30/5/2010 ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - Search & Destroy 2 -

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 04 Μαΐου 2010, 22:04:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

morfeus1712

Velerephontis

Δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω λογο προσωπικων υποχρεωσεων.

Vangelis

Είναι απίστευτο! Ετοίμασα τα πάντα για να ξεκινήσω και διαπιστώνω οτι η μπαταρία του αυτοκινήτου μου εχει "πέσει" τόσο πολύ που δεν έχει τη δύναμη ούτε τη μίζα να γυρίσει!

Αυτή είναι γκαντεμιά.

Παίρνω τηλέφωνο την Οδική βοήθεια και αφού τους εξηγώ οτι το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο έξω ακριβώς απο το σπίτι μου, μου απαντούν
ότι αφού βρίσκεται σε "θέση στάθμευσης" δηλ. παρκαρισμένο δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Φυσικά με ενημέρωσαν ότι αν είχα "μείνει" στο δρόμο θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Μου χάλασε την ημέρα!

Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να είμαι κοντά σας!
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

SW1GEORGE

οι οικογενειακες υποχρεωσης δεν σταματουν.
οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω.
ελπιζω το παιχνιδι να γινη και χωρις εμενα.....χαχα.
καλα να περασετε παιδια.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Ευχαριστω οσους ηρθαν σημερα στο πεδιο

Ηταν το πιο γρηγορο παιχνιδι, οι ομαδες ειχανε πολυ καλη συνεργασια κ μας πηραν το σκαλπ

Αλλα να λεμε κ την αληθεια καπιοι παλι αργουν κ μας βγαζουν εκτος χρονοδιαγραματος. :-\
η  ζεστη  μας κουρασε λιγο αν κ ειχε στην αρχη συννεφα
ζηταω συγνωμη εαν ειχα αφησει κενα στο σεναριο, και για τις λιγες  παγιδες  που εβαλα.
ΤΑ ΛΕΜΕ κ παλι ευχαριστω.

Goodspeed

Κι εγώ σ'ευχαριστώ για το σημερινό. Ήταν πολύ καλά... :)

Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Splinter-B

Κι εγώ ευχαριστώ τον ΕΚΔΡΟΜΟ για ένα πολύ καλό παιχνίδι! 8)
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Palladin

Εκδρομε το σενάριο πολύ δυνατό! Πραγματικά αν δεν είχαμε σκάσει από τη ζέστη θα συνεχίζαμε μέχρι τέλους. Επίσης παρατήρησα ότι το επίπεδο μας σαν παίκτες έχει ανέβει αρκετά χωρίς αθανασίες και λοιπά παρατράγουδα, μπράβο λοιπόν σε όλους!
Ευχαριστώ πολύ παίδες και καλή εβδομάδα.

ampelift

GeoKalpi

Πολύ ωραίο το παιχνίδι σήμερα.Μετά από καιρό το ευχαριστήθηκα.

Haroth

Πολύ καλό το παιχνίδι, αν δεν είχαμε την ζέστη μετά τις 12:00 θα ήταν τέλεια.

Μπράβο Έκδρομε!!  :)

Mitsigun

Πολύ ζέστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!!!!!

Παρα πολύ καλό παιχνίδι,,,χωρίς αθανασίες κτλ................

Το airsoft ανεβαίνει συνέχεια επίπεδα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε !!!!

Leonardo-Swordfish

Ακόμα ζεματάει όλο μου το σώμα......

Λιώσαμε  :'( :'( :'( ...αλλά άξιζε τον κόπο.....

Συνεχίζουμε Δυνατά !!!!

dyzio2206

πολύ ζέστη.. πάρα πολύ...
το παιχνίδι απλά τέλειο.. δεν το περίμενα έτσι.. ευχαριστώ πολύ..!

παρακαλώ να ανέβει οτι υλικό υπάρχει απο φωτό κλπ..
;) 8)
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."

pit k

ενα μπραβο στον εκδρομο για το παιχνηδι ηταν πολυ καλο αλλα ζεστη πολυ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Ναι πολυ ζεστη εγινα σαν των κωλο τις μαιμους
προτεινω να γινονται Σαββατο απογευμα η καπου με σκεπη (Μεγαρα Αποθηκες η αλλου )
εκτος εαν παμε κοντα σε παραλια  ;D ;D

Myrmidon

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους υπόλοιπους ότι ήταν πάρα πολύ ωραίο το παιχνίδι σήμερα. Πάντα τέτοια ΕΚΔΡΟΜΕ!
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

salamine153

Τοπαιχνιδι ηταν απλα πρωτοφανες!!! 18-16, κοντεψαν να μου τελειωσουν οι μπιλιες! Σαν ρωη, η φαση ηταν δραματικη, οσο καμια αλλη φορα - το σκορ ηταν 4-10 οταν ηρθαν οι μπατσοι και φαινοταν αδυνατον να το ισοφαρισω εστω, οι μπλε ξεπιδουσαν απο παντου!!! Μεγαλο μπραβο στον Εκδρομο για τις παγιδες! Στο τελος, με δυο εφοδους ισοφαρησα και βγηκα και λιγο μπροστα, ειδικα στον πυργο ειχε πολυ φαση οταν εφαγα 7 τον εναν μετα τον αλλον))Παντως ο συντονισμος επασχε συμερα αφανταστα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Doc

Παράθεση από: Vangelis στις  30 Μαΐου 2010, 08:08:06 ΠΜ
Είναι απίστευτο! Ετοίμασα τα πάντα για να ξεκινήσω και διαπιστώνω οτι η μπαταρία του αυτοκινήτου μου εχει "πέσει" τόσο πολύ που δεν έχει τη δύναμη ούτε τη μίζα να γυρίσει!

Αυτή είναι γκαντεμιά.

Παίρνω τηλέφωνο την Οδική βοήθεια και αφού τους εξηγώ οτι το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο έξω ακριβώς απο το σπίτι μου, μου απαντούν
ότι αφού βρίσκεται σε "θέση στάθμευσης" δηλ. παρκαρισμένο δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Φυσικά με ενημέρωσαν ότι αν είχα "μείνει" στο δρόμο θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Μου χάλασε την ημέρα!

Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να είμαι κοντά σας!

Παράξενη Οδικη Βοηθεια προσφέρει αυτή η εταιρεια! Εγώ την έχω πάθει έτσι 2 φορές και μάλιστα με το αυτοκίνητο σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ μου (!) και ήρθαν κανονικά. [ΕΛΠΑ]

Vangelis

Παράθεση από: Antono στις  30 Μαΐου 2010, 23:12:17 ΜΜ
Παράξενη Οδικη Βοηθεια προσφέρει αυτή η εταιρεια! Εγώ την έχω πάθει έτσι 2 φορές και μάλιστα με το αυτοκίνητο σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ μου (!) και ήρθαν κανονικά. [ΕΛΠΑ]

Είναι καθαρά θέμα εταιρίας και πολιτικής που εφαρμόζουν!
Το κακό είναι οτι η οδική βοήθεια είναι σχεδόν δώρο με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο (Μικτή ασφάλεια) και ετσι οι απαίτησεις είναι ανάλογες!  :(

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα αλλάξω οδική βοήθεια μιας που είναι η δεύτερη φορά που δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά!

Υπάρχει ακομα η ΕΛΠΑ? σε ρωτώ γιατι δεν βλέπω πουθενά οχηματά της!

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.