FA-MAS

Ξεκίνησε από ανθυπασπιστης, 09 Δεκ 2009, 22:14:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ανθυπασπιστης

ο τιτλος τα λεει ολα. με χαρα σας ανακοινωνω οτι ειμαι κατοχος ενος τετιου απιστευτου πραγματικα οπλου. επιρεασμενος και απο το call of duty αλλα και απο το ιντερνετ δηλαδη βιντεος αγορασα ενα φαμας. ειναι πολι βολικο για μενα αν και δεν εχω δει κανεναν οσο καιρο ασχολουμε με το αιρσοφτ να εχει. γιατι ρε παιδια δεν σας αρεσει σαν σχημα δεν σας βολευει πειτε εδω οτι πιστευετε περι του οπλου αυτου
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

dash

το μισησα στο metal gear solid 1..μαρεσε πολυ οταν το δα στα χερια του CostasV.το χω στα υποψιν

Patriot

Παιδες ειναι το καλυτερο "μικρο" μακραν..................... 8)
God Save The Queen.........

Gus

Ειναι περιεργη περιπτωση το Famas! Οταν το πρωτοειδα δεν μου πολυαρεσε αλλα τωρα καλοκοιταζω το G2 το μονο που με χαλαει ειναι οτι η εκδοση της Marui δεν επιδεχεται αναβαθμιση παρα μονο με πατεντα λογω του οτι το μοτερ δεν αντεχει μεγαλο ελατηριο και δυστυχως τα κλασσικα μοτερ δεν μπαινουν στο AEG μονο το EG560. Παντως περα απο την εμφανιση ειναι πολυ βολικο στο χερι και η συγκεκριμενη εκδοση της Marui εχει τρομερη ταχυβολια αν δεν κανω λαθος 1000 μπιλιες το δεπτερολεπτο...

alekoukos_kalashnikov

why so serious...?

Spook

Προσωπικά έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια με το FA-MAS F1 με όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς προστασία στο AEG για χώμα,σκόνη,νερό κτλπ  Ήμουν και είμαι πάντα ευχαριστημένος.
Αν και τα λίγα fps (280-285) σε woodland και με λίγο παραπάνω αεράκι δεν είναι και ότι καλύτερο. Σε urban πεδίο ήταν κάπως καλύτερα....Παραταύτα το hop-up όπως και όλα τα ΤΜ είναι κορυφαίο και στέλνει τις μπίλιες σου ευθεία και σκοπευμένες απόλυτα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις απλά λιγάκι slow motion...Η ταχυβολία αν κάποιον τον ενδιαφέρει είναι υψηλότατη περίπου 1000 rpm.
Παρόλα αυτά είναι καθαρά θέμα με τι σου αρέσει να παίζεις και τι σε βολεύει.
Στα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της σχεδίασης έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε ανάλογα νήματα.
Ή θα το αγαπήσεις ή θα το μισήσεις αυτό το AEG...
Ανήκω στην πρώτη κατηγορία για ένα σωρό λόγους. ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

ανθυπασπιστης

ρε παιδια ξερετε τι κανη περνει το οπλο? δεν βρισκω τοσο ευκολα 6.03 οπιος ξερει ας μου πει και επισης gear box γινετε να αλλαχτει ε?

Scharfschütze

Εμενα μου αρεσει πολυ το σχημα του FA-MAS  ;) :D
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

georginio4

αν θιμαμαι καλα αυτο ηταν απο τα πρωτα αν οχι το πρωτο aeg της tm και εχει v.1 gearbox .....οχι οτι αυτο ειναι κατι κακο απλος οταν εγω ηταν να παρω οπλο ηθελα κατι με πιο καινουριο version...αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο οπλο

EKAMenos

Παράθεση από: georginio4 στις  05 Μαρ 2010, 12:02:04 ΜΜ
αν θιμαμαι καλα αυτο ηταν απο τα πρωτα αν οχι το πρωτο aeg της tm και εχει v.1 gearbox .....οχι οτι αυτο ειναι κατι κακο απλος οταν εγω ηταν να παρω οπλο ηθελα κατι με πιο καινουριο version...αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο οπλο
οχι δεν κανεις καθολου λαθος ηταν το πρωτο airsoft aeg  που εβγαλε η tm   το 1992 το  fa-mas f1  το διαβασα στην wikipaidia
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

Dadias

Παράθεση από: ανθυπασπιστης στις  13 Δεκ 2009, 18:34:53 ΜΜ
ρε παιδια ξερετε τι κανη περνει το οπλο? δεν βρισκω τοσο ευκολα 6.03 οπιος ξερει ας μου πει και επισης gear box γινετε να αλλαχτει ε?

καλησπέρα φίλε μου , η κάνη είναι 472mm έχω βρεί μία της KM σε 6.04  , όμως γιατί θέλεις να αλάξεις gearbox ???  ??? ???

Παράθεση από: georginio4 στις  05 Μαρ 2010, 12:02:04 ΜΜ

τα version 1, 2, 3, 4, 5, 6, 6 δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να χωράνε στα διαφορετικά καλούπια των όπλων καλήτερα και ποιο σωστά, εκτός αυτού μερικά gearbox είναι ποιό εύκολα να αναβαθμιστούν απο μερικά άλλα λόγο του σχεδιασμού τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επειδή είναι V.1 είναι μάπα σε σχέση με το V.7 , επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και η εταιρία παραγωγής του..δεν αναρωτηθήκατε γιατί τα Marui ενώ έχουν λίγα FPS για stock έχουν αρκετά καλές αποδώσεις? ο λόγος είναι ότι ο σχεδιασμός τους είναι τέτοιος στο εσωτερικό που έχει πάρα πολύ καλή στεγανότητα και οι απώλειες του αέρα είναι ελάχιστες

Ιστιμπεη

Ωραιο το FAMAS δεν διαφωνω, αλλα εχω ακουσει διαφορα πραγματα για τα σκοπευτικα του (οτι δεν ειναι ευχρηστα). Αληθευει? Και αν ειναι δυνατον να ανεβασει καποιος μια φωτογραφια.
Τελος να διορθωσω τον Gus στο οτι το FAMAS ριχνει 17 μπιλιες το δευτερολεπτο (και οχι 1000).

:=)

Ghillie

Πολυ ωραιο AEG, δεν γνωριζω αν βολευει κλπ. αλλα και μονο το γεγονος οτι ειναι bullpup λεει πολλα. το οτι κανει βελτιστη χρηση του μηκους του για να εχει πιο μακρια κανη το καθιστα πολυ πιο ευθυβολο απο αλλα στο ιδιο μηκος.
@gunman34 μαλλον ο gus ενοουσε 1000/λεπτο, για 1000/δευτερολεπτο θες 1 highcap ανα ριπη και ταχυτητα κουρδισματος FLASH. :P :P

Dtq

Δεν μ'αρεσει! Ίσως το έπαιρνα και είναι αρκετά καλό αλλά δεν μ'αρεσει!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ανθυπασπιστης

ειναι λιγο περιεργο με τα σκοπευτικα οντος. Εχει και ενα σκοπευτικο για εκτοξευτη βομβιδων. Ειμαι λατρης των οπλων με το γεμιστηρα πισω απο την σκανδαλη πχ tar 21 l85 steyr(οχι και τοσο λατρης) famaς το καλυτερο για μενα ειναι το ΤΑΡ

metallpontios

δε μου αρεσει το Famas ουτε στο σχημα ουτε ειναι βολικο και γενικα ολα τα οπλα που εχουν πισω το γεμιστηρα.Απο σκοπευση που εχω ριξει δεν τα παει πολυ καλα

iosif9

απο τα πιο ομορφα οπλα!!!
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

vipergr

Παράθεση από: Gunman34 στις  08 Φεβ 2010, 21:48:17 ΜΜ
Ωραιο το FAMAS δεν διαφωνω, αλλα εχω ακουσει διαφορα πραγματα για τα σκοπευτικα του (οτι δεν ειναι ευχρηστα). Αληθευει? Και αν ειναι δυνατον να ανεβασει καποιος μια φωτογραφια.
Τελος να διορθωσω τον Gus στο οτι το FAMAS ριχνει 17 μπιλιες το δευτερολεπτο (και οχι 1000).

:=)

17/sec * 60sec=1020/min 8)