google Vs mask

Ξεκίνησε από akis, 08 Μαρ 2009, 03:23:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ti protimate k giati?

goggle (gialia)
mask (full face)

jumbo

google για τον ιδιο λογο με τον MARKSMAN ............. πολυ ιδρωτας ρε μαμοτο....... ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

skotostras

enas filos mou pire full-face mask ala mou fainotan pio poli gia full-head mask
ir8e gia airsoft ala nomiza 8a pigaine gia moto cross, kai ixe provlima otan stoxeve gt ta plastika tis maskas agizan to kodaki tou oplou etc oste to mati tou na min eftane stin tripoula tou "Rear sight"
goggles ftw :D

Goodspeed

Full face mask για την μεγαλύτερη προστασία και να μην τρέχεις σε οδοντίατρο μετά  ;D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Hornet

Ψηφισα μασκα...φοραω γυαλια μοιωπιας και ενω εχω goggles που τα θεωρω καλυτερα,αναγκαστικα φοραω μασκα διοτι τα γυαλια μου εμποδιζουν τα goggles να εφαρμοσουν σωστα με αποτελεσμα ανεπαρκη προστασια...
you'll fire your musket but l'll run you through...

ΓΑΣΤΟΥ

Προτιμώ τα γυαλιά γιατί κ εγώ ιδρώνω σαν..Φούστης.. ;D ;DΑΝ και πιστεύω για δάσος θέλει μάσκα λόγω του οτι την ,,τρώς,, απο παντού...σε σχέση με το urban που την ψιλοπεριμένεις απο που θα σου έρθει... :'( ::) ;) ;D

BEAST

google με βολεύουν καλύτερα.

Fluffy Cthulu

Ψήφισα mask γιά έναν και μόνο λόγο: η μάσκα της TM με το ανεμιστηράκι, που είναι απλά θεϊκή!!!
-εντωμεταξύ λέγεται Pro Google, αλλά είναι μάσκα... άντε βρες τί να ψηφίσεις...-

Άν και μερικές φορές κάνει τόση ζέστη που τα απλά γυαλιά είναι αναγκαστικά   :-\

I\'m sorry, I can\'t hear you over the sound of how awesome I am...

MitsoS_O_Yakuza

Ειναι καθαρα τι βολευει τον καθενα μα φυσικα.Εγω παντος παιζω με google
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Jocker

αντιβαλλιστικά γυαλιά για τι ειναι πιο ευχρηστα και νομιζω σε συνδιασμο με μια πανινη μασκα για στομα και μυτη εισαι κομπλε!

η μασκα εχει τις δικες της ιδιαιτεροτητες με το να σου φευγει οταν τρεχεις και να πηγαινει δεξια αριστερα στο προσωπο, να θολωνει πολυ ευκολοτερα  απο τα γυαλια και να μην εχεις τοσο καλη οραση οσο εχεις με τα γυαλια!

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

MediCat

Παντρεμενη με τον Mitsos_O_Yakuza

Haroth

Βάλτε λιγάκι το χεράκι στην τσέπη και για θέματα ασφάλειας και πάρτε 1 ΤΜ pro Google η οποία δεν θολώνει δεν σου περιορίζει το οπτικό πεδίο και δεν ενοχλεί καθόλου την σκόπευση και την έχεις και 1 ζωή.

Είναι άλλη αίσθηση να παίζεις και να μήν χαμπαράζεις για το άν θα σε βρεί κανα bb στην μάπα.

Όχι μόνο να τα σκάμε για κουμπούρια και red dots .

goseu

goggle ειναι ρε παιδια οχι google .. φαγωθήκατε να το λέτε ολοι . :P   Πιστεύω ότι τα γυαλιά σου προσφέρουν προστασία εκει που επιβάλετε διότι μόνο τα μάτια διατρέχουν κίνδυνο βλάβης. Είναι και πιο άνετα και δε περιορίζουν ούτε την όραση, ούτε την ακοή, ούτε τη φωνή του παίχτη. Αντιθέτως η μάσκα μπορεί να παρέχει full-face protection αλλα έχει "15" αρνητικά.Εξαλλου βαλε ένα νεοπρεν κ μια κουκούλα απο πανω του + goggles +κασκόλ/φουλάρι + καπέλο/κράνος είσαι σχεδον full καλυμμένος. :P

Gimli

και εγω google ψιφισα αλοστε σιγα το πονο πια paintball πεζουμε ?
τα γοογλε δεν περιοριζουν την οραση ειναι προστατευτικα και κανουν την δουλεια τους τελος.
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

Ravenheart

Δεν έχω παίξει ακόμη (πριν μερικές μέρες πήρα το AEG μου) και προσανατολιζόμουν σε goggles. Με όσα διάβασα όμως για δόντια που σπάνε, άρχισα να προβληματίζομαι. Φοράω και γυαλιά μυωπίας και δεν ξέρω αν θα χωράνε στη μάσκα (σε κάποια goggles χωράνε πάντως). Ιδρώνω και πολύ και γενικά προτιμάω τα goggles αλλά δε θέλω να σπάσω και κανένα δόντι. Εκτός από τη μισή άσκα νεοπρέν για στόμα μύτη και λαιμό υπάρχει κάποια άλλη λύση που να προσφέρει προστασία σε συνδυασμό με goggles;

jumbo

Παράθεση από: Gimli στις  20 Σεπ 2009, 00:57:30 ΠΜ
και εγω google ψιφισα αλοστε σιγα το πονο πια paintball πεζουμε ?
τα γοογλε δεν περιοριζουν την οραση ειναι προστατευτικα και κανουν την δουλεια τους τελος.

παιζουμε; ποιοι παιζουμε; εχεις πειρα του να σε χτυπαει ββς, αν ποναει ή οχι ;
ωστοσω η  αποψη σου για τα google,  ειναι σωστη, κανουν καλητερη εφαρμογη και εχεις μεγαλυτερη προστσια στα ματια σου που ειναι και το ζητουμενο..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Horus

θα ψηφισω μασκα για την ασφαλεια. οπως λεει κ ο λαος "οσα φερνει η στιγμη, δεν τα φερνει ο χρονος ολος". δεν χρειαζεται να φαει κανεις 100 σφαιρακια στη μουρη για να του σπασει ενα δοντι, γινεται κ με ενα!!
τα λεω αυτα ΧΩΡΙΣ να εχω παιξει ακομα σε παιχνιδι, οποτε μπορει να κανω λαθως. παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι σπασμενο δοντι = πολλα πολλα ευρωπουλα + πολυς πονος + πολλη ταλαιπωρια!! Οποτε, προτιμω να προσαρμοστω στα μειονεκτηματα της μασκας.  ;D
enemies..we need more enemies!!

Ιστιμπεη

mask για ασφαλεια

jmj

γυαλια για τα ματια και για τα δοντια μπορεις να βαλεις το προστατευτικο που βαζουν οι μποξερ.
οποτε μενει ελευθερη η μυτη και δε θολωνει τιποτα.

giannis1801

Full face mask για την μεγαλύτερη προστασία και να μην τρέχεις σε οδοντίατρο μετά  :-X :-X :-X :-X

TheQuestion

google και με μια head mask εισαι μια χαρα και πιο βολικα   :D