειναι σχεδον απιθανο να εχεις προβλημα. Οσον αφορα Laser και φακους μπορεις να φερεις με μικρο σχετικα ρισκο, παρομοιως και με τα σκοπευτικα βοηθηματα.

Τάλων

Φίλοι μου υπάρχουν θα έλεγα τρείς βασικές περιπτώσεις.

1. Η παραγγελία  έρχεται σαν συστημένος φάκελος οπότε δεν σταματά πουθενά απλά πληρώνης 3 ευρώ στοn courier για τον τελωνιακό έλεγχο.

2. Η παραγγελία έρχεται σαν δέμα όπου εάν υπάρχει μέσα κάτι που έχει σχέση με σκοπευτικά ή είναι aeg έχει παράσταση τελωνείου 3 ευρώ και συνήθως το παραλαμβάνεις από το ταχυδρομίο.

3. Η παραγγελία έρχεται σαν δέμα όπου εάν υπάρχει μέσα κάτι που έχει σχέση με σκοπευτικά ή είναι aeg μπορεί να πιαστεί για διασάφηση. Αυτό σημαίνει ότι θα σε καλέσουν από το τελωνείο για να στείλεις φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας μια υπεύθυνη δήλωση από την αστυνομία και το τιμολόγιο αγοράς. Επίσης έχει και μία χρέωση όπου ξεκινά περίπου από τα 25 ευρώ.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

SW1GEORGE

καλησπερα.
αν εχει οπλο shotgun φουλ μεταλ γεμιστηρες κρανος μεταλλικο????
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Dtq

Παράθεση από: Τάλων στις  08 Ιουν 2010, 21:35:04 ΜΜ

1. Η παραγγελία  έρχεται σαν συστημένος φάκελος οπότε δεν σταματά πουθενά απλά πληρώνης 3 ευρώ στοn courier για τον τελωνιακό έλεγχο.
Αυτό με τα συστημένα είναι μόνο για φάκελο? Όχι για δέμα? Στο 3 που λες για 25 ευρώ, από τι εξαρτάται το πόσα θα είναι?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Τάλων

Παράθεση από: Τάλων στις  08 Ιουν 2010, 21:35:04 ΜΜ

Υπάρχει ένας τρόπος υπολογισμού φίλε μου που δεν τον θυμάμαι θα διαβάσω την σχετική οδηγία και θα σου απαντήσω.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

dtz

παιδιά αγόρασα πρόσφατα από το συγκεκριμενο site, και έχω να πω τα εξής.
ευγενεστατοι, εξυπηρετικότατοι, όσα mail και να στείλεις με ερωτήματα θα σου απαντήσουν, ταχύτητα, αξιοπιστία.
Τα μειονεκτήματα τώρα.
Μόλις το όπλο (We Scar GBB) μπήκε στο el venizel, άρχισαν οι καθυστερήσεις.
Ενώ οι ανθρωποι μου είπαν, 4-6 μέρες, και πραγματι ήρθε το πακετάκι σε 6 μέρες
ο δυσμοιρος περιμενα περίπου 20 μέρες μεχρι να αρχίσει η ταλαιπωρία της παράδοσης.
Τέλος πάντων επειδή θα χρειαστώ ώρες για λεπτομέρειες, η προσωπική μου πείρα είναι
ότι, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, απλά θέλει υπομονή και ΕΥΓΕΝΕΙΑ, γιατί ξαφνικά
το τελώνιο γίνεται τσολιάς στα ........... σου, και ειδικά όταν έχεις πληρώσει ...
Για τις τιμές τώρα, όπλο ΔΕΝ νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, γιατί το πακέτο βάρος-όγκος-τελωνιάτικα
είναι τετοιο που εξανεμιζει την διαφορά τιμής, ( σε μένα ήρθε ακριβότερο μάλιστα απ ότι αν το επαιρνα από το ).
Απλά όπως σε τόσα αλλα πράγματα σ' αυτή τη ζωή αν θέλεις κάτι ΤΩΡΑ, και τυχαίνει να αφορά και hobby τότε ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ !!
Αξίζει σίγουρα για μικρά ελαφριά πακέτα, τα οποία έρχονται απ΄ευθείας στο ταχυδρομείο σου, καθώς και τα πράγματα που δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά.
Απλά προσπαθήστε να μπείτε λίγο στην νοοτροπία αυτού που πουλάει, και θα δείτε,
αν το δείτε λίγο αντικειμενικά, ότι ( εκτός από κάποιες εξαιρέσεις ) οι διαφορές είναι
πολύ μικρότερες από αυτές που φαίνονται αρχικά

don 't get mad, get even

Horus

φιλε dtz, η τιμη που εγραφε το παραστατικο ηταν αυτη που ελεγε στο site τους?
δηλαδη πληρωσες εφορια με βαση την αξια του οπλου?

enemies..we need more enemies!!

nikosthekiller

να ρωτησω κατι εγω τωρα !!!!! τροπος πληρωμης??? Αντικαταβολη???αν ναι ποια επιλογη πατας γιατι ημουν ετοιμος να παραγγειλω και τα εγραφε στα αγγλικα και δεν καταλαβαινα!!!(μηλαω για ehobbyassia.com)
Airsoft Team Preveza's

THE PREDATORS

Ozymandias

Paypall και πιστωτικη καρτα μονο.....

Ατροτος

Παράθεση από: Ozymandias στις  14 Ιουν 2010, 17:32:36 ΜΜ
Paypall και πιστωτικη καρτα μονο.....
Oταν λες Paypall τι ενωεις;Προπληρωμενη κατρα απο καποια τραπεζα;