Μια Παράκληση

Ξεκίνησε από Shadowjack, 06 Μαΐου 2010, 09:29:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadowjack

Παιδιά, μια παράκληση. Δεδομένης της κατάστασης, που όλοι νομίζω ότι θα συμφωνήσετε είναι τεταμένη, και που δεν ξέρουμε προς τα που οδεύει, θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Όλοι ενήλικοι είμαστε και όλοι υπεύθυνοι για τις αποφάσεις μας και τις συνέπειες αυτών. Ας κοιτάξουν οι διοργανωτές των διαφόρων παιχνιδιών να χειριστούν την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούν (ακόμη και με αναβολή των παιχνιδιών αν χειροτερέψουν τα πράγματα σήμερα αύριο), αλλά οπωσδήποτε σε άμεση συνεννόηση με τις τοπικές αρχές για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Αυτά. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η ιστορία μιμείται την τέχνη όσον αφορά τον κόσμο των Sandmen, οπότε ας προσέχουμε για να έχουμε. Ευχαριστώ όλους για την κατανόηση.

ΠαράθεσηΧθες στις 21:06:46
Οταν δημιουργειται μια γενικοτερη πολεμικη ατμοσφαιρα, ακραια στοιχεια ειναι αυτα που θα την εκμεταλευτουν, και συνηθως την πληρωνουν αυτοι που δεν φταινε....
Brilliant, Ozy.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

salamine153

Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω δεν παιζω και στα Εξαρχεια
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

jmj

αυτο που κανουμε ειναι ενα sport..δε μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με τα γεγονοτα

Maleficus

πεθάναν 4 άνθρωποι και θα κυκλοφορείτε εσείς με ρέπλικες, απο την ώρα που προσπαθήσανε να μπούνε στο Κοινοβούλειο;
φανταστείτε σε τι ένταση είναι οι δυνάμεις ασφαλείας αυτή τη στιγμή και τι έχει να γίνει άμα δούν ένα αντίγραφο ενός όπλου πόσο μάλλον αληθινού!
δεν θα γίνει τίποτα αν χάσετε μία ή δύο Κυριακές...
εδώ εγώ έχω χάσει 28

MitsoS_O_Yakuza

αν προσεχαμε μεχρι τωρα ΤΩΡΑ πρεπει να προσεξουμε λιγο παραπανω και τιποτα αλλο.το θεμα δε συκωνει πολυ συζητηση αλλα τρελη προσοχη!!αυτα...λιγο διακριτικοτητα και δεν τρεχει καστανο.τωρα αν παει καποιος προς τα κατω(στα γεγονοτα)με AEG καλα να παθει στο τι θα ακολουθησει!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Whiskey

Προφανως δεν καταλαβαινετε καποιοι τι πολυ σωστα λεει ο κυριος Shadowjack.

Ειναι δυσκολες μερες και εσεις κουβαλατε μαζι σας κατι που οπτικα δεν ξεχωριζει απο αληθινο οπλο ... πιστευετε οτι θα εχετε τον χρονο να εξηγησετε ?

Προσοχη λοιπον και αφηστε τις μαγκιες.

passenger

άσε που μπορεί να γίνει πάλι κανένα θέμα με τίποτα περίεργους να λένε για μισθοφορικές ομάδες που ετοιμάζουν την αντίδραση τους ktlp.
φύλαγε καλύτερα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά.

Τάλων

Παράθεση από: salamine153 στις  06 Μαΐου 2010, 12:11:52 ΜΜ
Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω δεν παιζω και στα Εξαρχεια
Παράθεση από: jmj στις  06 Μαΐου 2010, 13:34:32 ΜΜ
αυτο που κανουμε ειναι ενα sport..δε μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει με τα γεγονοτα

Αμάν βρε συμπαίκτες αντιδράτε για να αντιδράσετε ή για να γράψετε μήνυμα. Τι το στραβό είπε ο άνθρωπος. Απλά να προσέξουμε λίγο παραπάνω. Και έχει απόλυτο δίκιο. Δυνάμεις ασφαλείας... τέσσερις μέρες άγρυπνες ανάμεσα σε πέτρες κα μολότοφ και θέλετε να καταλάβουν ότι εμείς κάνουμε sport.
Έλεος.
Αλήθεια μήπως το παιχνίδι στην Καισαριανή δεν είναι και τόσο καλή ιδέα τουλάχιστον για αυτό το Σάββατο ;;;
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Admax

Λόγο των τελευταίων περιστατικών το παιχνίδι αναβάλλεται για την Κυριακή στης 16/5. Οποιος θέλει ας έρθει!!!

Capture the Place (Click Here)

SAPPER

Παράθεση από: Stavros3 στις  07 Μαΐου 2010, 08:56:23 ΠΜ
Λόγο των τελευταίων περιστατικών το παιχνίδι αναβάλλεται για το Σάββατο στης 15/5. Οποιος θέλει ας έρθει!!!

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2779.msg31456.html#msg31456
Επικροτώ την κίνηση σου αυτή Σταύρο ειδικά τώρα, που το πεδίο είναι πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη και την έδρα των ΜΑΤ.

Admax

Λόγο των τελευταίων περιστατικών το παιχνίδι αναβάλλεται για την Κυριακή στης 16/5. Οποιος θέλει ας έρθει!!!

Capture the Place (Click Here)

papaflesas

τελικα ποσοι μαζευεστε για την κυριακη? γιατι με βολευει και η ωρα
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team