ειδικότητα Machine Gunner.

Ξεκίνησε από wrangler, 30 Mar 2010, 10:33:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

wrangler

κυριοι καλημερα σας.
σαν νεος στο χωρο του airsoft και προερχομενος απο την οικογενεια του mil/sim paintball
θα ηθελα να ρωτησω καποια πραματα ωστε να λυθουν καποιες αποριες που εχω σχετικα
με την ειδικοτητα μου την οποια εχω στο milsim paintball. (Machine Gunner -πολυβολητης.)
απο οτι ειδα στο eshop του  υπαρχουν αντοιστιχα οπλα για αυτη την ειδικοτητα.

πολυ ωραια μεχρι εδω.

θα ηθελα να ρωτησω τα εξης.
υπαρχει η συγκεκριμενη ειδικοτητα στο airsoft ; ;
εφοσον υπαρχει ο παιχτης πρεπει να εχει συγκεκριμενες ρεπλικες πολυβολητη ωστε να εχει αυτο
το ρολο?
αν ναι μεχρι ποσες μπιλιες πρεπει να κουβαλαει επανω του?
ακομα..
το οριο στο πολυβολητη στα ποσα fps ειναι? ?

συγνωμη αν ακουγονται λιγο χαζα αυτα που ρωταω απλα εχω συνηθησει σε καποιους κανονες
που εχουμε εφαρμοσει στο milsim paintball και οταν θα ερθει η ωρα να παρω οπλο θελω να παρω κατι
σωστο ωστε να μην αναγκαστω μετα να το πουλησω για να παρω το σωστο.. :)

προτασεις-συμβουλες απο ολους σας ευπροσδεκτες.

μετα τιμης
WRANGLER

HARD HAWKS
machine gunner.
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

ROOKIEJO

εδω το μοντελο καθωριζει την θεση.αν εχεις σναιπερ παιζεις σναιπερ, αν εχεις πολυβολο πολυβολητης.
το σεναριο καθοριζει ποσες κουβαλας αλλα συνηθως τα πολυβολα εχουν οσες θελουν.
τα 350 φπς παιζουν παντου.πιο πανω αναλογα τον χωρο και το σεναριο.
το αλλο που παιζει ρολο ειναι αν εισαι σε ομαδα η μονος σου

Maleficus

Παράθεση από: wrangler στις  30 Mar 2010, 10:33:31 ΠΜ

θα ηθελα να ρωτησω τα εξης.
υπαρχει η συγκεκριμενη ειδικοτητα στο airsoft ; ; Ναι
εφοσον υπαρχει ο παιχτης πρεπει να εχει συγκεκριμενες ρεπλικες πολυβολητη ωστε να εχει αυτο
το ρολο? φυσικά εκτός και οι κανόνες του παιχνιδιού λένε πως όποιος είναι με high cap είναι και πολυβολητής αλλλά κυρλιως κυκλοφορούν με τις ρέπλικες
αν ναι μεχρι ποσες μπιλιες πρεπει να κουβαλαει επανω του? 2500 για όλο το παιχνίδι ...προς το παρόν δεν έχω δεί τίποτα άλλο
ακομα..

το οριο στο πολυβολητη στα ποσα fps ειναι? ? όσο και των υπόλοιπων AEG...Αλλά τα FPS δεν κάνουν την μεγάλη διαφορά στο βεληνεκές

συγνωμη αν ακουγονται λιγο χαζα αυτα που ρωταω απλα εχω συνηθησει σε καποιους κανονες
που εχουμε εφαρμοσει στο milsim paintball και οταν θα ερθει η ωρα να παρω οπλο θελω να παρω κατι
σωστο ωστε να μην αναγκαστω μετα να το πουλησω για να παρω το σωστο.. :)     όλοι απο κάπου αρχίσαμε και κανείς δεν γεννήθηκε να τα ξέρει όλα

οι απαντήσεις μου είναι με πορτοκαλί χρώμα ,..
χαίρομαι αν σε βοήθησα

Maleficus

wrangler

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τους δυο :) με καλυψατε !!!
αν καποιος αλλος εχει να προσθεσει-πει κατι πολυ ευχαριστως.

υγ.
παω να ανοιξω αλλο θρεντ τωρα. .  :D
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

SAPPER

Και επί τι ευκαιρία βγάλτε και δυο εκπροσώπους για τα Captains Meeting για να θυμηθούμε τα παλιά  :)
Και δηλώστε τους εδώ: http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2478.0.html