Airsoft... Μία νέα αρχή.

Ξεκίνησε από Goodspeed, 17 Mar 2010, 18:04:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Δεν την αντέχεις την ξεφτίλα τελικά, ακόμα και όταν ζητάς από μόνος σου αποδείξεις όταν σου προσφέρονται πας να της βγάλεις στημένες.
Αντί να ζητήσεις συγνώμη εξακολουθείς να ζητάς τα ρέστα.

ΟΚ'

Εγώ είδα κάτι σήμερα, παιχνιδι στο ΝΑΤ με 60 άτομα, παιχνιδι στην Ελευσίνα με άλλα πόσα εκεί, παιχνιδι στο Λατομείο.
Και ξέρεις γιατί ? όχι γιατί είχε κάνει κάτι λάθος ο pit στο σενάριο του, αλλά γιατί ήσουν εσύ με την ομάδα σου εκεί.

Και αλήθεια τελικά το ξανασκέφτομαι και δεν καταλαβαίνω τι τελικά κερδίσατε από το νήμα "Έχω Βαρεθεί" αναστατώσατε όλοι την κοινότητα γιατί ? για να ξεχαστεί ότι "κλέψατε" στο παιχνιδι στην Λαμία ? Hell Reckie που δεν ήταν medic ανάστησε τον medic κωλοτούμπα ? για αυτό όλα ? πολύ κακό για το τίποτα.. αλλά πάνω απ' όλα η ομάδα.

Και αφού το κάνατε το νήμα εκεί χάλια και κλειδώθηκε το συνεχίσατε εδώ για να κάνετε και αυτό το νήμα flame να κλειδωθεί γιατί ξεκάθαρα δεν θέλετε "μια νέα αρχή" δεν θέλετε τίποτα που δεν θα ελέγχετε ως γνωστών.

Παράθεση από: spaniard στις  11 Απρ 2010, 20:19:30 ΜΜ
Βασίλη, εμείς θα τα πούμε στο πρώτο captains meeting. Αυτό σου χρειάζεται τελικά.

Ένα πράγμα που λέγανε όλοι σήμερα στο παιχνιδι είναι να μην ασχοληθώ άλω μαζί σας, και τελικά είχαν δίκιο, σας δώσαμε δημοσιότητα εκεί που δεν υπήρχατε, οπότε τι έχουμε να πούμε ? τζάμπα σάλιο θα χαλάσουμε, εξάλλου όπως μου έδειξες.. όπως είναι ο λόγος σου είναι και ο κω....ς σου.

Οπότε μην το κουράζουμε άλω, έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας, το γκουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία.

Firestriker

Εμεις  στηριζουμε και ειμαστε θετικοι με την πρωτοβουλια-προταση του Λεωνιδα "GOODSPEED",  αλλα και στηριζουμε και την πρωτοβουλια  του Βασιλη "SAPPER", για την συσταση του "captains meeting" με εκπροσωπους ομαδων,  για να τα λεμε απο κοντα και οχι πισω απο πληκτρολογια......Φρονω οτι το σωστο ειναι οι οποιες διαφορες (για οποιοδηποτε θεμα), να λυνονται απο κοντα και με την ταυτοχρονη παρουσια και των υπολοιπων  εκπροσωπων- συνχομπυστων ολων των ομαδων.
    Καποιες φορες , καλο ειναι οι συναντησεις να μην ειναι  μονον με παρουσια των επισημων εκπροσωπων των ομαδων αλλα ακομα και με παρουσια και αλλων τακτικων μελων των ομαδων που επιθυμουν να παρευρισκονται στις συναντησεις για να πουν την γνωμη τους (εφοσον το επιθυμουν)....Εμεις οτι ειναι να πουμε, θα τα πουμε οταν θα βρεθουμε, _με το καλο_, απο κοντα στην πρωτη συναντηση.....
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

Goodspeed

Πριν και αυτό το topic κλειδωθεί, ας πω κι εγώ 2-3 πράγματα....

Τα πεδία είναι αρκετά, ο αριθμός των ατόμων που αποτελούν την κοινότητα του Airsoft είναι πλέον ικανός για 3-4 παιχνίδια την ίδια μέρα, έχει περάσει καιρός και όλοι λίγο-πολύ έχουμε βρει την παρέα και τα άτομα που ταιριάζουμε στο παιχνίδι. Όσοι δεν γουστάρουν τους άλλους ας μην παίζουν μαζί. Τόσο απλό.
Lets play pure Airsoft please...

Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες. Σε τηλεφωνήματα, σε post, σε pm κλπ. Όσο το ψάχνουμε, τόσο θα βρίσκουμε.

Όταν γίνει παιχνίδι ΑΕΚ - ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ - ΟΣΦΠ και το παρακολουθήσουν σε μεικτές εξέδρες οι οπαδοί τους χωρίς να ματώσει ρουθούνι, τότε ίσως να υπάρξει ελπίδα για ΜΙΑ κονότητα Airsoft στην Αττική. Μέχρι τότε.... ΤΣΟ & ΛΟ στα forum.

Σαν πρώην παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών θέλω να κάνω μία αφιέρωση.

- Σε όλους όσους έχουν συκοφαντήσει (και συνεχίζουν να το κάνουν) την T.A.S. και εμένα προσωπικά.
- Σε όποιον από τους παραπάνω δεν έχει σοβαρό set @@ να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις συκοφαντίες αυτές.
- Σε όποιον νομίζει ότι μπορεί με μία χειραψία να καταλάβει το ψυχολογικό μου profile, κάτι που δεν το έχει καταφέρει μετά από 40 χρόνια η μάνα που με γέννησε !!
- Σε όλους εσάς που αφήσατε την έρημο Καλαχάρι και επανενεργοποιήσατε ή/και δημιουργήσατε 1 και ενίοτε 2 λογαριασμούς σε αυτό το forum και το κάνατε μπάχαλο.
- Στους "επιστήμονες" του Airsoft καθώς και σε αυτούς που ψοφάνε για ίντριγκες.

Με κάποιους από εσάς η πλειονότητα της κοινότητας δεν θέλει να έχει μαζί σας ούτε πυρετό !!

Για όλους αυτούς λοιπόν  :

ΥΓ
Κρίμα γιατί ανάμεσά σας υπάρχουν πολύ αξιόλογα και καλά παιδιά ( π.χ. fanioles, dulas, hawkeye ) ΠΧ είπα. Δεν είναι μόνο αυτοί.  ;)

Λεωνίδας aka Goodspeed etc etc...
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Maleficus

μετά απο την αποστολή του αριθμού μου μου έδωσες εσύ το δικό σου και το π/μ έχει και την ώρα απάνω
tach tach tach !!!

ΚΡΙΜΑ γιατί δεν είχα σκοπό ούτε εγώ να πώ τίποτα, αλλά όταν ο άλλος ζητά να βγάλουν π.μ στη φόρα, να τον ξεμπροστιάσουν σαν σε παλιά ελληνική τσόντα, δεν μπορώ απλά να αντισταθώ!Φυσικά  και εκείνος πρέπει να έχει κάτι άλλο να πεί εκτός από μία έμμεση απειλή , όπως το να επεκταθεί στην απουσία μου απο τα πεδία, στο μικρό της ηλικίας μου και στο ότι φυσικά έχω κάνει λάθος ενώ ο Θεός θα με κάψει στην κόλαση διότι είναι αργά για τη σωτηρία της ψυχής μου ! ;D ;D ;D
όταν λες "συνενοημένα" τι εννόεις ? διότι εγώ ποτέ δεν έψαξα να βρώ γκόμενα στο airsoft να έχω να υπερασπίζoμαι ! ;)
τι εννοείς με το ότι με "έβγαλε" εμένα ο Βασίλης?και τι είναι ρε σύ ο Βασίλης, κανένας νταβατζής ? μήπως με λές και γκόμενα απο πάνω? ;D

Άν έχω άδικο μπορούσες να το πείς με όποιο τρόπο ήθελες αλλά όχι κάνοντας μια απλή δήλωση του λάθους μου, διότι τώρα νιώθω ότι είμαι στο γραφείο του διευθυντή στο δημοτικό.Αντί των επιχειρημάτων και του λόγου, μας λές όλους μπούφους ,διότι "απο το ένα αυτί μπαίνει  και απο το άλλο βγαίνει" και μιας και λές ότι είμαστε λάθος και αρνήσαι τη συζήτηση, κοίτα ποιο πάνω τι έχω γράψει και θα καταλάβεις (όσο καλομελετημένο και αν ήταν το πόστ σου),ότι έχεις βγάλει τον ευατό σου εσύ λάθος!Οχι και τόσο καλό για σένα φίλε μου(Ν)
τα π.μ παραποιούνται , τα ποστ παραποιούνται, αλλά η ανθρώπινη νοημοσύνη και η προσωπική μαρτυρία μετά απο μία πολιτισμένη συζήτηση δεν παραποιούνται, αλλά ξεχασα... με λές μπούφο! εσύ είσαι η φωνή που διατάζει και εμείς το djinni του παραμυθιού !!!

εγώ δεν έκανα double account ούτε βάζω κοτόπουλα στα logo άλλης ομάδας για υπογραφή μου!Ότι λέω το λέω με όνομα που να το ξέρετε!

Γιατί δεν είπες ότι με έβαλε η TAS και είπες ότι με έβαλε η Ghost Recon?
Σας ενοχλεί που ένα "noobie του κερατά" σαν κι εμένα σας έβγαλε στη φόρα? HELL YEAH YOU DO !
Όταν ζητάς και παίρνεις μην παραπονιέσαι!!Beggars can't be choosers! 

jumbo

τζα.... να μαι και εγω.... ;D σημερα λοιπον κραταω δυο εικονες στο μυαλο μου.. η μαλλον καλυτερα τρεις...
η 1: μετα απο τοσο καιρο αποχης, πηγα σημερα στο παιχνιδι, ειδα φιλους και συμπαιχτες για μενα, που πραγματικα μου ειχαν λειψει πολυ... :) και πραγματικα περασα υπεροχα... :) :)
η 2: πηγα στην δουλεια μου, με καθαρο το μυαλο μου, και ζαλισα το κεφαλι των υπολοιπων, για το ποσο καλα περασα.....
και η 3 και καλυτερη....μπαινω εδω μεσα και βλεπω ενα απιστευτο μπαχαλο, για να μην το χαρακτηρησω αλλιως....γιατι ρε παιδια αναλωνετε ολη την ενεργεια σας στο να ξεσκιζετε και να ξενερωνετε και ολους τους υπολοιπους;
σας εχει δωσει μηπως κανενας τετοιου ειδους δικαιωμα;
στην τελικη γιατι καποια στιγμη κατανταει και κουραστικο, οπως δεν γουσταρουν καποιοι εμενα ή οπως δεν γουσταρω καποιους και εγω, δεν παιζω-δεν ασχολουμαι μαζι τους/μου και τελιωνει το πανυγηρη ολο...αν κατσω λοιπον και ανοιξω το κουτακι της μνημης μου, θα θυμηθω ενα σεναριο, κατσε να θυμηθω..... αααα!!!!!!! θυμηθυκα, 26/10/2009, και τι δεν μας ειχατε σουρη τοτε εσεις τον HR, ή και οι υπολοιποι τους H.A :-\ :-\ :-\  και κατσε να θυμηθω και λιγο καλυτερα... μεχρι και οτι ειχα διαρευσει επιτηδες στην κοινοτητα, ενα πριβε της παιανιας, που εγινε καπου στης αρχες Νοεμβριου αν θυμαμαι καλα, με ειχε κατηγορησει ο Dulas στον Atalakoto καθοτι τοτε ανηκα στους ETERNALS, λες και με ηξερε και απο χθες....και ξερετε και κατι αλλο τελικα ρε καμαρια, οσο καιρο λυπαται μια χαρα  περναγαμε... τι θελατε και γυρναγατε ... καλα δεν καθοσασταν και εκει που εισασταν, να χουμε και εμεις η αταλαντη-αθανατοι, την υσηχια μας...και για να τελιωνω κιολας, φιλε SAPPER και πιστευω οτι ξερεις οτι την εννοω αυτην την λεξη, για μενα, ΓΑΡΓΑΛΙΣΕ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΒΒς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΣΟΥ,  φιλε Goodspeed  ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ, εισαι και ψηλως παναθεμα σε, ρε παιδακι μου...
ΖΙΝΖΑ, γουσταρω που σε αγραματος-αταλαντος σεναριογραφος, ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΗ ΜΩΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...

ελικρινα απογοητευμενος-αηδιασμενος
Λευτερης

Υ.Γ: ΕΚΔΡΟΜΕ, πεταξου για μπηρες, μου στειλαν κοψιδια απο το χωριο, να τα βαλουμε για ψησημο....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Leonardo-Swordfish

Ναι ναι..... αφιερωνω και εγώ....... ;D ;D

Παράθεση από: Goodspeed στις  12 Απρ 2010, 01:06:03 ΠΜ

- Σε όλους όσους έχουν συκοφαντήσει (και συνεχίζουν να το κάνουν) την T.A.S. και εμένα προσωπικά.
- Σε όποιον από τους παραπάνω δεν έχει σοβαρό set @@ να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις συκοφαντίες αυτές.
- Στους "επιστήμονες" Λ.Π.Φ.του Airsoft καθώς και σε αυτούς που ψοφάνε για ίντριγκες.

Με κάποιους από εσάς η πλειονότητα της κοινότητας δεν θέλει να έχει μαζί σας ούτε πυρετό !!

Για όλους αυτούς λοιπόν  :

ΥΓ
Κρίμα γιατί ανάμεσά σας υπάρχουν και παιδιά διαμάντια ( π.χ. fanioles, dulas, hawkeye ) ΠΧ είπα. Δεν είναι μόνο αυτοί.  ;)

Oσο για σένα .... που είχες βάλει και ατομο διπλα μου και ειμαι το ξαδελφακι του McLoud

ΠΑΡΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ

Ξέρεις ποιος είσαι.... είσαι αυτός που δεν υπάρχεις στους φίλους μου στο FB
και στα group του airsoft του FB επίσης.

Διχόνοια? Κατσαριδοκτόνα? Ζιζανιοκτόνα?  ;D ;D ;D

Μη πω άλλα γιατί σε λυπάμαι.....

και μη τολμήσεις να μου απολογηθείς..... ξέρεις τι κάνουμε στην Καλαμάτα τα διπρόσωπα φιδάκια;;;;;;;

Αυτά τα ολίγα...να προλάβω ....για να μην κλειδωθει το τοπικ.... ;)

Λεωνίδας Leonardo-Sunbird-Swordfish etc etc...

MitsoS_O_Yakuza

νομιζω οτι καταντησατε αηδια που τα λετε πισω απο τα πληκτρολογια και μολυνουμε αυτο το τοσο ομορφο νημα...και λεω μολυνουμε γιατι πραγματι δεν θα βγει ακρη απο κανεναν μας
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Maleficus

δεν αντέχω άλλα μυνήματα στο κινητό σύν το ότι δεν έχω μονάδες να σας απαντήσω
ότι θέλετε να πείτε παρακαλώ να τα λέτε δημόσια
κάνετε αυτά που λέτε ότι δεν κάνετε ...
α και κάτι άλλο
δεν βρίσκω το χαρέμι μου !!!!!!! ;)

ZINJA

τσα ναμε και εγω...............! ;D

Εγω ο αγραματος,ο αναλφαβιτος,ο παιδαριοδες σεναριογραφος,αθανατος ΑΠΑΝΤΑ! ;D ;D

καταρχιν για αυτα που θα γραψω δε φοβαμαι ουτε το διαολο....παρα μονο το θεο! ;)

ΒΑΓΓΕΛΗ... ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕς,ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕς! ;D-δεν εισαι απλως φιδι εισαι φιδαρος ;)
και η αποδειξη!!!!!!!χααχααχ ποιος ηρθε στην αθηνα και μου ειπε τη ελεγες...ελα βρε θα το βρεις!
Ο ΣΤΕΦΑΝΗς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ! ;D

Maleficus  σε παρακαλω καλε μου φιλε γραψε τη ειπαμε οταν πηγαμε για καφε! ;D ;D

ΣΠΑΝΙΑΡΤ (ανοθογραφος και αγραματος ε????)και αθανατος ε? βρε ουστ μη πω τιποτα αλλο! >:( >:(
σας ειδα και στη λαμια ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
απεναντισασ ημουνα και εβλεπα!χαχαχααχα ;D ;D

ΚΑΙ ξερεται οτι δεχτηκα και απειλες πολυ σοβαρες με Π.Μ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ;D

βαγγελακη,ειπες οτι δεν ειμουνα και καλεσμενος στη λαμια ε?????τη να σου πω ρε........
ο πρωτος που εκανες τηλ. και το ειπες και θα ητανε τιμη σου να ερθω ημουνα εγω! :D
α ρε διπροσοπο φιδακι!αχουτε μωρε!!! :-*

σορρυ αμα ξεχασα κατι αλλα ειμαι φορτισμενος παρα πολυ! :( :( :( :(

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε υρθατε στο φορουμ και πειγατε να μας κανετε μπαχαλο και τι πειρατε
              ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟς!
                                   ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   ------ZINJA-------

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Emperor

Καλημέρα σε όλους. Διαβάζοντας προσεκτικά το συγκεκριμένο topic, και απέχοντας από τις όποιε προσωπικές διαφορές ορισμένων (δεν γνωρίζουμε και δεν τοποθετούμαστε σε αυτές) θα ήθελα να σας παραθέσω την υγειή διάθεση της ομάδας Panzer Division, η οποία πλέον μετά απο την παραλαβή σήμερα της επίσημης παραλλαγής μας, τύπωσης, σήματος, και γενικότερα πληρέστερη πλέον οργάνωσή της σε θέματα εξοπλισμού στο σύνολό της, είμαστε διαθέσιμοι σε κάθε συμβολή/συμμετοχή και συμπαράσταση σε θέματα σημαντικά και μή που αφορούν το αγαπημένο μας χόμπι.

Παρακαλώ τους υπέυθυνους προς ενημέροσή μας μέσω pm σε εμένα ή στον Doctor

Στην διάθεσή σας

Panzer Division

Ευχαριστούμε
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

SAPPER

Παράθεση από: Emperor στις  12 Απρ 2010, 10:26:53 ΠΜ
Καλημέρα σε όλους. Διαβάζοντας προσεκτικά το συγκεκριμένο topic, και απέχοντας από τις όποιε προσωπικές διαφορές ορισμένων (δεν γνωρίζουμε και δεν τοποθετούμαστε σε αυτές) θα ήθελα να σας παραθέσω την υγειή διάθεση της ομάδας Panzer Division, η οποία πλέον μετά απο την παραλαβή σήμερα της επίσημης παραλλαγής μας, τύπωσης, σήματος, και γενικότερα πληρέστερη πλέον οργάνωσή της σε θέματα εξοπλισμού στο σύνολό της, είμαστε διαθέσιμοι σε κάθε συμβολή/συμμετοχή και συμπαράσταση σε θέματα σημαντικά και μή που αφορούν το αγαπημένο μας χόμπι.

Παρακαλώ τους υπέυθυνους προς ενημέροσή μας μέσω pm σε εμένα ή στον Doctor

Στην διάθεσή σας

Panzer Division

Ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε παιδιά για την προσφορά σας.

Υγείες ομάδες χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά.

Θα σας προσθέσω στο Captains Meeting  ;) Είμαστε είδη 22 Ομάδες.   :D

MARKSMAN

"Αποκάλυψη τώρα" δεν ήθελε ο αρχιπροβοκάτορας και θάφτουλας Helistas ?
Αποδείξεις δεν ήθελες και εσύ μεθοδικέ Spaniard ?

ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.

Αλά ξεχάσαμε όλα στημένα θα τα βγάλετε πάλι  :D :D :D είστε για γέλια... άντε παίξτε μόνοι σας τώρα.
Έχει βγει και ειδική έκδοση Airsoft σπαθιού του Χαιλάντερ για να μονομαχείτε για το ποιος θα μήνη στο τέλος. :D :D :D

Τελικά από ότι γράφει ο ZINZA που ήταν στην ομάδα σας κιόλας στην Λαμία θα το χρειαζόσασταν αυτό το σπαθί μέχρι και οι δικοί σας τα είδαν όλα.

BEAST

Εγώ ένα έχω να πω το κεφάλαιο Hell Reckies έχει περάσει ανεπιστρεπτί, οπότε ας τους αφήσουμε στην εικονική τους πραγματικότητα και στην γυάλα που ζούνε και ας πάμε εμείς μπροστά, ότι και να λένε πλέον τους ξέρουμε.
Για μένα πλέον δεν υπάρχουν, με αφήνει αδιάφορο πλέον το τι λένε και τι γράφουν, ας κάνουμε όλοι το ίδιο και ας προχωρήσουμε σε κάτι εποικοδομητικό.
Προτάσεις και λύσεις για να γίνουμε καλύτεροι και μονοιασμένοι.

Ας σταματήσουμε αυτήν την φαγωμάρα, έχει γίνει κουραστικό.

Μπράβο και από εμένα σε όσους τόλμησαν να πούνε τα πράγματα ως έχουν, και τώρα που καθάρισε το τοπίο ας πάμε όλοι μπροστά.

fanioles

Παράθεση από: Goodspeed στις  12 Απρ 2010, 01:06:03 ΠΜ
ΥΓ
Κρίμα γιατί ανάμεσά σας υπάρχουν πολύ αξιόλογα και καλά παιδιά ( π.χ. fanioles, dulas, hawkeye ) ΠΧ είπα. Δεν είναι μόνο αυτοί.  ;)

Just for the sake of good order..   δεν είμαι στους Hell Reckies... Αλλα στους Fallout Rangers

Goodspeed

@ fanioles

Καλή εβδομάδα.

Το post μου δεν αναφέρεται μόνο στους H.R.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

spaniard

Παράθεση από: MARKSMAN στις  11 Απρ 2010, 23:04:42 ΜΜ
Ζητάς αυτό από μόνος σου ενώ έχεις λερωμένη την φωλιά σου...

...Και μετά μόλις λαμβάνεις τις απαντήσεις σου εν μέσω πλην σαφώς τον απειλής ότι έκανε μέγα λάθος, και ότι δεν θα δεχτής συγνώμη, και ότι θα δει ότι εμείς είμαστε οι λάθος κλπ όπως λες εδώ.Τελικά καρφώνεσαι και μόνος σου για τις απειλές σε pm, και είσαι και αμετανόητος.

Η τηλεφωνική συνομιλία του maleficius, εγίνε όταν ήταν στα φόρτε του το "Εχω βαρεθεί". Σε εκείνο το τηλεφώνημα διατήρησα τη στάση που είχα και γραπτώς/δημοσίως σε εκείνο το θέμα. Δεν του είπα κάτι που δεν είχα πεί και δημόσια. Είχα μιλήσει και πρίν για το άσκοπο που εγώ θεωρώ να μιλάμε για ελάχιστες αποστάσεις, laserόμετρα, κλπ, κλπ. Αυτά έγιναν τότε, κατα τη διάρκεια του "Εχω βαρεθεί". Διατήρησα στο τηλέφωνο τη στάση που είχα και στο φόρουμ εκείνη τη χρονική στιγμή.

Όταν τελείωσε εκείνο το θέμα και κλειδώθηκε, και άρχισε το "Νεα αρχή", όποιος χριστιανός έχει την ικανότητα, θα παρατηρήσει πως σε αυτό εδώ το νήμα δεν έχω κάνει την παραμικρή επίθεση σε κανέναν.

Αυτό που θεωρησα απαράδεκτο απο το maleficius είναι να χρησιμοποιήσει μια συζήτηση γύρω απο τα θέματα του "εχω βαρεθει", ύστερα απο ένα μηνα και δεδομένης της κοινής απόφασης να βγάλουμε άκρη, να τα πετάξει στο νήμα "νέα αρχή", και να το μετατρέψει πάλι σε "εχω βαρεθεί".

Είναι σαν το ανέκδοτο "σου αρέσει το ψάρεμα??"

Απο όταν έκλεισε το νήμα "Εχω βαρεθει", δεν υπάρχει το παραμικρό εδώ σε αυτό το νήμα που να φλέγει την κατάσταση απο μέρους μου...

Και ειλικρινά ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η αναζοπύρωση του μίσους σας.

Πάντως, πέρα απο αυτό το εντελώς άτοπα χρησιμοποιημένο τηλεφώνημα, δεν είδα να βγεί κανένα ΡΜ "στη φόρα" όπως λέτε.

Τελικά, να ετοιμάσουμε "παιχνίδι σχολείου" που ήταν η αρχική ιδέα ή όχι?
Who Dares Wins

ZINJA

Πάντως, πέρα απο αυτό το εντελώς άτοπα χρησιμοποιημένο τηλεφώνημα, δεν είδα να βγεί κανένα ΡΜ "στη φόρα" όπως λέτε.

Τελικά, να ετοιμάσουμε "παιχνίδι σχολείου" που ήταν η αρχική ιδέα ή όχι? που ήταν η αρχική ιδέα ή όχι?

πρωτον_τα μηνηματα που αναφερω τα αναφερω για τον κυριο Helistas
τοτε με τις απειλες που μου εστελνε και εγω σα μαγκαςτα εβγαλα στη φορα και μετα σιωπη ;D
εχεις να πεις κατι? ;)

δευτερον_ για ποιο παιχνιδι σχολειου μιλατε? :o :o
εδω τα εχετε κανει της πορνης το καγκελο!! :P
σε αυτο θα εχει καθαρη ψηφοφορια στουα θεματα που θα πουμε και οχι οπως το κανατε στο αλλο φορουμ   εεε παιδακια? 8)

ε και κατι αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!οποιος θελει να μου τη πει ασ με παρει τηλεφωνο να τα πουμε 6944259398
ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΛΕΩ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ Ή ΗΠΩΘΕΙ ΚΑΤΙ----ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑς ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΤΑΙ!ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΛΟΙΒΩ ΤΟ ΚΟΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟς ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟς ΚΑΙ ΣΩΣΤΟς,ΑΣΚΕΤΟ ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΟς ΟΠΩς ΛΕΤΕ!

Ι-4

BoBKiD

Παράθεση από: ZINJA στις  12 Απρ 2010, 14:39:09 ΜΜ

πρωτον_τα μηνηματα που αναφερω τα αναφερω για τον κυριο ΜΠΟΜΠΚΙΤ
τοτε με τις απειλες που μου εστελνε και εγω σα μαγκαςτα εβγαλα στη φορα και μετα σιωπη ;D
εχεις να πεις κατι? ;)

Βασίλη, μήπως μπερδεύεις το nick μου με κάποιον άλλο;

Εκτός κι αν το χρησιμοποιούν κάποιοι για να με κατηγορούν πίσω από την πλάτη μου, το οποίο, όπως σωστά λες κι εσύ, είναι απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει.

Επίσης λες ότι έχεις βγάλει τις απειλές που σου έστελνα ήδη στη φόρα μια φορά. Μπορείς να τα ξαναβγάλεις σε παρακαλώ εφόσον υπάρχουν ή να μου στείλεις ένα link για να τα δώ? Διότι εγώ απειλές δεν έχω στείλει σε κανένα και θέλω να δω εάν κυκλοφορούν "δεύτεροι" λογαριασμοί...

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

ZINJA

Παράθεση από: BoBKiD στις  12 Απρ 2010, 15:09:56 ΜΜ
Βασίλη, μήπως μπερδεύεις το nick μου με κάποιον άλλο;

Εκτός κι αν το χρησιμοποιούν κάποιοι για να με κατηγορούν πίσω από την πλάτη μου, το οποίο, όπως σωστά λες κι εσύ, είναι απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει.

Επίσης λες ότι έχεις βγάλει τις απειλές που σου έστελνα ήδη στη φόρα μια φορά. Μπορείς να τα ξαναβγάλεις σε παρακαλώ εφόσον υπάρχουν ή να μου στείλεις ένα link για να τα δώ? Διότι εγώ απειλές δεν έχω στείλει σε κανένα και θέλω να δω εάν κυκλοφορούν "δεύτεροι" λογαριασμοί...

ΛΑΘΟς ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ;) :-* :-* :-* :-* :-*
με ολο το σεβασμο λαθος μου και παλι συγνωμη!το διορθωσα

Ι-4

Maleficus

Παράθεση από: Maleficus στις  12 Απρ 2010, 01:50:15 ΠΜ
μετά απο την αποστολή του αριθμού μου μου έδωσες εσύ το δικό σου και το π/μ έχει και την ώρα απάνω
tach tach tach !!!

ΚΡΙΜΑ γιατί δεν είχα σκοπό ούτε εγώ να πώ τίποτα, αλλά όταν ο άλλος ζητά να βγάλουν π.μ στη φόρα, να τον ξεμπροστιάσουν σαν σε παλιά ελληνική τσόντα, δεν μπορώ απλά να αντισταθώ!Φυσικά  και εκείνος πρέπει να έχει κάτι άλλο να πεί εκτός από μία έμμεση απειλή , όπως το να επεκταθεί στην απουσία μου απο τα πεδία, στο μικρό της ηλικίας μου και στο ότι φυσικά έχω κάνει λάθος ενώ ο Θεός θα με κάψει στην κόλαση διότι είναι αργά για τη σωτηρία της ψυχής μου ! ;D ;D ;D
όταν λες "συνενοημένα" τι εννόεις ? διότι εγώ ποτέ δεν έψαξα να βρώ γκόμενα στο airsoft να έχω να υπερασπίζoμαι ! ;)
τι εννοείς με το ότι με "έβγαλε" εμένα ο Βασίλης?και τι είναι ρε σύ ο Βασίλης, κανένας νταβατζής ? μήπως με λές και γκόμενα απο πάνω? ;D

Άν έχω άδικο μπορούσες να το πείς με όποιο τρόπο ήθελες αλλά όχι κάνοντας μια απλή δήλωση του λάθους μου, διότι τώρα νιώθω ότι είμαι στο γραφείο του διευθυντή στο δημοτικό.Αντί των επιχειρημάτων και του λόγου, μας λές όλους μπούφους ,διότι "απο το ένα αυτί μπαίνει  και απο το άλλο βγαίνει" και μιας και λές ότι είμαστε λάθος και αρνήσαι τη συζήτηση, κοίτα ποιο πάνω τι έχω γράψει και θα καταλάβεις (όσο καλομελετημένο και αν ήταν το πόστ σου),ότι έχεις βγάλει τον ευατό σου εσύ λάθος!Οχι και τόσο καλό για σένα φίλε μου(Ν)
τα π.μ παραποιούνται , τα ποστ παραποιούνται, αλλά η ανθρώπινη νοημοσύνη και η προσωπική μαρτυρία μετά απο μία πολιτισμένη συζήτηση δεν παραποιούνται, αλλά ξεχασα... με λές μπούφο! εσύ είσαι η φωνή που διατάζει και εμείς το djinni του παραμυθιού !!!

εγώ δεν έκανα double account ούτε βάζω κοτόπουλα στα logo άλλης ομάδας για υπογραφή μου!Ότι λέω το λέω με όνομα που να το ξέρετε!

Γιατί δεν είπες ότι με έβαλε η TAS και είπες ότι με έβαλε η Ghost Recon?
Σας ενοχλεί που ένα "noobie του κερατά" σαν κι εμένα σας έβγαλε στη φόρα? HELL YEAH YOU DO !
Όταν ζητάς και παίρνεις μην παραπονιέσαι!!Beggars can't be choosers!  

γινόμαστε βαρετοί αλλά τι να κάνουμε? ???