Ερωτηση για Μεταλλικο πλεγμα.

Ξεκίνησε από Ghillie, 30 Απρ 2010, 14:51:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ghillie

Αναζητω μεταλλικο πλεγμα σαν κι αυτο που εχουν καποιες μασκες airsoft ( http://shop.ehobbyasia.com/catalog641/product/gallery/id/5797/image/49279/ ) αντι για τζαμακι. Ειναι για μετατροπη καποιων πλαστικων μερων μιας μασκας paintball για καλυτερη αντοχη στο airsoft. Γνωριζει κανεις αν θα μπορουσα να βρω τετοιο πλεγμα στο εμποριο, και αν ναι, που?  :-\

Υ.Γ.: Ελπιζω το λινκ παρ'ολο που ειναι απο αλλο site να μην εχει καποιο προβλημα, η εικονα δεν δειχνει κανενα λογοτυπο κλπ. Αλλιως ας το διαγραψει καποιος admin παρακαλω ;)

mastor

νομίζω θα βρείς σε σιδηροπωλεία (είδη κιγκαλερίας) και είδη βιομηχανίας.
Επίσης θα μπορούσες να κάνεις και πατέντα από κάποιο παλιό ηχείο.
ότι και να βάλεις όμως μη ξεχάσεις να το testάρεις με μερικές βολές να δείς αν αντέχει.

Ozymandias

Tα μεταλικα πλεγματα δεν συνιστανται για την προστασια των ματιων. Σε πολλες περιπτωσεις εχει παρατηρηθει τα ΒΒs, ιδιαιτερα τα bio  να θρυματιζονται με την προσκρουση στο πλεγμα και τα θραυσματα να περνανε και να τραυματιζουν το ματι.

Ghillie

@ mastor: Πολυ καλη η ιδεα με το παλιο ηχειο!! Δεν το ειχα σκεφτει καν, ευχαριστω!
@Ozy: Φυσικα και δεν θα αντικαταστησω το κρυσταλλο με πλεγμα, η ενισχυση που θελω να κανω εχει να κανει με καποια πλαστικα μερη (αεραγωγους) που δεν ειναι και πολυ σοι.
;)

mastor

Ενοείται οτι δε θα το βάλεις για προστασία των ματιών.

Από πατέντες αλλο τίποτα Ghillie.Για ότι πατεντιάρικο εδώ είμαστε  ;)

mirrage

Είχα μία μάσκα με πλέγμα η οποία τρύπησε όταν την δοκίμασα.
Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με την επιλογή πλέγματος και να
το δοκιμάσεις πριν το βάλεις μπροστά από τα μάτια σου!

dash

για προστασια στοματος  και γυρω το θελει στην ουσια.οχι για ματια.κατι σαν τις μασκες τiς χειρουργικες θα νε.

Ghillie

Παράθεση από: dash στις  05 Μαΐου 2010, 01:18:35 ΠΜ
για προστασια στοματος  και γυρω το θελει στην ουσια.οχι για ματια.κατι σαν τις μασκες τiς χειρουργικες θα νε.

Ακριβως, με τα ματια δεν παιζω μην ανησυχειτε. Ακομα και ομως κ για προστασια στοματος που εχω δοκιμασει 1-2 εχω κανει δοκιμες με 350 απο το 1 μετρο.  :)

mirrage

Κάνε και εξ'επαφής δοκιμή.
Εμένα εξ'επαφής τρύπησε.