AMΕΡΙΚΗ VS ΡΩΣΙΑ

Ξεκίνησε από EKAMenos, 24 Μαΐου 2010, 20:32:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ VS ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ?

ΝΑΙ
54 (52.4%)
ΟΧΙ
6 (5.8%)
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
18 (17.5%)
ΑΜΕΡΙΚΗ
31 (30.1%)
ΡΩΣΙΑ
49 (47.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 103

grenadier

Hardcore G.T.

USMC  ...MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST

Υπερανω ολων η Πατρις

SW1GEORGE

φιλικα παντα.

το ποστ δεν ανοιχτηκε για αντιπαραθεσης μεταξη συμπαιχτων και γενικοτερα με ανθρωπους που αγαπουν το αθλημα αυτο.

ευχαριστω.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Admax

Для мати Russa ;D ;D ;D ;D

Thanosli

με αμερικη παω παντα. μα φυσικα ο εξοπλησμος παιζει μεγαλο ρολο στην επιλογη.

Teacherdick

Αν και ο εξοπλισμός μου παραπέμπει πιο πολύ σε Αμερικάνο ή Άγγλο, σε ένα τέτοιο σενάριο θα είμουν στάνταρ με τους Spetsnaz!!!!! Russian Power Supreme!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Λοξιτης

Ρωσοι Ρωσοι αν και μαρεσουν και οι σαχαριανοι!!!
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

Heff

Δεν συμπαθώ καμία απο τις 2, (Long live Europe) αλλα λόγω του εξοπλισμού θα ήμουν με την US team. Όμως αν με βοηθήσουν τα οικονομικά μου, έχω κατα νού να ετοιμάσω κ ένα opfor loadout, οπότε φίλτατε queef, count me in. Ηail the S.L.A. (Sahara Liberation Army  :P :P :P)
Years of pain i will take & hone, manifest with your broken bones, my heart bleeds for none but my own.. - BURN !

queef

Παράθεση από: Heff στις  09 Ιουν 2010, 15:48:27 ΜΜ
Δεν συμπαθώ καμία απο τις 2, (Long live Europe) αλλα λόγω του εξοπλισμού θα ήμουν με την US team. Όμως αν με βοηθήσουν τα οικονομικά μου, έχω κατα νού να ετοιμάσω κ ένα opfor loadout, οπότε φίλτατε queef, count me in. Ηail the S.L.A. (Sahara Liberation Army  :P :P :P)

G.L.A.(global liberation army)!!!
Ο Θεός είναι μεγάλος και είναι μαζί μας!!

gioalex

Εγώ με G36 με ποιά μεριά θα παίξω????

salamine153

To Call of Duty to παιζω και εγω αλλα δεν το μπερδευω και με τη πραγματικοτητα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

JustRussian

Θα ήταν τέλειο ένα τέτοιο παιχνίδι και...ΕΝΝΟΙΤΕ Ρώσος θα ήμουν...ομως μπορει μήπως να μου πεί κανείς τί διαφορά έχει ο ρώσικος εξοπλισμός, γιατι θα ήθελα να αρματωθώ κατάλληλα...

jumbo

εναντια στους Αμερικανους και ας ειμαι και με τους Μεξικανους ;D ;D ;D
συνεπως επιλεγω Ρωσια
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

elricd

Παράθεση από: loubamboo στις  08 Αυγ 2010, 09:35:29 ΠΜ
  Στην εποχή μας έχουν αναδειχθεί νέες δυνάμεις στην παγκόσμια γεωστρατηγική σκακιέρα (Κίνα, Ιράν, Πακιστάν, Βόρεια Κορέα). Παράλληλα το παγκόσμιο δίκτυο του οργανωμένου εγκλήματος που υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται συγκαλυμμένα από συγκεκριμένες μεγάλες και μεσαίες δυνάμεις αποτελεί και αυτό μια ανορθόδοξη υπερδύναμη που απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια.

Επομένως η αναμέτρηση Η.Π.Α. - ΡΩΣΙΑΣ δεν είναι πλέον επίκαιρη. Ας μην ξεχνάμε ότι στο Αφγανιστάν οι Η.Π.Α. και οι σύμμαχοί τους (Βρετανία, Αυστραλία, Γαλλία, Κανναδάς, Πολωνία, Ισπανία) έχουν επέμβει για να λύσουν ένα χρόνιο πρόβλημα της Ρωσίας που η ίδια δεν κατόρθωσε να αντιμετωπίσει, όταν εισέβαλε στο Αφγανιστάν το 1979.

Πάντως η ψυχροπολεμική αναμέτρηση μεταξύ ΝΑΤΟ και Συμφώνου της Βαρσοβίας εξακολουθεί να προσφέρει ενδιαφέρον θέμα για σενάρια στο airsoft. Με αυτήν την έννοια ψήφισα ΝΑΙ.

Εντάσσομαι βέβαια με συνέπεια στο στρατόπεδο των Η.Π.Α. που εκφράζει καλύτερα τις προτιμήσεις μου όσον αφορά στις στολές, στον εξοπλισμό και στην τακτική.

Βεβαια το ανελυσες αρκετα ενω μπορουσες να απαντησεις με ενα ναι η ενα οχι...Δε ρωτησε ποιες νέες δυνάμεις εχουν αναπτυχθει στην παγκόσμια γεωστρατηγική σκακιέρα κ δε ζητησε να προτεινουμε κατι αλλο...Φιλικα παντα κ με ολο το σεβασμο....

Αν κ ο εξοπλισμος μου φερνει προς america, ψηφισα Ρωσσια....
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Jocker

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Rogue

Ναι θελω και ειμαι με τους Αμερικανους
Drive it like you stole it

LuBu

Ρωσια,μιλαω και Ρωσικα.

ARMAGEDDON

εμένα μου αρέσει πολύ η ιδέα αυτή ... και δεν έχω πρόβλημα Ρώσος η Αμερικάνος  (αλλά έχω m4   :-\ )

Nick Babouinos

usof!!!γιατι βλεπω πολυ χολυγουντ γιατι παιζω αμερικανικα παιχνιδια κ γιατι μ εχει γινει πλυση εγκεφαλου με το ολα τα ραμπο κ με την υπερπαπαντζα τουσ!!!!!!! ;D ;D ;D α μιξεχναμε τοι η αμερικη εχει κ τον τσακ νορρις!!!!

BladeGT

Ναι, με αμερικανους λογω εξοπλισμου-εμφανισης καιιιι λογω οτι ειμαι αμερικανο-φιλος μπορω να πω.
Α και The End... +1  !
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P