HK416

Ξεκίνησε από Dadiaki, 14 Μαρ 2009, 18:51:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadiaki

boreite na mou peite pies eteries to vgazoun,pio apo ola a3izei kai ti gnorizete gia to oplo?
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

SAPPER

Της VFC κατα την γνωμη μου, και ειναι και Gen.3 με καλη ποιοτητα κατασκευης.

Falcon

Τι ειδους οπλο ειναι αυτο???????

Dadiaki

einai to kenourgio tyfekio ths heckler&koch.Gia perisoteres plirofories psa3e sto Internet
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Falcon

Καλοοοοοοοοοο. (το κοντακι του θυμιζει λιγο αυτο του Μ4??)   ;D

Dadias

eemmm...einai to m4 me mixanismo klashs anwterhs apo tn Heckler & Koch,sxediastika diaferoun snt lavh kai sto oti exei prosartimeno R.I.S. brosta me flip up klisioskopia kai xrwmatistes sferes stn epilogea volhs...o mhxanismos st 416 einai apla 8eikos...germanikh texnologia panw ston kapitalismo...paranoikh metamosxeysh...

Dadias

apo oso exw psa3ei st internet gia ayto ts Jing Gong lene oti einai fovero kataskeyastika, e3wterika h poiotita eina arketa kalh , se ena forum legane mhpws einai to 416 ts VFC kai mas douleyeis?alla oxi dn htan..twra gia ta eswterika..varaei 400+ fps :o ...an 8a to eperna 8a tou ta erixna me ena poio adinamo elatirio sta 350 kai poio katw.. twra an 8eleis ta 400+ fps vale metal bushings giati ayta p exei einai plastika, oso gia ta upolupa to pistonaki einai polucarbonate clonos ts sustema, ta granazia einai kaloutsika alla boreis me liga $ na ta alla3eis an goustareis me original tm..(psinome agria) twra gia tn kanh dn einai tightbore...oxi oti dn 8a kanei douleia alla dn 8a exei kai tis sugedrwseis...oso gia to hop up dn 3erw dn to exw psa3ei..an exei kapoios pira h katexei h exei gnwseis panw st 416 ts JG peite ts gia na ts diastayrosoume...tnhx

Falcon

Τωρα που τ'ανεφερες... 'Εχω κι εγω ενα Μ4 R.I.S και σκεφτομαι να κανω καποιες αναβαθμισεις τι μου προτεινετε???

Spook

Παράθεση από: Falcon στις  16 Μαρ 2009, 18:02:30 ΜΜ
Τωρα που τ'ανεφερες... 'Εχω κι εγω ενα Μ4 R.I.S και σκεφτομαι να κανω καποιες αναβαθμισεις τι μου προτεινετε???

Το παρόν νήμα είναι για το ΗΚ416. Μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα για την ερώτηση σου... ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

SAPPER

Εριξα με ενα JG HK416 και δεν πιστευα οτι ειναι JG, το εργαλειο ειχε τρομερη αποδοση και φινιρισμα.
οντος ειναι polycarbonate και version 3.

theon

Eγώ διαθέτω ένα JG HK416 και είμαι πολύ ευχαριστημένος :) :) :) 420+ fps έχει παίξει αρκετά παιχνίδια με μεγάλη αξιοπιστία και με μεγαλύτερη κάνη ακριβείας μπορεί να γίνει φονικό sniper λόγω βεληνεκούς(50m+ :o) ή με μπαταριά 3000mAh και drum magazine μπορεί να γίνει ένα φονικό όπλο υποστήριξης ;D ;D.
το σώμα του δεν είναι μεταλλικό αλλά είναι βαρύ απο την μάνα του και το gearbox είναι 3ης γενιάς με πιστόνι polycarbonate ενισχυμένα γρανάζια και διπλό διαφορικό ;D ;D ;D ;D
THE CHOICE IS YOURS!!!!!! ;)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

SAPPER

Παράθεση από: theon στις  17 Μαρ 2009, 16:42:10 ΜΜ
Eγώ διαθέτω ένα JG HK416 και είμαι πολύ ευχαριστημένος :) :) :) 420+ fps έχει παίξει αρκετά παιχνίδια με μεγάλη αξιοπιστία και με μεγαλύτερη κάνη ακριβείας μπορεί να γίνει φονικό sniper λόγω βεληνεκούς(50m+ :o) ή με μπαταριά 3000mAh και drum magazine μπορεί να γίνει ένα φονικό όπλο υποστήριξης ;D ;D.
το σώμα του δεν είναι μεταλλικό αλλά είναι βαρύ απο την μάνα του και το gearbox είναι 3ης γενιάς με πιστόνι polycarbonate ενισχυμένα γρανάζια και διπλό διαφορικό ;D ;D ;D ;D
THE CHOICE IS YOURS!!!!!! ;)
Με αυτο εριξα  ;D

fanioles

Την άλλη Κυριακή θα ρίξεις και με άλλο...    ::)   ;D

akis

Παράθεση από: fanioles στις  19 Μαρ 2009, 10:35:34 ΠΜ
Την άλλη Κυριακή θα ρίξεις και με άλλο...    ::)   ;D

gia na min 8eori8is ektos 8ematos , pes mas mias k to exis kamia entiposi.
WARLORDS

Vaszi bacsi

Τα τελευταίας γενιάς 416 της JG έχουν μεταλλικά bushings, σωστό κύλινδρο με οπή στα 3/4 και bore-up kit.

Το μόνο τους "μειονέκτημα" είναι το πλαστικό σώμα...Αναμένονται και μεταλλικά. Με μεταλλικόσώμα τα βγάζει ήδη η VFC (με απίστευτη προσοχή στην λεπτομέρεια) και η AGM. Κατά πόδας ακολουθεί και η Dboys.

fanioles

Χυλόπητα. Δε θα μου ερθει ακομα το 416... Το ξαναστέλνω μία Κινα να πάρει τον αέρα του και θα το ξαναφέρω σωστά !  (οχι με ολο του το σόι)

;D

airsoftFTW

Παράθεση από: Falcon στις  15 Μαρ 2009, 16:37:09 ΜΜ
Τι ειδους οπλο ειναι αυτο???????
Ειναι επιθετικο τουφεκι της Heckler & Koch. Στην ουσια πηραν το Μ4, το λυσανε και το φτιαξαν απο την αρχη. Εγινε ή θα γινει διαγωνισμος για το αν αυτο ή το SCAR θα αντικαταστησει το Μ4.

Hornet

Ομως το μονο που κραταει το foregrip με το υπολοιπο σωμα δεν ειναι μονο ενας πειρος?Δεν θα ειναι λιγο ασταθες ??? ??? ???Που μπορουμε να βρουμε και δευτερο πειρο?Επισης δεν εχει την μπαταρια σε ενα peq-box στα rails το 416 της jg?Την καινουργια full metal θα την φερουν στο  και αν ναι ποτε?
you'll fire your musket but l'll run you through...

SAPPER

Η μπαταριά είναι στο κοντάκι granestock.
Θα έρθει και στο  το full metal.

Hornet

Υπαρχει και με την μακρυα καννη,εκτος απο την κοντη στην εκδοση full metal που θα ερθει στο  ??? ??? ???
you'll fire your musket but l'll run you through...