HI-CAPA ΤΗΣ WE-TECH ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησε από B.Bothrops, 20 Mar 2010, 18:09:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

B.Bothrops

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ H WE-TECH ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ... ΓΙΑ ΤΟ HI-CAPA 7 BLACK DRAGON ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΘΗΚΗ ΜΗΡΟΥ.....

Dtq

Για το πόσο καλή είναι, δεν μπορώ να σου πω... Όσον αφορά την θήκη όμως, πιστεύω πως ναι... Μπορείς να πας και απ το κατάστημα και να το δοκιμάσεις!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

B.Bothrops

Ευχαριστώ πάρα πολύ....Αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν το πάρω.....
Κανένας άλλος καμία γνώμη...

Gismo_ac

Ρε φίλε, για αρχή μία ερώτηση για εσένα, "dont'estas las minas"???
Και συνεχίζω, αντί να ρωτήσεις εμένα που γνωρίζω από WE και είμαι και 20 μέτρα μακριά σου, ρωτάς τα παιδιά στο forum. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

Γιατί επειδή χρεώνω κάτι παραπάνω τις απαντήσεις; χαχα.
Τεσπά στα λέω από εδώ λοιπόν γιατί βαριέμαι να φωνάξω να με ακούσεις. Η WE είναι από τις ποιό αξιόπιστες μάρκες σε αέριο. Όλα όσα λειτουργούν με αέριο κάποια στιγμή θα δημιουργήσουν προβληματάκια αλλά με καλή χρήση και σωστή συντήρηση θα αργήσει πολύ... Εκτός εάν είσαι άτυχος και στα δώσει όλα στο πιάτο από την αρχή λόγω αστοχίας υλικού από το εργοστάσιο. Πάντως συστήνω ανεπιφύλακτα WE διότι έχει πολύ καλή φήμη και στο λέω και από ιδία πείρα. Εξάλλου ξέρεις πως το ολόγιομο μέταλλο έχει άλλη αίσθηση!!!

Undertaker

Αν θες οπωσδήποτε πιστόλι, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Όσον αφορά τα στανταρ που ζητάς και αξιόπιστο είναι και σε θήκη μπαίνει!
Save your self and a penny for the ferryman....

Horus

εχω το 5.1 κ οι μεχρι στιγμης εντυπωσεις ειναι γενικα θετικες.

πολυ στιβαρη κατασκευη, με ρεαλιστικο βαρος κ εντυπωσιακό kick!!

ειναι αρκετα δυνατο με green gas, κ μπορει να αντεξει κ red gas.

σε στοχο πλατους δεντρου (παρκινγκ ελευσινα) απο τα 10-12 μετρα, 7 στις 10 βολες εβρισκαν στοχο.
δεν μου φανηκε σουπερ εντυπωσιακή επιδοση, αλλα δεδομενου οτι στο παιχνιδι το χρησιμοποιεις στα 5μ ειναι μια χαρα.

ισως με το 7.1 να εχεις καλυτερες επιδοσεις λογω καννης.
ενα ακομα αρνητικο ειναι ο τζογος που εχει στο κλειστρο (μικρος αλλα υπαρχει) κ στην ασφαλεια του αντιχειρα.
(το τελευταιο το ειχα ξαναδει καπου στο νετ)

γενικα ομως κορυφαιο value for money.

οσον αφορα τη θηκη, το 5.1 καθεται βαθια στην tactical holster II της CA, με αποτελεσμα να περισσευει απο κατω μερος της καννης. οποτε το 7.1 στη συγκεκριμενη θηκη θα εξεχει περισσοτερο.
enemies..we need more enemies!!

B.Bothrops

Ευχαριστώ πολύ.....Σύντομα θα αποτελεί κομμάτι του εξοπλισμού μου.... ;) ;)