Φλογοκρύπτες

Ξεκίνησε από Vagos11, 04 Ιουν 2010, 17:15:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

ΠαράθεσηΔλδ αν εγω μπω σε ενα εξειδικευμενο φορουμ πχ ποδοσφαιρου και ρωτησω "ρε σεις, τι σχημα εχει η μπαλα ποδοσφαιρου, δεν θα μου την πει καποιος;

Ναι γιατι ειναι ηλιθια ερωτηση και αυτονοητη

Eμμμ........θυμισε μου να σου εξηγησω την εννοια της ρητορικης ερωτησης. Οσον αφορα τη εννοια του αυτονοητου, ειναι διαφορετικη για καθε περιπτωση

ΠαράθεσηΤο G3A4 εχει πτυσομενο κοντακιο
I know.....αλλα δεν ηταν σκοπος μου να ερωτησω, απλα να δωσω παραδειγμα μιας δυνειτικα εξεζητημενης τεχνικης ερωτησης. Θα μπορουσα αντι αυτου να ρωτησω για τον τροπο λειτουργειας του HK G3

ΠαράθεσηΑν δεν σε ενοιαζε να μην του απανταγες καθολου
Στην αμεσως επομενη παραγραφο εξηγω γιατι επελεξα να απαντησω και να γινω κακος.....τα γραφομενα του συνομιλητη σου δεν τα διαβαζεις ποτε;  ???

Παράθεσηολοι ξερουν τι στυγνος εγκληματιας ειμαι....
Εκτος και αν εχεις κανει κατι το οποιο απτεται του ορισμου του κακουργηματος, και δεν το ξερουμε εμεις, δεν θα σε χαρακτηριζα εγκληματια....απο την αλλη ομως την γνωμη μου για εσενα στην εχω εκφρασει κατ'ιδιαν και δημοσιως στο παρελθον. Τοτε, αντιμετωπιζοντας τις συνεπειες των πραξεων σου, και αρκετα αντρικια, θα ελεγα,  επελεξες να αποσυρθεις απο την δημοσιοτητα. Βλεπω οτι επεστρεψες δρημιτερος και μην εχοντας μαθει τπτ.

Καλως ηλθες!

Hardcore G.T.

Παράθεση από: Ozymandias στις  05 Ιουν 2010, 18:23:12 ΜΜ
Θα μπορουσα αντι αυτου να ρωτησω για τον τροπο λειτουργειας του HK G3

G3Α3 είναι όπλο ατομικό, ελληνικής κατασκευής, γερμανικής προέλευσης, αυτόματο, αερόψυκτο και λειτουργεί παλινδρομικά με τη βοήθεια των αερίων και του επανατατικού ελατηρίου.

Στην αμεσως επομενη παραγραφο εξηγω γιατι επελεξα να απαντησω και να γινω κακος.....τα γραφομενα του συνομιλητη σου δεν τα διαβαζεις ποτε;  ???

Τα διαβαζω μονο αν εχουν ουσια

Τοτε, αντιμετωπιζοντας τις συνεπειες των πραξεων σου, και αρκετα αντρικια, θα ελεγα,  επελεξες να αποσυρθεις απο την δημοσιοτητα. Βλεπω οτι επεστρεψες δρημιτερος και μην εχοντας μαθει τπτ.

Eμαθα πολλα σε πληροφορω..εσυ παρεμεινες ομως ο ιδιος ξερολας που ησουν...και δεν επεστρεψα καμμια εβδομαδα μετα το γεγονος...πριν 1 μηνα ξανα γραφτηκα στο φορουμ....9 μηνες μετα το περιστατικο...πιστευω προσωπικα οτι εξετισα την ποινη μου....

Καλως ηλθες!

Υπερανω ολων η Πατρις

Ozymandias

ΠαράθεσηΤα διαβαζω μονο αν εχουν ουσια

Και εγω νομιζω οτι τα λεγομενα σου στερουνται σοβαροτητας, ωστοσο τα διαβαζω πριν σου απαντησω

Καλυτερο θα ηταν, λεω εγω ο αφελης, να διαβαζεις πρωτα τι λεει ο αλλος και μετα να αποφασιζεις αν συμφωνεις η διαφωνεις και αν εχουν ουσια. Ο μονος τροπος να γινει διαλογος ειναι να διαβαζει καποιος τα γραφομενα του συνομιλητη του, εστω και αν διαφωνει με αυτα.

Αν απαντας στα λεγομενα του αλλου χωρις να εχεις διαβασει και δωσει σημασια στο τι λεει απλα εκτιθεσαι.

Κουλαρε λοιπον.....απλα διαφωνουμε. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΩ, ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΛΕΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, και ανταλασσουμε αποψεις και επιχειρηματα.

Ειδαλλως ας αποκαλεσει απλα ο ενας τον αλλον μαλακα και ας τελειωσει η κουβεντα

marboo

Η κουβέντα σας τελειώνει ΕΔΩ

@ Pezonauths WARNING
@ Ozymandias WARNING

Συνομιλίες, συζητήσεις και διαφωνίες μεταξύ δύο μελών πρέπει να γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων και όχι στο φόρουμ.