Λεγόμενα Black Puma

Ξεκίνησε από flowerboy, 03 Ιουν 2010, 13:24:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

flowerboy

Πριν από λίγη ώρα είδα το post του χρηστη black puma σε αυτό το topic : http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2369.20.html

Προκειμενου λοιπόν να προλάβω μια διαμάχη σας λέω πως τα λεγόμενα του εν λόγο χρηστη σε καμια περίπτωση δεν εκφράζουν την ομάδα PEL-OPS και της υποομάδες της ( Ευρυμέδων , Δαναοί  ) .
Έχοντας μιλήσει και με αλλα μέλη της ομάδας αγνοούμε την ύπαρξη του εν λόγο χρηστη μιας και δεν είναι εγγεγραμμένος κάποιος στο πατρινό forum ως black puma εκτος αν χρησιμοποιεί εκεί άλλο nick name .
Επειδή στη Πάτρα υπάρχουν παρα πάνω από τέσσερις ομάδες θα παρακαλούσα τον εν λόγο χρηστη να προβεί στις απαιραίτητες διευκρινήσεις και την επομενη φορα να είναι ποιο συγκεκριμένος .

Ευχαριστώ

WAR ANGEL

Kατα τα λεγομενα του και σε εμενα ειχε πει για παιχνιδι αλλα εγω δεν εχω παρει τετοια προσκληση...Θα υποθεσω οτι εκανε λαθος το ονομα..!?

ulisse

μαλλον δεν έκανε λάθος αλλα ας το κλείσουμε εδώ το θέμα πιστεύω ειναι ανευ λόγου και αξίας .
Εξαλλου εάν εκανε λάθος μπορεί να το διορθώσει και επώνυμα δεν παίρνουμε δα και κεφάλια...

Whiskey

Εμεις παντως θα τον περιμενουμε για διευκρινισεις ...

queef

με ακονισμένο το δρεπάνι; ;D ;D

flowerboy

Ο εν λόγο χρηστης ανήκει στην Ομάδα Τάλως με την οποια η ομάδα μου έχει πάψει να παίζει ...

http://www.facebook.com/group.php?gid=115339658476266&ref=ts

black puma

πολυ απλα λεω οτι αιρσοφτ υπαρχει και περα απο τους pel-ops (ευτυχως)  στην Πατρα και οι προσκλησεις που οντως εχω κανει ισχυουν. νομιζω οτι τελειωσε το θεμα.

flowerboy

Και στα δυο post που έκανα σε αυτό το topic δεν έκανα καμια επίθεση εσύ πολύ απλά επιλεγεις να επιτεθείς δεν πειράζει φαίνεται ποιος έχει το πρόβλημα .
Το αν ευτυχώς ή δυστυχώς υπάρχει κάτι παραπάνω από την PEL-OPS στη Αχαΐα ούτε εσύ ούτε εγώ μπορούμε να το πούμε αλλα το τι έχει προσφέρει κάθε ομάδα .
Απλά θα σε παρακαλούσα την άλλη φορα να είσαι ποιο συγκεκριμένος , δεν θα πάρει η μπάλα για τα λεγόμενα κάποιου όλους που παίζουν airsoft στη Πάτρα .

Ευχαριστώ