google Vs mask

Ξεκίνησε από akis, 08 Μαρ 2009, 03:23:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ti protimate k giati?

goggle (gialia)
mask (full face)

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ψηφο δαγκωτο στα γυαλια γιατι ειναι πολυ πιο βολικα και δεν εχω προβλημα με την αναπνοη και την ακοη αντιθετα με τις μασκες..οσο για τον πονο και τα σημαδια,πυγμαχος ειμαι και ουτως η'αλλως μαυρισμενος ερχομαι ηδη στα παιχνιδια 8) 8) 8)
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

nikoaloy.

ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝ

http://www.youtube.com/watch?v=1uDrTT-GCJE

Aggelos91

Εγώ παιδιά δεν έχω παίξει ακόμα τώρα σε λίγες μέρες θα αγοράσω όπλο και τα παρελκόμενα αλλά ψήφισα μάσκα. Να φάω καμιά μπίλια στο πρόσωπο από κοντά :o. Μάσκα σίγουρα. Αν είναι γυαλιά να φορέσω θα βάλω σίγουρα και κάτι άλλο στο πρόσωπο για προστασία. Τώρα όσον αφορά τους οδοντιάτρους Sapper άστα να πάνε οι τιμές. Το μόνο που τους λύπει είναι ένα πράσινος σταυρός με το φιδάκι ;D.
Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

RamboGR

ΓΥΑΛΙΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ!

EKAMenos

egw psifisa googles 8) 8) giati eine poio aneta den skas to kalokairi
kai dimiourgei poio realistikes katastaseis 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

Sniper_Gr

Προσωπική άποψη είναι αβλεπί τα γυαλιά...
Εννοείτε αντιβαλλιστικά και όχι του κοινού εμπορίου γιατί με κοινού εμπορίου έπαιζα και απο την πρόσκρουση bb σε woodland έγινε χίλια κομμάτια κ ευτυχώς δεν πήγε τίποτα μέσα στα μάτια.

Απο τότε χρησιμοποιώ τα SURE SHOT τα οποία έχω και για την πρακτική σκοποβολή και τους έριξα απο μια απόσταση 10 μέτρων με 440fps (Μ4- Full Auto) τα οποία τα είχα βάλει επάνω σε κούκλα για να μην κουνηθούνε και δεν κάνανε τακ..

Συν τις άλλοις τα SURE SHOT αλλάζουν και οι φακοί τους πολύ εύκολα ανάλογα με τις περιστάσεις...

Haroth

Ψηφίζω μάσκα. Έχω την ΤΜ pro Goggle και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ούτε θολώνει το τζάμι ούτε μου περιορίζει το οπτικό πεδίο. Ακριβούτσικη αλλά πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να δίνουμε χρήματα για την ασφάλεια μας και μετά για τα όπλα.

Aquiline

Ψηφίζω μάσκα.Έχω και εγώ την ΤΜ pro Goggle και την πιστεύω ως την καλύτερη επιλογή έχοντας δοκιμάσει και άλλες μάσκες αλλά και γυαλιά.

alekoukos_kalashnikov

μασκα γιατι ειναι πολλα τα fps Αρη...μη σπασουμε και κανα δοντι και δεν βγουμε ωραιοι στις φωτογραφιες... ;D
why so serious...?

JIM-ETA

Αν και έχω παίξει 2-3 παιχνίδια την πρώτη φορά στο HOTEL με δανεικό εξοπλισμό ασφαλείας (γυαλιά) και οπλισμό μπαίνοντας να αρχίσει το παιχνίδι με το καλημέρα τρώω ριπή bbs στο μάγουλο ευτυχώς κανένα σημάδι η τύχη του πρωτάρη έσπασα την παρθενιά στο πρώτο μου παιχνίδι.Αντιθέτως στο 2 παιχνίδι μου έμεινε σημάδι στο δάχτυλο για κανένα μήνα από απόσταση 5 μέτρων και φυσικά προβληματίστηκα διαβάζοντας τα σχόλια σας εδώ μέσα.Ξέχασα να πώ ότι χτύπησα μόνος μου πάνω σε εξέχοντα καλώδια χοντρά ρεύματος προσπαθώντας να καλυφτώ που δεν τα είδα χτυπώντας με λίγο στο αυτί.Μετά από αυτές τις μικροατυχίες σκέφτομαι να πάρω και εγώ μια μάσκα ή μάσκα από νεοπρέν αν προσφέρει και αυτή απορρόφηση των πληγμάτων.

ARMAGEDDON

μάσκα γιατί καλύπτει όλο το πρόσωπο  ;D

Admax

fullface gia na prostatefsoume kai ta aftakia mas :P

Koupan

Fullface mask για να μη νοιώθεις αμα σε τύχουν στο πρόσωπο. Ο παραλληλισμός που θέλω να κάνω είναι ότι οι commandos φορούν μάσκες σε αποστολές, έστω και αν τους περιορίζει το οπτικό πεδίο. Αξίζει να ρισκάρουμε μία πιθανώς, με μικρή πιθανότητα, μα πιθανή, σοβαρή πληγή/ζημιά?
Ακόμα και τα Vests 5 κιλά το ένα είναι, αλλά το φοράνε.

Κοιτάξτε για τα παιρετέρω τη στολή των SAS στην δεύτερη αποστολή του COD4: Crew Expendable

LAFINA

το καλύτερο είναι μάσκα που να καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο, όπως είπαν και οι υπόλοιποι.
Επειδή έχω κι εγώ προσωπική εμπειρία από FaPeS
αν δεν είχα μάσκα full face δεν θα τη γλύτωνε το τούτο μου! (η μύτη μου).  ;D ;D ;D
Αλλά και το καπελάκι για το κεφάλι (προστασία και από τον ήλιο) και το μαντήλι (δεν ξέρω αν προτιμάς καλαματιανό ;D ) για το λαιμό
είναι σωτήριο!
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Athens

Gia mena kalhtera gialia , pio praktika , xrishma gia skopeutika kathws de skalonei to pigouni me th maska sto oplo. + Pio kalokairina .

Θάνος

Εμμμ..αν κι έχω ήδη απαντήσει καί ψηφήσει, θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα, ύστερα από την μικρή εμπειρία που έχω αποκτήσει στο λίγο διάστημα που ασχολούμαι, παίζοντας μαζί σας airsoft.

Χωρίς να θέλω να σας αλλάξω γνώμη (δεν έχω να κερδίσω τίποτε από την όποια επιλογή διαλέξετε, εκτός του ότι δεν θα τραυματιστεί κάποιος/α συναεροσφαιριστής/α), θα επισήμανα λοιπόν, ότι αυτό που φαίνεται πρώτο, ειδικότερα όταν παίζουμε στα κτίρια (γιά την Ελευσίνα αναφέρομαι), είναι το κεφάλι, το οποίο είναι πολύ εύκολο να δεχτεί ΒΒ. Δεν θα κάνει "ζημιά" βέβαια, πέρα από μερικά σημαδάκια στο δέρμα που θα φύγουν καί αυτά μετά από μερικές ημέρες.

Δεν είναι καί δίκαιο όμως να παραπονεθείτε σε συμπαίχτη, αν σας συμβεί να δεχτείτε ριπή ή ΒΒ στο πρόσωπο καί σας πονέσει, καθώς η μερική προστασία προσώπου, είναι δική σας επιλογή.

Φορώντας καί googles αλλά καί μάσκα νεοπρέν, μπορώ να πω ότι με παιδεύει ο ιδρώτας καλοκαιριάτικα, αλλά καί το θάμπωμα. Το προτιμώ όμως, μέχρι να ανακαλύψω την ιδανική λύση καί στα δύο...καί στην ευκολία καί στην προστασία.

Η επιλογή είναι δική σας, απλά το αναφέρω γιά εμάς τους νεοφερμένους, που ανακαλύπτουμε σιγά σιγά (κι εγώ μαζί), τα πρέπει καί τα μη της αεροσφαίρισης.

Φιλικά.
keep safe distance...

Spartan

Καλη η μασκα, με πολυ καλυτερη προστασια αλλα μιαζεις με τον Σταθη Ψαλτη στο "καμικαζι αγαπη μου" ;D
Με googles και 1 κασκολακι εισαι 1 χαρα και πιο μαχιμος!!!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

haris

Μάσκα. Φυσικά μάσκα. Και αμα την ψεκάσετε με το spray που βάζουν στις μάσκες για τις καταδύσεις για να μην θαμπώνουν τότε δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Δοκιμάστε το γιατί έχει αποτέλεσμα.

goseu

Καλύτερα goggles γιατι δεν σου μειώνουν το οπτικό πεδίο ή την ακοη..Για πιο ολοκληρωμενη ασφαλεια παρε σετακι κρανος γυαλια νεοφρεν κασκολακι κ εισαι gg.

MARKSMAN

Goggle γιατι ιδρονω σαν φουστης  ;D