18-01-2009 "X-FILES" part II

Ξεκίνησε από Dulas, 01 Μαρ 2009, 18:45:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BoBKiD

Παράθεση από: akis στις  08 Μαρ 2009, 17:00:11 ΜΜ

oi omada mou 8a exi proponisi , stin barimpompi , ego opos idi exo enimerosi tilefonika 8a ime eki os polemikos antapokritis , kai argotera os psistis , mazi mou 8a er8oun k merikoi aloi (warlords k lipoi).

Μην ξεχάσεις να φέρεις τα σουβλάκια!! Εγώ θα φέρω την πίτα!  ;D (με το φλουρί ντε! όχουυυ!!  ;D ;D)

FanIsHere

Τι ακριβώς έχει μέσα στις αμπούλες!?

Πολύ καλή ιδέα πάντως, μπράβο!! ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Παράθεση από: FanIsHere στις  16 Μαρ 2009, 01:22:31 ΠΜ
Τι ακριβώς έχει μέσα στις αμπούλες!?

Πολύ καλή ιδέα πάντως, μπράβο!! ;)
Chimera, Sarin, VX, Anthrax, Silend night, KLP.

z_snap

Guys καλημέρα!

Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες του σεναρίου και τις διαδρομές των ομάδων Α και Β αλλά από τους αριθμούς παικτών έχουμε μέχρι στιγμής σαράντα-τέσσερα (44) άτομα συνολικά για τις ομάδες Α και Β και οκτώ (8)!!! άτομα για την ομάδα υπεράσπισης των πρώτων υλών. Από τους αριθμούς και μόνο καταλαβαίνω ότι για τις ανάγκες του παιχνιδιού η ομαδα υπεράσπισης πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθεί (και με περισσότερα άτομα και με περισσότερα respawn) έτσι ώστε να εξασφαλιστεί κάποια ισορροπία δυνάμεων ώστε να κρατήσει το game από τις 11:30 ως τις 16:00.

Αυτό θα βοηθήσει και τους υπερασιστές αλλά και το game αυξάνοντας την δυσκολία του.

Thanks,

P
...re-think and do
   (pointman)

fanioles

Μη ξεχνας οτι οι Α και Β ειναι και μεταξύ τους αντίπαλες .  Αρα ειναι αρκετα δυσκολο για όλους..

Αν κρατησει το game (το πρωτο σεναριο) μεχρι τις 4.30, θα φτυνουμε γόπες!!!  εμεις οι γηρεότεροι...

z_snap

Παράθεση από: fanioles στις  16 Μαρ 2009, 16:43:31 ΜΜ
Μη ξεχνας οτι οι Α και Β ειναι και μεταξύ τους αντίπαλες .  Αρα ειναι αρκετα δυσκολο για όλους..

Αν κρατησει το game (το πρωτο σεναριο) μεχρι τις 4.30, θα φτυνουμε γόπες!!!  εμεις οι γηρεότεροι...

...τι να σου πω φίλε...από threesome σενάρια airsoft δεν ξέρω! :) ή γόπες θα φτύνουμε ή bb's !!!  :)
...re-think and do
   (pointman)

SAPPER

Απο GHOST RECON.

SAPPER
LOU
STAVROS
ICE MAN SAW
MARKSMAN

From GHOST RECON out.

akis

Παράθεση από: BoBKiD στις  15 Μαρ 2009, 17:56:10 ΜΜ
Μην ξεχάσεις να φέρεις τα σουβλάκια!! Εγώ θα φέρω την πίτα!  ;D (με το φλουρί ντε! όχουυυ!!  ;D ;D)

distixos ime arostos edo k 3 meres me pireto 40+

elpizo oloi na perasate kala ....

...oso gia ta soublakia/mprizolakia 8a psi8oun perisotera tin epomeni fora ite sto pedio ite sto tzaki tou silogou...

...pios etixe to flouri?
WARLORDS

akis

Παράθεση από: el_ninio στις  18 Μαρ 2009, 22:29:31 ΜΜ

katanoo tin erotisi sou alla ise ektos 8ematos , 8a perimeno na kanis "delete" apo monos sou k na me rotisis meso pm oti 8elis.

euxaristo poli
WARLORDS

el_ninio

Λοιπόν.... να πω κάποια πραγματάκια κι εγώ..:

πρώτα από όλα  Ντούλα φιλε μου συμπολεμιστή.. αν υπήρχε λέξη που ήταν ανώτερη από τα συγχαρητήρια θα στην έλεγα γιατί πιστεύω το ότι τα απλά συγχαρητήρια δεν είναι αρκετά.
έπαιξε τόσο ωραίο σενάριο, τόσο ωραίες εμπλοκές τέτοιες ωραίες φάσεις......
χάρηκα που γνώρισα από κοντά τον Κονσταντίν και τον Κώστας V πολύ καλά παιδιά....
φανταστείτε ότι μονο σε ένα ΑΠΛΟ παιχνίδι Κυριακής μαζεύτηκαν πάνω από 65 άτομα   :o :o :o :o :o :o
ένα παραπονάκι μονο...:
εμείς αριθμητικά στην ομάδα A ήμασταν ok αλλα κατά τις 3 έφυγαν 11 (!!!) άτομα...
και δεν μπορούσαμε να ειδοποιήσουμε κανέναν....
και οι άλλοι ήταν γύρω στους 30 (!!!!)

και όμως καταφέραμε να νικήσουμε :P

ανυπομονώ πραγματικά για το νούμερο 3 και να μαζευτούμε πάλι τόσοι...

aston SOAP κάτω το παιδί είναι δικό μου.... >:( >:( >:(

-Knights of Avalon-

SAPPER

Καταπληκτικο παιχνιδι και αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στον Dulas και τα υπολοιπα παιδια που βοηθησαν σε αυτο που απολαυσαμε ολοι με χρονο κοπο και κοστος απο μερους τους χωρις να επωφεληθουν τιποτα οικονομικο παρα μονο ηθικο απο τους συμπαικτες τους.
Ευχομαι παντα τετοια games και μεσα απο αυτα να αναπτυσσομαστε και να εξελισουμε το airsoft.
Χαρηκα που ειδα φιλους και συμπολεμιστες απο τα παλια στο Paintball, που ειδα στο τελος του παιχνιδιου γυρω απο το τζακι ολους τους συμπολεμιστες σαν μια οικογενεια να εξιστορουμε στιγμες που θα θυμομαστε για παντα, αμφισβητησιμες στιγμες που λυνονταν με χαμογελα παρεα με κρασακι και κοψιδια.

Με φιλικους χαιρετισμους SAPPER.

geoairsoft

Για μένα νικήτρια ήταν η Α που είχε και τις περισσότερες χτυπημένες μύτες :)

macee

.

SAPPER

Δεν παιζει ρολο ποιος κερδισε η ειναι καλυτερος αλλα η ομαδικοτητα και συντροφικοτητα, αυριο μεθαυριο θα εχουμε διαφορετικη συνθεση και συνδιασμους ομαδων.
Ο συναγωνιστης Dulas προσπαθησε να κρατα ισορροπιες σε ολο το παιχνιδι κατευθυνοντας την ισχη των παρενοχλητικων ως αποσβεστηρια δυναμη για να γινει παιχνιδι.
Καταφερε να κρατηση σε ισορροπιες ενα παιχνιδι και τον εβλεπα να τρεχει σαν τον θου-βου για ωρες πανω κατω ωστε να υπαρχει ενδιαφερων.

akis

@dulas

Bravo re si ( kosta ) ,ante na paris to videaki apo to "modaz' ( MPAMPH TO VIDEO!!!!!   ;D  )  na to exoume na to blepoume na sas kamaranoume k tora alla k meta apo xronia .

BRAVO xana panta tetia k kalitera BRAVO sas.
WARLORDS