Συμμετοχή σε παιχνίδι

Ξεκίνησε από alexz, 30 Δεκ 2008, 15:14:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alexz

Καλησπέρα παιδιά....

Είμαι καινούργιος στον χώρο και θά ήθελα να συμμετάσχω σε κάποιο από τα παιχνίδια σας....δεν έχω όμως καθόλου εξοπλισμό και δεν ξέρω αν μπορώ να έλθω 1 φορά για να ζήσω το παιχνίδι συμμετέχοντας...Ελπίζω αυτό να είναι εφικτό ώστε να αρχίζω να εντάσομαι σιγά σιγά και να αρχίζω να προμηθεύομαι εξοπλισμό...
Αν μπορείτε ενημερώστε με για την επόμενή σας συνάντηση που θα μπορώ να συμμετέχω..

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων   

fanioles

Γεια σου φίλε και καλώς ήρθες στη μαγική κοινότητα του airsoft.

πολλοί απο εμάς έχουν 2ο η και 3ο όπλο και οι περισσότεριο με χαρά θα το δάνειζαν σε κάποιο πάιχτη για να δεί το παιχνίδι μας.
Κι εγώ έτσι έπαιξα πρώτη φορά !

Αυτο που προτείνω είναι να παρακολουθείς το thread των παιχνιδιών στη Αττική και να το συζητήσουμε πάλι μόλις ανακοινωθεί το επόμενο παιχνίδι.

Εννοείται πως αν είσαι ανήλικος πρέπει να συνοδεύεσαι απο κηδεμώνα.

;D ;D ;D

Καλώς όρισες λοιπόν και ελπίζω να ανταλάξουμε μπαλάκια σύντομα !

kinmid

@alexz

Αν και συνήθως φέρνω επί πλέον όπλα στα παιχνίδια, τελευταία έχω ξεμείνει αφού έστειλα το ένα σε ξάδερφο μου στην Πάτρα και το άλλο σε φίλο στην Σάμο, για να τα τσεκάρουν αυτοπροσώπως και να "ψηθούν" για το άθλημα.  ;D
Αν δεν έχεις γυαλιά φέρνω εγώ πάντα περισσότερα, από εκεί και μετά φρόντισε να έχεις τον κατάλληλο ρουχισμό για τον καιρό και ανάλογα υποδήματα για το έδαφος, και όλο και κάτι θα βρεθεί για να παίξεις!  8)
Έχουμε θέση και για άοπλους παίκτες στα σενάρια μας!

Falcon

@alexz

Το μονο που πρεπει να εχεις, ειναι ενα οπλο κι ενα ζευγαρι γυαλια.
Το μερος συναντησης ειναι στο parking του νεκροταφιου Καισαριανης και ωρα 12:00.
Παντα καποιος θα βρισκεται εκει μιση ωρα παραπανω για να περιμενει τους αργοπορημενους ''στρατιωτες''( ;D) .

kinmid

@alexz

Το παρόν νήμα-ερώτημα σου είναι γενικότερο, οπότε για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να αναφέρουμε ότι παιχνίδια γίνονται και αλλού, όχι μόνο Καισαριανή.
Απλά τσέκαρε τις ανακοινώσεις παιχνιδιών τακτικά, και όποτε αισθάνεσαι (και είσαι φυσικά) έτοιμος δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι που σε εκφράζει.

Falcon

Nα ρωτησω κι εγω κατι που με ενδιαφερει...
Υπαρχει μερος που παιζουν URBAN????????

CostasV

Παράθεση από: Dulas στις  31 Δεκ 2008, 20:58:14 ΜΜ
NAIIIII ;D

Kai tha gini anakinosi gia game me to neo etos 8)

Εάν είναι να γίνει θα το ανακοινώσετε και σε αυτό το forum? γιατί προς το παρόν το account μου στο hellasairsoft τρώει πόρτα λες και είμαι κάνας παρείσακτος. Δέν με νοιάζει εάν είναι κλειστό το club-άκι σας, αλλά εάν είναι πείτε μας να το ξέρουμε. Εάν θέλετε να έρθει κόσμος και από αυτό το forum, ή να κάνετε το forum σας free to login με register ή να το ανακοινώσετε και σε αυτο το forum.... αλλιώς κανείς δεν πρόκειται να το πάρει χαμπάρι αλλά ούτε και να έρθει....
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

macee

.

SAPPER

Στειλε ενα pm στον BobKid ειναι χρηστης και αυτου του Forum, και ειναι Admin στο Hellas Airsoft.
ειχα και εγω το προβλημα αλλα σε μια συναντηση μου σε παιχνιδι με τον BobKid λυθηκε.
ακουγεται οτι για να γινει activation πρεπει να σε ξερουν απο games η προσωπικα, δεν ξερω αλλα εχω παρατηρησει μια καχυποψια οτι υπαρχει (και οχι απο τους admins), προσφατο παραδειγμα ο fanioles.
Ακουγονται διαφορα και ειναι λυπηρο σε μια τοσο μικρη κοινωτητα που ανθιζει.
ελπιζω το 2009 να εννωσει ολους τους συναθλητες του airsoft.

CostasV

Και PM που έστειλα τζίφος... Τώρα δέν θα στέιλω και email γιατι δεν θέλω να γίνομε τόσο ενοχλητικός.

Και πάνω που πήγα να βγάλω τα πικρόχολα μου σχόλια σε αυτο το μήνυμα, λέω δεν δοκιμάζω να δώ εαν μπορώ να κανω login? και τσούπ ώσ δια μαγίας είμαι μέσα... Περίεργα  πράγματα.   :-\

Ναι όντος ειναι λυπηρό.... τι να πεις αυτοί ξέρουν...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Gus

To ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και εγω με το hellasairsoft. Ενω ειχα εγγραφει κανονικα καθε φορα που προσπαθουσα να κανω login μου ελεγε οτι εχω δωσει λαθος κωδικο η ονομα χρηστη. Το προβλημα λυθηκε την επομενη με ενα μηνυμα μου προς την διευθυνση του forum.