Ερωτηση για SCAR H CQC VFC

Ξεκίνησε από Echo-Fox, 18 Μαΐου 2010, 16:01:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Echo-Fox

Εχω το M17 SCAR H CQC της VFC αυτο βγαζει 340 fps τι χρειαζεται για να το μετατρεψω σε M17 SCAR SSR με 470 fps?

Billy-eldyk

Παράθεση από: Echo-Fox στις  18 Μαΐου 2010, 16:01:44 ΜΜ
Εχω το M17 SCAR H CQC της VFC αυτο βγαζει 340 fps τι χρειαζεται για να το μετατρεψω σε M17 SCAR SSR με 470 fps?

θες να σκοτώσεις κανέναν άνθρωπο? το ξέρεις ότι με τέτοια μετατροπή δε θα μπορείς να παίξεις με το συγκεκριμένο όπλο στα games?!
Never In The Right Order

Echo-Fox

Καλο, αλλα θα ηθελα να το χρησιμοποιησω σαν sniper.
Δεν ζητησα να το κανω και φονικο οπλο αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του original SSR.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Μην το κανεις γιατι σναιπερ σε game πεζουν μονο τα original σναιπερ.
εκτος κ το θες να πεζεις πριβε με φιλους
δες τους κανονες σε game. ;)

Echo-Fox

Αυτο που λες δεν εχεις αδικο καθολου, επειδη εχει την επιλογη auto δεν θα με εμπιστευνται και εδω που τα λεμε ουτε και εγω θα το εκανα για καποιον αλλο.

Ozymandias

Ας'το εκει που ειναι και παιξε με κανες ακριβειας, μακρυτερες κανες και hopup. Επισης ελεγξε και τη στεγανοτητα του συστηματος σου, Πιστονια, Nozzles κτλ να παρεις οσα fps μπορεις απο εκει, και να βελτιωσεις το βεληνεκες σου ετσι καθως και τη συγκεντρωση των βολων σου.

Μπορεις να δεις μεγαλη διαφορα ετσι, αρκετη ωστε να παρεις το ρολο του Designated Marksman στην ομαδα σου

Echo-Fox

Ο κατασκευαστης δινει 340 αλλα προσφατα που το μετρησα μου εβγαλε 305-310 φυσιολογικο η κατι πρεπει να φταιει?

Echo-Fox

Παράθεση από: Ozymandias στις  19 Μαΐου 2010, 00:53:01 ΠΜ
Ας'το εκει που ειναι και παιξε με κανες ακριβειας, μακρυτερες κανες και hopup. Επισης ελεγξε και τη στεγανοτητα του συστηματος σου, Πιστονια, Nozzles κτλ να παρεις οσα fps μπορεις απο εκει, και να βελτιωσεις το βεληνεκες σου ετσι καθως και τη συγκεντρωση των βολων σου.

Μπορεις να δεις μεγαλη διαφορα ετσι, αρκετη ωστε να παρεις το ρολο του Designated Marksman στην ομαδα σου

Thanks για τισ συμβουλες σου αυτο θα κανω. Ποια κανη ακριβειας και μακρυτερη κανη θα μου προτεινες?

Ozymandias

Καλυτερα να μιλησεις με τα παιδια που θα σου κανουν την μετατροπη. Ενδεχομενως, αν μακρυνεις την κανη, να χρειαστεις να κανεις αλλαγες και σε nozzle πιστονι κτλ.

Αν θες να κρατησεις το οπλο ως εχει, θα πρεπει να κρυψεις την εσωτ/κη κανη σε εναν σιγαστηρα, ειδαλλως θα πρεπει να αγορασεις το SSR Front kit, το οποιο δεν ξερω αν πωλειται, η αν συμφερει να το αγορασεις

Memas13

Παράθεση από: Echo-Fox στις  19 Μαΐου 2010, 01:02:29 ΠΜ
Ο κατασκευαστης δινει 340 αλλα προσφατα που το μετρησα μου εβγαλε 305-310 φυσιολογικο η κατι πρεπει να φταιει?

με 20άρια ή με 25άρια bbs?

Billy-eldyk

Κατά 90%-95% οι κατασκευαστές δίνουν τις αποδόσεις τους σε 0,20bbs πολύ σπάνια να δοκιμάσουν με άλλο βάρος.
Never In The Right Order