A&K Magpul Masada/Bushmaster ACR review (airsoft) ????το αναζηταω???το ΘΕΛΩ!!

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 18 Απρ 2010, 21:31:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ghost-71

σε λίγο καιρό αυτά που έχετε θα τα παντρευτείτε ..τότε θα αρχίσουν τα πολλά γέλια .. ιδιαίτερα αυτή που καμαρώνουν τώρα ... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ghost-71

επίσης  φιλαράκι ..και πάντα σε φιλικό ύφος.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ozymandias

Οσο παντρευτηκαν τα οπλα τους  οι κατοχοι των Sportline AEG της CA και G&G........ ;D ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

κατι αλλο φυσικα και κανουμε πλακιτσα αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι καμαρι!!και κατι αλλο τι εννοεις καμαρωνουν?που εγω το εχω και συ οχι?που εγω το εχω και σε κανω να ζηλεψεις?ειιναι το υφος του χασατε 2-0 και παιξατε χαλια και μου λες για ενα οφσαιντ και το επιασε ο τερματοφυλακας!!εμ δεν ειναι ετσι!!η μηπως οτι θα μας μεινουν και δεν θα εχουμε οπλο να παιξουμε αν παθει κατι?(χτυπα ξυλο) συγγνωμη που θα το πω και αυτο αλλα και αυτο αν ειναι λες να μεινω χωρις aeg για παιχνιδια??ναι μωρε καλα κανεις και ανυσηχεις γιατι ειναι το μοναδικο μου aeg και δεν εχω λεφτα να παρω αλλο.... 8) ;D 8) εχω αλλα 9μονο
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Dtq

Μάλλον εννοεί ότι δεν θα υπάρχουν λεφτά να πάρουμε άλλα και αναγκαστικά θα μείνουμε με αυτά που έχουμε για πολύ καιρό!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ghost-71

Παράθεση από: Dtq στις  04 Ιουν 2010, 11:27:08 ΠΜ
Μάλλον εννοεί ότι δεν θα υπάρχουν λεφτά να πάρουμε άλλα και αναγκαστικά θα μείνουμε με αυτά που έχουμε για πολύ καιρό!

δεν εννοώ τίποτα από όλα αυτό που γράψατε . ούτε να χαλάσει το όπλο κανενός δεν εύχομαι.. ξεκίνησε στο να πειράξει ο ένας τον άλλον σε φιλικό ύφος , και θα τσακωθούμε στο τέλος για μια μαλάκια ..τέλος πάντων αν προσέβαλα κάποιον με τα γραφόμενα μου ...συγνώμη..

MitsoS_O_Yakuza

ghost-71 καταλαβα οτι ειναι για πειραγμα αδερφε!!δεν δεχομαι τη συγγνωμη σου γιατι δεν υπαρχει καποιο προβλημα!!τελος χαβαλε κανουμε
JapaN-PoweR-FroM-GreecE