18/04/10 Woodland domination

Ξεκίνησε από Palladin, 14 Απρ 2010, 21:26:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

απο Μ-Α-Τ:
NIK THE GREEK+1
PIT K
και βλεπουμε ;) ;) ;) ;)

Leonardo-Swordfish

Λόγω του ότι τη Κυριακή 18/4, τελικά, θα τελεστει το μνημόσυνο του πατέρα μου, ο P@s@ris και εγώ  δε θα παρευρεθούμε στο παιχνίδι.

Καλή διασκέδαση και με ασφάλεια.

Palladin

Papis

Kαλησπέρα συγνώμη για την καθυστέρηση,από Ι-4
Zinja
Ouzi
No mercy
Papis
με greek lizard.

Θάνος

..εάν χωράνε δύο παπούδες, υπολογίστε με παρακαλώ, μαζί με τον....(μαντέψτε τον δεύτερο) :P......pakatsao!  ;D

εχμμμ...Θάνος με ενδυμασία (σχεδόν) US WWII, αλλά με ΑΚ74.  :-X

pakatsao...μακάρι να'ξερα...συνήθως φοράει (μαντήλα) καί από AEG έχει διάφορα.  ::)

keep safe distance...

PHALANX

M16A3
greek lizard  παραλλαγη
'' Deus Vult ''

Palladin

Ο χάρτης δείχνει πως πηγαίνουμε στο πεδίο (το οποίο είναι πανεύκολο). Συνήθως μαζευόμαστε στο Mc Donalds (ή ΒΡ αν προτιμάτε) μετά τα διόδια Αφιδνών για όσους έρχονται για πρώτη φορά, καλό θα ήταν να συγκεντρωθούμε κατά τις 10.00 ώστε να μην καθυστερήσουμε. Άλλη μια φορά εδώ σε λίγο μεγαλύτερο. Μετά το Mc Donalds συνεχίζουμε για λίγο στην Εθνική και στην επόμενη έξοδο για Μαρκόπουλο και Ωρωπό βγαίνουμε και φτάνουμε στη διασταύρωση, εκεί κάνουμε δεξιά και στα 30 μέτρα βλέπουμε στα αριστερά το μικρό χωματόδρομο για τα κτήρια.

Ο χάρτης δείχνει τα 2 σημεία συγκέντρωσης των 2 ομάδων. Και εδώ.

Eagle

Μέσα και οι Panzer Division με παραλλαγή (German flecktarn):
-Doctor
-Emperor
-Eagle
-SS SLAYER
-Astoor
-ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Chemical

Μέσα και τα παρακάτω άτομα απο LOST PATROL  με παραλλαγή woodland.

1.Chemical
2.CountX
3.Haramadas
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

ROOKIEJO

για οσους δεν ξερουν το πεδιο 1000 συναντηση στο παρκινγκ των mac donalds που βρισκονται αμεσως μετα τα διοδια των αφιδνων στο χωρο του βενζιναδικου της ΒP.

λογω τεχνικου κολληματος δεν βρεθηκαν οι δυο σναιπερ.οποιος θα ηθελε τον ρολο ας φερει τον εξοπλισμο του και αν προλαβενει ας το δηλωσει στο σαιτ.
αν καποιος θελει υπαρχει διαθεσημο οπλο σναιπερ με πμ σε μενα

MitsoS_O_Yakuza

αν και δεν ηταν να παιξω,μετα τη ρυθμιση του hop-up του νεου μου εργαλειου 8) επαιξα μια γυρα ως sniper και μετα την εκανα!!οποτε δεν εχω σφαιρικη αποψη του τι εγινε και αν εγινε κατι.οποτε θα μιλησω μεχρι εκει που ημουν παρων..ΟΛΑ ΚΑΛΑ μπραβο στην οργανωση και οσους βοηθησαν για να τελεστει αυτο το σεναριο.ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ πρωταθλητες και μη... ;D 8) :-* 8) ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

..καλά ήτανε.  ;)

Ευχαριστώ τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την διοργάνωση.

Χάρηκα που ξαναείδα παλιούς καί καλούς φίλους.  :)

Παράκληση καί όχι παράπονο, τα παιχνίδια να ξεκινούν νωρίτερα, δύσκολα παίζεται δεύτερο παιχνίδι στις 2 το μεσημέρι.  :-\

Πάμε γι άλλα, καλή εβδομάδα σε όλους.
:)
keep safe distance...

pit k

ηταν καλο παιχνιδι σημερα πιστευω οτι ολοι μας το ευχαρηστιθηκαμε

Palladin

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν σήμερα και περάσαμε μια ωραία Κυριακή. Για να αποδώσω τα credits, το σενάριο ήταν έμπνευση του Goodspeed και κακώς δεν το έγραψα στο ανέβασμα αλλά το Alzheimer χτύπησε πάλι...  ;D ;D Ελπίζω να πέρασαν όλοι καλά και να το ευχαριστήθηκαν όσο και εγώ.
Καλή εβδομάδα σε όλους.

XARAMADAS

Εμένα χθες μου δημιουργήθηκε μια μεγάλη απορία ρε παιδιά. Αυτός ο ''Ταρζάν'' ο Zinja, πως ήξερε τόσα πολλά για τη σεξουαλική ζωή των φιδιών;;; Χα, χα, χα......  :o :) :D ;D
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

ROOKIEJO

εγω με την σειρα μου θελω να σας ευχαριστησω ολους που υπηρξατε υπεροχοι,ευγενεις ,και ευχαριστοι κανωντας το παιχνιδι της κυριακης ενα απο τα καλυτερα που εχω παιξει :D :D :D :D :D :D :D :D :D.
ιδιαιτερως τον φιλο που εφερε τις ταινιες για τον κοπο του που μας γλυτωσε απο κοπο χρονο, ασε που εδωσε την ιδεα στον goodspeed,για τις μονιμες ταινιες.
αν δεν σε πειραζει πμ να δουμε τι αλλο μπορουμε να κανουμε στο μελλον.
επισης σας ευχαριστω που κατεβασατε τον zinja απο τα δεντρα.τον ειχα ανγχος ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Emperor

Πολλά εύγε στους διοργανωτές και σε όλους τους παρευρισκόμενους τη Κυριακή σε ένα από τα πιο όμορφα και ήρεμα, χωρίς το παραμικρό ευτράπελο, σενάρια. Μπράβο σας. Περάσαμε όλοι πολύ καλά και φάνηκε από τα ζωγραφισμένα σε όλους χαμόγελα στο τέλος. Πραγματικά ήμασταν μια μεγάλη όμορφη οικογένεια και το καταχαρήκαμε. Να είστε όλοι καλά παίδες.

Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...