Στρατιωτικά Αρβυλα

Ξεκίνησε από u5064247, 29 Απρ 2010, 10:17:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

griffin23

δεν υπάρχει το απόλυτο άρβυλο σε καμία περίπτωση, για όλα θα βρεις συν και πλην, κανένα άρβυλο δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις άλλα είναι για πόλη (adidas gsg9), για δάσος (bates m9), για νερό , για κρύο ή ζέστη (blackhawk deserd ops) για πολύ περπάτημα σε ανώμαλη διαδρομή (salomon quest). και επειδή δεν ήμαστε μόνιμοι σε στρατό/αστυνομία και παίζουμε ένα παιχνίδι το θέμα είναι τι σε βολεύει εσένα στο πόδι, πόσα λεφτά δίνεις και που παίζεις.

εγώ παίζω πιο πολύ δάσος αλλά κάθε καλοκαίρι σχεδόν σταματάω να παίζω λόγο ζέστης ή θα παίζω βραδινά οπότε διάλεξα τα BATES M9 Gor-Tex.

δεν μπορούμε να διαλέξουμε εμείς τι άρβυλο θα πάρεις εσύ αυτό το αποφασίζεις μόνος σου από αυτά που διάβασες πιο πάνω αλλά κυρίως αφού έχεις κάνει μία βόλτα σε ένα μαγαζί να δεις και να τα δοκιμάσεις. μην πάρεις απόφαση μέσω forum. π.χ. εγώ ήθελα να πάρω τα blackhawk black ops αλλά ενώ είναι πολύ κάλο άρβυλο δεν καθότανε στο πόδι μου το ένιωθα χάλια και το απέρριψα.

ελπίζω να βοηθήσαμε λίγο και εσένα και άλλους παίκτες.

Iskios

+1000 Griffin23

Και για να ελαφρύνουμε το topic υπάρχει και αυτή η λύση με μόνο 18€, ιδανικές για καλοκαιρινές civilian & Pakistani black operations  :)

salomon_says

;D
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

Maleficus

έχει κανείς ,κανένα άρβυλο να προτείνει για λιγότερους κραδασμούς;