JG - G36K

Ξεκίνησε από Myrmidon, 17 Μαΐου 2010, 23:09:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Myrmidon

Παιδιά πρόσφατα πήρα το όπλο που έγραψα στο τίτλο και θέλω να το αναβαθμίσω κοντα στα 450 FPS.
Σκέφτομαι να πάρω αυτό το nozzle http://shop.ehobbyasia.com/upgrade-part/parts-upgrade-aeg/air-nozzles/prometheus-air-seal-nozzle-for-marui-ak74mn-aeg.html μιας και αυτό έχει V3 Gearbox όπως και όλα τα ΑΚ. Επίσης ξέρω ότι χρειάζεται και αλλάγη το hop-up ruber σε ένα πιο σκληρο. Αυτό το συγκεκριμένο κάνει ή είναι πολύ μαλακό για τόσα FPS;; http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=83_124_94&products_id=1828
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

ROOKIEJO

συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα μια τετοια αναβαθμιση δεν θα σε αφηνει να παιξεις σε πολλα παιχνιδια λογω φπς.
αν δεν εχεις αλλο οπλο στα 350 φπς απλα μην το κανεις αν θελεις να παιζεις

Myrmidon

Έχω ήδη 2 στα 350 FPS και θελω να φτιάξω και ένα τετοιο για όποτ τυχει. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σου  :)
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Myrmidon

Παιδιά έχω φτιάξει αυτό το όπλο αλλά έχω ένα μικρό θέμα και θα ήθελα τα φώτα σας αν μπορείτε. Τα έχω συνδέσει όλα και έχω κλείσει το gearbox. Του βάζω τη μπαταρία και δουλεύει. Στη συνέχεια το βάζω στην πιστολοειδή λαβή, ξανασυνδέω τη μπαταρία και δεν κάνει τπτ. Ξέρει κανείς να μου πει το γιατί;

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Dtq

Necroposting ισως... έχεις ακόμα το πρόβλημα?
Υποπτεύομαι κομμένο καλώδιο!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Myrmidon

Τα καλώδια είναι οκ αν και προς το παρων το άφησα και απο σεπτεμβρη θα ξαναδοκιμάσω να το φτιάξω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το ενδιαφέρον

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.