Mobile Main Menu

ΕΚΠΛΗΞΗ!!

Ξεκίνησε από EKAMenos, 30 Μαΐου 2010, 17:37:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

EKAMenos

Με αυτην μονο την λεξη μπωρω να περιγραψω αυτο το βιντεο αφου εμεινα εκπλικτος οταν το ειδα στο παρακατω βιντεο κανουν βολη με το G3 και οχι μονο εχουν συνδετηρες στου γεμιστηρες ενοω αυτο που συγκρατει δυο γεμιστηρες μαζι αλλα  εχουν και  red dot πανω στο οπλο  ..............τι γινετε ρε παιδια αρχισαμε να βαζουμε μιαλο  ;D ;D

G3A3 223a
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

EKAMenos

Παράθεση από: EKAMenos στις  30 Μαΐου 2010, 17:37:14 ΜΜ
Με αυτην μονο την λεξη μπωρω να περιγραψω αυτο το βιντεο αφου εμεινα εκπλικτος οταν το ειδα στο παρακατω βιντεο κανουν βολη με το G3 και οχι μονο εχουν συνδετηρες στου γεμιστηρες ενοω αυτο που συγκρατει δυο γεμιστηρες μαζι αλλα  εχουν και  red dot πανω στο οπλο  ..............τι γινετε ρε παιδια αρχισαμε να βαζουμε μιαλο  ;D ;D
........................................αααα και να σημειοσω οτι μιλαμε για τον ελληνικο στρατο :o :o :o :o

G3A3 223a

SW1GEORGE

ΕΚΑΜενε μονο αυτο παρατηρησες??

το οπλο που κολλαγε δεν το προσεξες??
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

EKAMenos

Παράθεση από: sw1george στις  30 Μαΐου 2010, 17:44:20 ΜΜ

ναι το προσεξα αλλα αυτο δεν μου κανει εντυποση αλλα τετιες πολυτελειες με σκοπευτικα κ.τ.λ δεν περιμενα να δω στο στον στρατο μας  ;D

skotostras

Παράθεση από: sw1george στις  30 Μαΐου 2010, 17:44:20 ΜΜ

*κόλησε
μια φορά κόλησε σαυτο το βίντεο...
η πρώτη φορά τελιωσε η γεμιστίρα
η δέυτερη είταν εμπλοκή
και η τρίτη τελιωσε η γεμιστίρα και έκανε έλεχο απλά

¨οσο για το βιντεο
αυτος κάτι θανε... δεν ξερω απο τον Ε.Σ. , αλλά μήπως είναι αξιωματικός και κανει δοκιμαστικες... η ειδικές δυναμεις η ξερω γω....

EKAMenos

Παράθεση από: skotostras στις  30 Μαΐου 2010, 18:22:09 ΜΜ
*κόλησε
μια φορά κόλησε σαυτο το βίντεο...
η πρώτη φορά τελιωσε η γεμιστίρα
η δέυτερη είταν εμπλοκή
και η τρίτη τελιωσε η γεμιστίρα και έκανε έλεχο απλά
ετσι ακριβως εγινε γιατι το οπλισε πυροδοτισε και και ξαναοπλισε και λογικα θα ξαναπυροδοτουσε ο τυπικος ελεγχος μετα τις βολες !

Ozymandias

Προκειται για ιδιωτικη αγορα.....αποδειξη το καλυμα του aimpoint στο χρωμα της αμμου. Επισης παρατηρειστε την λαθος τεχνικη γεμισματος/επανοπλισης. Tα εκανε με τη λαθος σειρα για πιο γρηγορα. Με αυτον τον τροπο δεν ειναι εγγυημενο οτι το οπλο θα παρει σφαιρα στη θαλαμη. Ο σωστος τροπος ειναι ο εξης

Τελευταια βολη, τραβαμε το μοχλο οπλισης πισω και τον ασφαλιζουμε στην ειδικη θεση, αφαιρουμε τον αδειο γεμιστηρα, εισαγουμε γεματο γεμιστηρα, σφαλιαριζουμε το μοχλο να παει μπροστα, σκοπευουμε, συνεχιζουμε τη βολη μας.
http://www.youtube.com/watch?v=o8W1XkiC5ws

kaliostro

έχουν μέχρι κ αυτα τα "ακουστικά" οπότε σίγουρα είναι μονιμάς κ όχι απλός στρατιώτης....εγώ ήμουν δόκιμος κ είχα την πολυτέλεια της οτοασπίδας (σε αντίθεση με το βαμβάκι των φαντάρων...)
Παντως συμφωνώ οτι πρέπει να είναι ιδιωτική αγορά το σκοπευτικό...για τους συνδετήρες των γεμηστήρων τις θυμάμε να σκουριάζουν στην αποθήκη υλικών...αυτά το 2004-2005
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

skotostras

axaxaxaxa!!!
επιτέλους για κάτι χρησίμευσε κάτι απο το παιχνίδι call of duty
πωπω!!

Ατροτος

Παράθεση από: kaliostro στις  30 Μαΐου 2010, 22:24:13 ΜΜ
έχουν μέχρι κ αυτα τα "ακουστικά" οπότε σίγουρα είναι μονιμάς κ όχι απλός στρατιώτης....εγώ ήμουν δόκιμος κ είχα την πολυτέλεια της οτοασπίδας (σε αντίθεση με το βαμβάκι των φαντάρων...)
Παντως συμφωνώ οτι πρέπει να είναι ιδιωτική αγορά το σκοπευτικό...για τους συνδετήρες των γεμηστήρων τις θυμάμε να σκουριάζουν στην αποθήκη υλικών...αυτά το 2004-2005

Και αυτα οτοασπιδες ειναι αλλα με καλιτερη ηχομονωση.

Ozymandias

Στην πραγματικοτητα, τον σωστο τροπο αλλαγης γεμιστηρας στο G3 μου τον εμαθε ο εκπαιδευτης μου στο κεντρο βασικης εκπαιδευσης στην Τριπολη. Ενας πραγματικος δασκαλος που ηξερε απο οπλα, σε αντιθεση με τοσους μονιμαδες που δεν ξερουν τι τους γινεται. Χρησιμοποιησα το εν λογω animation γιατι ηταν το πιο σωστο τεχνικα απο ολα οσα βρηκα στο youtube

Vangelis

Όλες οι παραπάνω παρατηρήσεις είναι σωστές!

Αυτο που μου έκανε εντύπωση είναι οτι το Τζόκεϊ που φορά δεν είναι αυτό που επίσημα χρησιμοποιεί ο Ελληνικός Στρατός, τουλάχιστον απο το 2000 και μετά! (Δείτε στο σημείο 0:31)

Παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος!

ΥΓ. Δεν γνωρίζω τι φορούν οι Ειδικές δυνάμεις.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: kaliostro στις  30 Μαΐου 2010, 22:24:13 ΜΜ
βαμβακι?καλο...η μονη περιπτωση για να προστατεψεις τα αυτια σου στις βολες οταν πηγα φανταρος ηταν να εχεις να τα καθαρισεις κανενα μηνα... ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

theosarr

Για να σας φύγει η απορία πρόκειτε για εθνοφύλακα (πολίτης για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το θεσμό της εθνοφυλακής) της νησιωτικής Ελλάδος, περιαστασιακό αιρσοφτά ο οποίος είχε την τύχη λόγω γνωριμιών να του επιτρέψουν να κάνει το G3 tactical... παραπάνω δεν μπορώ να πώ γιατί θα με κράξουν...
When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

Ozymandias

Το dot επανω ειναι πραγματικο, ή airsoftικο; Ομοιως και τα rails....

theosarr

είναι rs το σκοπευτικό (CompM2 με LaRue mount) εξάλλου θα είχε ανοίξει στα δύο διαφορετικά... τώρα για το rail και το magazine clamp δεν ορκίζομαι!
When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ετσι μπραβο!!!οι Airsofters παντου!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

queef

Παράθεση από: theosarr στις  31 Μαΐου 2010, 17:25:09 ΜΜ
είναι rs το σκοπευτικό (CompM2 με LaRue mount) εξάλλου θα είχε ανοίξει στα δύο διαφορετικά... τώρα για το rail και το magazine clamp δεν ορκίζομαι!
Κάπου έχει πάρει το μάτι μου ένα τύπο που ρίχνει με ένα Μ82 με κινέζικη ρέπλικα ACOG.Δεν κάνει κιχ όχι να ανοίξει στα δύο..
Σίγουρα καμία σχέση με το rs βέβαια..

theosarr

Η δική μου εμπειρία με έχει διδάξει διαφορετικά... έχω δεί 2 τύπου aimpoint σκοπευτικά να πετάνε τα καπάκια απο τις μπαταριοθήκες σε λιγότερο από 10 βολές! Το συμπέρασμα είναι οτι θα αντέξουν αλλά όχι για όσο πρέπει! Το παράδειγμα με το 0.50 δεν με εκπλήσει ιδιαίτερα... έχω διαβάζει διάφορα σε site της αλλοδαπής και οι περισσότεροι συμφωνούν πως δεν αντέχουν και δεν κρατάνε το μηδένισμό τους. Πάντα φιλικά και με τα προσωπικά μου βιώματα.

queef

Προφανώς και δεν τα συγκρίνουμε αναφορικά με το μηδενισμό τους,καθαρότητα κλπ..
Απλά όχι ότι ανοίγουν και στα δύο..