λίπανση GBB

Ξεκίνησε από mastor, 27 Απρ 2010, 14:29:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mastor

Καλησπέρα.
Σε ένα  μεταλικό πιστόλι αερίου που το κλείστρο ''παίζει'' λόγο του blowback, χρειάζετε λίπανση?
Με τί? γράσο,λάδι ψιλό ή μήπως δε χρειάζετε καθόλου? 

Billy-eldyk

Παράθεση από: mastor στις  27 Απρ 2010, 14:29:27 ΜΜ
Καλησπέρα.
Σε ένα  μεταλικό πιστόλι αερίου που το κλείστρο ''παίζει'' λόγο του blowback, χρειάζετε λίπανση?
Με τί? γράσο,λάδι ψιλό ή μήπως δε χρειάζετε καθόλου? 

Καλημέρα φίλε,όντως και εγώ ως κάτοχος GBB έχω την ίδια απορία.σίγουρα το green gas έχει και ένα λιπαντικό το οποίο μένει στο όπλο και λιπαίνει τωρά τι δε ξέρω αλλα σίγουα θα του κάνει καλό :P
Never In The Right Order

Ozymandias

Ουσιαστικα χρειαζεστε spray σιλικονης, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑIRSOFT. Νομιζω οτι το AC εχει.

Αυτο που εκανα εγω στα GBB  μου πριν τα ξεφορτωθω, και το γυρισω στα ΑΕΡ, περαν απο το λαδι που εχει, η θα πρεπει να εχει το Green Gas, που λιπαινει τα εσωτερικα του οπλου, o-rings κτλ μετα απο καθε παιχνιδι ελυνα το οπλο στα βασικα του μερη, το καθαριζα και το λιπαινα, ειδικα στα κινητα μερη, στη συνεχεια το ξανασυναρμολογουσα και το φυλαγα λαδωμενο σε ενα κουτακι για να μην πιανει σκονη.

Ευτυχως τοσο το Μ92 που ειχα οσο και το Ρ 14-45 της KJW ελυναν ακριβως οπως τα κανονικα, τα οποια θυμαμαι απο τα χρονια που πηγαινα σκοπευτηριο  :'( :'( :'(

Υποψιν οτι πρεπει να εφαρμοζετε ενα λεπτο μονο στρωμα λαδιου στο οπλο. Ενα πολυ λαδωμενο οπλο θα μαζεψει ολη τη σκονη και θα κανει μια μακα η οποια δυσκολα θα βγει

mastor

Παράθεση από: Ozymandias στις  27 Απρ 2010, 15:24:36 ΜΜ
μετα απο καθε παιχνιδι ελυνα το οπλο στα βασικα του μερη, το καθαριζα και το λιπαινα, ειδικα στα κινητα μερη, στη συνεχεια το ξανασυναρμολογουσα και το φυλαγα λαδωμενο σε ενα κουτακι για να μην πιανει σκονη.
όταν λες λαδωμένο εννοείς με spray σιλικόνης?
κατι σαν αυτό δηλαδη? http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=67_79&products_id=359

Dtq

Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

mastor

Ωραία. Ευχαριστώ παιδιά !!!

Billy-eldyk

Παράθεση από: Ozymandias στις  27 Απρ 2010, 15:24:36 ΜΜ
Ουσιαστικα χρειαζεστε spray σιλικονης, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑIRSOFT. Νομιζω οτι το AC εχει.

Αυτο που εκανα εγω στα GBB  μου πριν τα ξεφορτωθω, και το γυρισω στα ΑΕΡ, περαν απο το λαδι που εχει, η θα πρεπει να εχει το Green Gas, που λιπαινει τα εσωτερικα του οπλου, o-rings κτλ μετα απο καθε παιχνιδι ελυνα το οπλο στα βασικα του μερη, το καθαριζα και το λιπαινα, ειδικα στα κινητα μερη, στη συνεχεια το ξανασυναρμολογουσα και το φυλαγα λαδωμενο σε ενα κουτακι για να μην πιανει σκονη.

Ευτυχως τοσο το Μ92 που ειχα οσο και το Ρ 14-45 της KJW ελυναν ακριβως οπως τα κανονικα, τα οποια θυμαμαι απο τα χρονια που πηγαινα σκοπευτηριο  :'( :'( :'(

Υποψιν οτι πρεπει να εφαρμοζετε ενα λεπτο μονο στρωμα λαδιου στο οπλο. Ενα πολυ λαδωμενο οπλο θα μαζεψει ολη τη σκονη και θα κανει μια μακα η οποια δυσκολα θα βγει
Σαν να λείπουν κάποιου τα GBB  :o μου φαίνεται,πάντως από τι κατάλαβα αυτή η μαυρίλα που βγάζει το λιπαντίκο του Greengas θα πρέπει να τη καθαρίζουμε με ένα πανάκι και μετά να τα περνάμε με το λαδάκι σωστά?
Never In The Right Order

Ozymandias

Μπα......τα real steel 9mm parabellum και το .45 ACP μου λειπουν (Beretta, CZ85, και Paraordnance). Eκει πηγαινε το κλαμα  ;D

Τα GBB παλι καθολου. Exω ξαναγραψει οτι ειχα πολυ κακες εμπειριες με GBB που εχουν επιρεασει τη γνωμη μου. Βρηκα την ησυχια μου με το ΑΕΡακι μου. Το πλανο ειναι να το αντικαταστησω με ενα καλυτερο (TM) το οποιο θα κανω τουμπανο, με rails κτλ, και μετα ισως ενα ζευγαρι 45αρια GBB για τον τοιχο που και να μην παιξουν ποτε δεν θα με νοιαζει

Ατροτος

Εγω το λινω καθε φορα μετα το παιχνιδι και το λιπαινω με λαδι για οπλα.

Dtq

Το λάδι για όπλα (για πραγματικά) νομίζω ότι είναι πολύ "χοντρό" για τα δικά μας!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Ozymandias

Το λαδι για οπλα δεν κανει......χρειαζεσαι ψιλο silicon oil

Ατροτος

Δεν το ηξερα αυτο.Εχει καμια σημασια?Μπορει να παθει κατι το οπλο?

Billy-eldyk

Κόιτα το χοντρό λάδι έχει ως κύρια δουλεία το καθαρισμό επιφανειών απο την πυρίτιδα εξού και το πολύ τριψιμο που ρίχναμε μετά απο βολές με τα g3 (στρατός) το λεπτό λάδι έχει ένα πλενονέκτημα ότι με τη κατάλληλη δοσολογία και άπλωμα,το όπλο δε θα μαζέψει σκόνη (εκτός αν το έχεις εκτεθημένο εκτός κουτιού)και αν το παραμελήσεις μετά θα έχει μαζέψει μάκα.
Never In The Right Order

Ατροτος

Παράθεση από: Billy-eldyk στις  29 Απρ 2010, 15:52:14 ΜΜ
Κόιτα το χοντρό λάδι έχει ως κύρια δουλεία το καθαρισμό επιφανειών απο την πυρίτιδα εξού και το πολύ τριψιμο που ρίχναμε μετά απο βολές με τα g3 (στρατός) το λεπτό λάδι έχει ένα πλενονέκτημα ότι με τη κατάλληλη δοσολογία και άπλωμα,το όπλο δε θα μαζέψει σκόνη (εκτός αν το έχεις εκτεθημένο εκτός κουτιού)και αν το παραμελήσεις μετά θα έχει μαζέψει μάκα.

ΟΚ καταλαβα.