"Burn The Flags" 21-03-2010 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 11 Mar 2010, 21:52:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  15 Mar 2010, 13:02:25 ΜΜ
Δεν θελω να πουλησω την ομαδα μου αλλα εχουμε κ τα πιστευω μας, οποτε θελω να παω με την ομαδα RED ΘΡΥΛΟΣ για παντα ( εγω ειμαι ο +1 απο THE SKULLS, δεν μου παει να καψω την σημαια μας, κ εαν δεν με βαλεις με τους RED θα κουβαλαω πυροσβεστηρα ;D)

ΕΚΛΕΙΣΕΣ στους RED... ;D ;D ;D

μα σκοπος του σεναριου ειναι να χωριστουν οι ομάδες...Η ΤΑΣ μανι μάνι εχει 3 αντιπαλους........  ;D ;D ;D ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Εκει που εχω ταξιδεψει εγω..........................................................................!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Undertaker

Μέσααααααα.....
1)Undertaker-M249
2)Bothrops-G36
3)Mao-M4
Πανάθα μου.....
Σε αγαπώ..........
Save your self and a penny for the ferryman....

Leonardo-Swordfish

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ     ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1- Οι Yellow Warriors θα έχουν μόνο Respawn (χωρίς Medic) το οποίο  θα βρίσκεται στη σκοπιά
και νοητή είσοδος ξανα στο παιχνίδι με κίνηση προς το woodland.

2- Τα πυρομαχικά των Yellow  8α είναι 900 bbs αντί για 600 λόγω άρθρου 44

3-Όλοι οι αργοπορημένοι θα κάνουν τον κόπο να κανουν 20 χλμ παραπάνω , να πάνε στα Μέγαρα να παίξουν CQB
(επιτέλους πρέπει να είμαστε ΛΙΓΟ συνεπείς στην ώρα προσέλευσης από σεβασμό και μόνο προς τους συμπαίκτες μας)

και

Οι συμμετοχές θα κλείσουν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 19/03/20010

vagelis521

Παράθεση από: kaliostro στις  13 Mar 2010, 08:40:59 ΠΜ
off topic/flame ON
Τελικά πολλά ΠΑΟΚια βγήκαμε...λέω μια ένωση με την Yellow Team (για την Πόλη ρε μαμώτο) και να μην μπούμε σε καμιά ομάδα της πρασινοκοκκινης παράγκας.
ΠΑΟΚ/ΑΕΚ ζούμε στην πόλη να σας δούμε...(ένα γήπεδο αριστερά κ ένα δεξιά απο την Αγια Σοφιά)
off topic/flame OFF

Καλά ρε ΜΠΑΟΚΤΖΗ σου πέρασε απο το μυάλο να πας με τους πράσινους η κόκκινους???
ΦΤΟΥ ΣΟΥ...εμείς πάντως δεν θέλουμε κανέναν στην ομάδα μας που δεν είναι κίτρινος(οχι ΑΡΗΣ)..

ρε καλιοστρο με τους ακατανομαστους :-[ :-[

Doc

Υπολόγισε άλλους 2:

Antono + Elrisvas

Εμείς είμαστε ουδέτεροι!  ;D

Shadow

Ρε παιδιά μήπως να το κάναμε με ξένες ομάδες για να μην χρειαστεί να σπάσουν οι ομάδες και μην πέσουν και τίποτα κοντακιές στο τέλος???!!!

Υπάρχει και το Barca - Real , River - Boca, Milan - Inter, Celtic -Rangers...

Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: Shadow στις  15 Mar 2010, 23:12:40 ΜΜ
Ρε παιδιά μήπως να το κάναμε με ξένες ομάδες για να μην χρειαστεί να σπάσουν οι ομάδες και μην πέσουν και τίποτα κοντακιές στο τέλος???!!!

Υπάρχει και το Barca - Real , River - Boca, Milan - Inter, Celtic -Rangers...

κοντακιες??? ποιος με ποιον? εγω με τον Yakuza? h egw me ton Tag21 και  ton Goodspeed? ;D ;D ;D
les na ριξω κοντακια στον βαπτιστηρι μου τον Spartan? ;D ;D ;D
Αυτά καλέ μου φιλέ Shadow ειναι για τους εγκεφαλικά καθυστερημενους.....
και ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ στο παιχνίδι το συγκεκριμένο θα πάνε σπίτι τους με την αναλογη συνοδεία.... ;) ;) ;) ;)\

Trust me!!! ;D ;)

ROOKIEJO

με τον γιακουζα αποκλειεται γιατι εχουμε το dvd με τα οργια σου οποτε εχεις πολλα να σκεφτεις .
με εμενα αποκλειεται γιατι ειμαστε στην ιδια ομαδα κιτρινη αλλα και γιατι εγω θα τρωω παντοφλα και δεν μπορω να ερθω.και εκει δεν με σωνει ουτε κεβλαρ ουτε ukara

Leonardo-Swordfish

Στο τέλος του παιχνιδιού οι ΝΙΚΗΤΕΣ θα υψώσουν τις σημαίες
στο ΡΩΣΣΙΚΟ restaurant πολυτελείας
με παλαίμαχους μέθυσους ποδοσφαιριστές της Δυναμό Μόσχας και Δυναμό Κίεβου.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bomber

Και εγώ μέσα. Με τους  red  γιατί
"ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΡΥΛΟ ΖΟΥΜΕ.
Πιστευω πως το σενάριο είναι πολύ καλό και προσφέρετε για πολλές πλάκες.  Αλλά και στα γήπεδα πρέπει να περνάμε καλά και όχι να φανατιζόμαστε.

ZINJA

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  16 Mar 2010, 00:21:59 ΠΜ
Στο τέλος του παιχνιδιού οι ΝΙΚΗΤΕΣ θα υψώσουν τις σημαίες
στο ΡΩΣΣΙΚΟ restaurant πολυτελείας
με παλαίμαχους μέθυσους ποδοσφαιριστές της Δυναμό Μόσχας και Δυναμό Κίεβου.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ειμαι δεν ειμαι νικιτης.....ΕΓΩ ΘΑ ΦΑΩ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ! ;D ;D ;D ;D και ξερεται γιατι?γιατι στις 9 ηωρα θα ειμαι πρωταθλιτης!χα χα χα χα χα χα χα χα χα! ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ROOKIEJO

ζηταω συγνωμη για την παρεμβαση αλλα θα παρακαλουσα να σκεφτητε την πιθανοτητα να καθιερωθει στον ατομικο εξοπλισμο ασφαλειας η σφυριχτρα και το λευκο καπελο η αλλο ρουχο μεχρι να βρουμε ολοι καπελα λευκα

kukuras7

Τστστστ!! Ακομα και δω γλωσσα :P βγαινει...Ελα που αυτη η γλωσσα θα φαει piercing απο bbzzz  ;D ;D ;D ;D

KRATOS

ωχχχχ!!!   γινανε 5 !!!!!!!!!!! :o :o 

Leonardo-Swordfish

[quote autDor=KRATOS link=topic=2433.msg27825#msg27825 date=1268757967]
ωχχχχ!!!   γινανε 5 !!!!!!!!!!! :o :o 
[/quote]

;D ;D ;D

προβλημα τους...χαχαχα...40 εναντιον 5 ? χαχαχα να δω ποια σημαια 8α πρωτοφυλαξουν...χαχαχαχα...
μάλλον βλέπω να το γυριζουμε το σεναριο...και να βαλουμε ομαδα παρενοχλησης τους RED,,, ;D ;D ;D ;D

KRATOS

Λεο   νομιζω οτι καπως ετσι ειναι τα πραγματα...ουτε εδω τελικα δεν θα ειναι ντερμπι!!!!!!! ;D ;D ;D   

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Γελαστε τωρα που μπορειτε.
αμα δεν φερω την αεροπορια !!!
εναμενω απαντησεις απο φιλους για να ερθουν στην RED ομαδα οποτε!!!

KRATOS

;D ;D ;D  Αυτα ειναι κυριοι....μολις ερχονται τα δυσκολα...τσουπ!!! σκαει και η βοηθεια της¨" παραγκας"  χιχιχιχιχιιχ ;D ;D ;D

Harris

Καλησπερακαιεγω μεσα με την πρασινη ομαδα φυσικα...Τρελενομαιιιιι....