γνωμη

Ξεκίνησε από SW1GEORGE, 26 Mar 2010, 15:06:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SW1GEORGE

καλο μεσημερι...τι γνωμη εχετε για το G23F????ευχαριστω εκ των προτερο.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Billy-eldyk

Έλα man,το g23f έχει αρκετά θετικά όπως 23+1 μεταλλικό γεμιστήρα και ακόμα μπορείς να του προσθέσεις αξεσουάρ όπως διόπτρα η φακό μάχης.είναι καλή επιλογή ;)
Never In The Right Order

giorgos

Ozymandias

Και πως το ξερεις εσυ αυτο;

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

εγω εχω το 17αρι και το 26 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...ολη η σειρα γενικως πιστευω οτι αξιζει..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ατροτος

Εχει ενα τετιο ο αδερφος μου και εχει βγει πολυ καλο πιστολι.

jumbo

Παράθεση από: Ozymandias στις  08 Ιουν 2010, 17:05:00 ΜΜ
Και πως το ξερεις εσυ αυτο;

πιστευω οτι θα επαναλαβω την ιδια ερωτηση με τον Οzy....Α θα προσθεσω αλλη μια ερωτηση τωρα που το σκεφτομαι....γιατι με τις αφειδως συμβουλες που δινεται, δεν δινεται και το τηλ σας, ωστε αν βγει πατατα αυτο που λετε/συμβουλευετε, να σας παρει ο εκαστοτε χαρο καμενος χριστιανος, ωστε να μπορεσει να σας τα χωσει λιγο;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

liongreek

Λοιπόν, ως κάτοχος της συγκεκριμένου από την KSC, προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Μεταλλικό slide και καλό ABS σώμα, μεγάλη γεμιστήρα και 2 επιλογές βολής, semi και full auto. To συγκεκριμένο μοντέλο έχει αληθοφανή markings.

Αν έχεις μεγάλες παλάμες, θα βοηθούσε το μικρό extension που πωλείται χωριστά στη γεμιστήρα και γεμίζει λίγο το κράτημα της λαβής.

Η απόδοση της γεμιστήρας είναι ικανοποιητική και έχει ρυθμιζόμενο hopup

Σου παραθέτω φωτό χωρίς γεμιστήρα μιας και το πιστόλι είναι compact διαστάσεων...οπότε δες το στο χέρι σου...

Αυτά για την KSC. Για την Marui ξέρω ότι είναι όλο πλαστικό, αλλά πολύ καλής ποιότητας και με πολύ καλά εσωτερικά...

SW1GEORGE

ευχαριστω παιδια παρα πολλη.

το εχω ειδη αγοραση απο τον απριλη.

liongreek

εμ, αφού δεν διαβάζω τις ημερομηνίες, καλά να πάθω...καλόπαιχτο μεγάλε!  ;D ;D

SW1GEORGE

να σαι καλα αγαπητε .

οντος ειναι καλο .