ΣΟΥΝΙΟ URBAN 11/04/2010

Ξεκίνησε από pit, 26 Φεβ 2010, 18:39:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pit

5 μερες πριν το παιχνιδι καταλαβατε οτι δεν εχεται γεμιστηρες 3 ομαδες  για να παιξεται ? ειναι σοβαρες απαντησεις αυτες εδω που βλεπω σας περιμενα ποιο ειλικρινης και οχι να δω κατι τετοιο...

ZINJA

Παράθεση από: tRappED7 στις  07 Απρ 2010, 14:39:20 ΜΜ
Πολύ κρίμα καλέ μου zinja.
ήθελα να σε δω ξανά από κοντά μετά από τόσο καιρό στο Σούνιο.

Όμως μου δημιουργήθηκε ένα ερωτηματικό προ ολίγου με την απάντησή σου.
Όταν λες δεν έχετε όπλα με τα κατάλληλα fps πώς το εξηγείς?

Η Ελευσίνα και το "εξοχικό" και το Ελαιουργείο θεωρούνται urban το πρώτο και cqb fields το 2ο και το 3ο.
Εκεί παίζετε με άνω των 350 fps aegs?
Διότι και το Σούνιο 350 fps έχει όριο.

Να'σαι καλά και ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάντως σε κάποιο επόμενο παιχνίδι. :)

με ολο το σεβασμο,δεν το κανουμε επειτιδες!οντως εχουμε χαλασμενα οπλα και οσα εχουμε ειναι χωρις ελατιρια!εχουμε ελατιρια τα οποια ειναι 100αρια και μας βγαλανε 380 φπς!το δικο μου το ΣΤΑΜΠΙ εκοψα το ελατιριο και μου κατεστρεψε τα παντα!στον ουζι κοπικαν τα καλοδια και ο στρατηγος δεν εχει γεμιστιρες για να παιξει!ο τζαμπο δεν θα ερθει λογο φορτου εργασιας και το φιλακιο ακομα δεν εχει οπλο μιας και τα πουλησε ολα μα ολα λογω καποιου προβληματος που ειχε!
ο ετζινιερ ακομα να παραλαβει τα πραγματα του και χτηπιεται σα κατσικι!ε τι να κανουμε?να παιξουμε με τα δακτιλα?εμεις ποναμε που δεν θα ερθουμε!!!!! :'( :'( :'(

εγω εδωσα σε 2 παιδια τα 2 αλλα οπλα που εχω και μου τα χαλασαν!και τωρα ακομα ψαχνομαι για να παρω τα λεφτα για να τα φτιαξω!

και εγω ελπιζω να βρεθουμε και να ξαναπεξουμε με το καλο! :D :D

πιτ---καλε μου φιλε σου εξιγησα και εγω πως εχουν τα πραγματα!και τωρα εβγαλα στη φορα πραγματα που κανονικα μου ειπανε να μην τιποτα γιατι στο κατω κατω <δεν δινουμε και αναφορα σε κανεναν<για τα πρωσοπικα τις ομαδας!και να ξερεις και κατι---με εκραξαν ασχημα που τα ειπα ολα αυτα!

αλλα ειμαστε καθαροι σαν ανθρωποι,επρεπε να το κανω!

με ολο το σεβασμο προς την ομαδα μου!συγνωμη και παλι για την αναστατωση!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: pit στις  07 Απρ 2010, 14:58:19 ΜΜ
5 μερες πριν το παιχνιδι καταλαβατε οτι δεν εχεται γεμιστηρες 3 ομαδες  για να παιξεται ? ειναι σοβαρες απαντησεις αυτες εδω που βλεπω σας περιμενα ποιο ειλικρινης και οχι να δω κατι τετοιο...

Noμίζω σου εξήγησε ο Goodspeed τηλεφωνικώς το Μ. Σάββατο ....
Τωρα αν ήταν ειλικρινείς οι λόγοι ή όχι ... κρίνε το εσύ pit ...
αλλιώς να πω στον Goodspeed να αναφέρει το εν λόγω τηλεφωνημα, που ήταν
για την ακύρωση της συμμετοχής μας & το διάλογο που αναπτύχθηκε.....

tRappED7

Κρίμα Βασίλη μου!
Λυπάμαι που τα διαβάζω όλα αυτά...  :(
δεν κάνετε κανέναν αγιασμό στην ομάδα??
που είναι ο papaflesas όταν τον χρειάζεσαι? ;)
εις το επανιδείν λοιπόν και καλά και ασφαλή παιχνίδια να  έχουμε.
:)

atmos83

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Επειδή βλέπω πως υπάρχουν ακυρώσεις,
υπάρχει ελπίδα συμμετοχής για 2 άτομα ?

Και τα 2 μας όπλα είναι κάτω από 350 - λογικά τηρούμε τις προϋποθέσεις..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

SAPPER

Το βλέπω να γίνετε flame το topic...

@ Pit και εγώ έλεγα να έρθω αλλά είδα ότι αρχίσανε τα μαχαιρώματα πριν καλά καλά αρχίσει το παιχνίδι (αναμενόμενο ήταν) οπότε προτιμώ να παίξω με καλύτερες παρέες σε καλύτερα πεδία γιατί μια κολοκυριακή την έχουμε και προτιμούμε να γυρίσουμε χαμογελαστοί και χορτάτοι παρά ματιασμένοι και με κάνα φτυάρι η ταφόπλακα από το θάψιμο στην πλάτη. ;)
Μην τσαντίζεσαι για τις επιλογές και τις ακυρώσεις των άλλον...δεν φταις αναγκαστικά εσύ για αυτό  ;)

@ Zinza δεν καταλαβαίνω γιατί δίνεις εξηγήσεις και πολύ περισσότερο γιατί συζητάς τα περί ομάδας σου, σου δίνει κανείς άλλος αναφορά εσένα ? επιλογή σου είναι, καλύτερα έτσι παρά να παίζουμε ξύλο στα πεδία, αρκετά έχουν γίνει τελευταία...

@ Goodspeed...  ;D ;)

Εξάλλου όπως είπε και ο Geoarv...
Παράθεση από: geoarv στις  07 Απρ 2010, 08:19:24 ΠΜ
Καλημερίζω όλο τον καλό το κόσμο. Αν και εγώ δεν θα έχω την χαρά να παραβρεθώ στο παιχνίδι (άτομα απο την ομάδα μας όμως θα βρίσκονται εκεί) σας ενημερώνω πώς το Σάββατο θα βρέχει όλο το βράδυ στο Σούνιο και Κυριακή πρωί θα έχει κάποιο σχετικό ψιλόβροχο. Επίσης ο αέρας για το παιχνίδι σας και θα κυμανθεί στα 4-5 beaufort (αρκετός θα έλεγα) το πρωί και θα πέσει στα 2 (βόρειος πάντα) προς το μεσημέρι.
Οπότε αν μη τι άλλο να κατεβείτε οργανωμένοι για βρεμένο έδαφος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια εξέλιξη προς το χειρότερο θα ενημερώσω.
...θα είναι χάλια την Κυριακη οπότε μάλλον θα την βγάλουμε στο νέο πεδίο στα Μελίσσια...  ;D ;D ;D

Υ.Γ. Καλό παιχνίδι σας εύχομαι χωρίς επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία όπως την προηγούμενη φορά..., χωρίς αθανασίες..., χωρίς τυφλές βολές για εκφοβισμό..., χωρίς μπιστολιές εξ επαφής για να στρώσουμε χαρακτήρα..., χωρίς, χωρίς, χωρίς...

Whiskey

Παράθεση από: SAPPER στις  07 Απρ 2010, 17:30:27 ΜΜ
Υ.Γ. Καλό παιχνίδι σας εύχομαι χωρίς επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία όπως την προηγούμενη φορά..., χωρίς αθανασίες..., χωρίς τυφλές βολές για εκφοβισμό..., χωρίς μπιστολιές εξ επαφής για να στρώσουμε χαρακτήρα..., χωρίς, χωρίς, χωρίς...

Αν μιλαμε για τετοια "αγαπη" ... δεν μας το λετε να το κοψουμε τωρα και να αρχισουμε το πλεξιμο σιγα σιγα οπως καποιος παλαιοτερα ειπε ?

Αντε γιατι μεχρι τον επομενο χειμωνα προλαβαινω να φτιαξω κανα δυο πουλοβερακια.

Περαν αυτου βλεπω οτι παλι τιθεται θεμα ποιανου τα χνωτα κολλανε με ποιου ...

Παω για υπνο ... συγνωμη αλλα βαρεθηκα.

Υ.Γ. ... pit ζηταω και δημοσια συγνωμη που δεν μπορω να παρω μερος στο παιχνιδι σου. Οπως σου ειπα εκλεισα για αλλου βλεποντας οτι δεν προλαβα την δηλωση συμμετοχων εξ αρχης, οποτε τωρα ειναι αργα. Αλλωστε αν ερχομουν σε εσενα τωρα θα κρεμαγα καποιους αλλους ... και δεν το θελω, βαση συναδελφικης συνειδησης.

Να εχετε ενα καλο και ασφαλες παιχνιδι.

Rocks

απο BRAVO 3 ZERO :

1 ) Henno
2 ) Rocks
3 ) Alexz
4 ) Xourou
5 ) Skiritis
6 ) Gunner
7 ) Duhust
8 ) Gus
9 ) Dennis
10 ) Soap
11 ) Jim (guest)
12 ) Panos (guest)
13 ) Johnny (guest)

dress code: civilian

arm & ready

you can run, but you can not hide

Doc

Επιβεβαίωση:

1. Antono
2. ElRisvas/Rodica (αν προκύψουν επαγγελματικές υποχρεώσεις για τον ElRisva, η Rodica θα τον αντικαταστήσει σίγουρα).

@air-sfiga
Λογικά οι midcaps γεμιστήρες θα μου παραδωθούν αύριο. Επομένως θα μπορώ να σου δώσω για το παιχνίδι της Κυριακής.  ;)

pit

@ sapper ματακια δοξα το θεο εχω και βλεπω δεν ζητησα απο καποιον εξηγησεις η με το ζορι να ερθει στο παιχνιδι μου γιαυτο ο καθενας κανει της επιλογες του και παει οπου πιστευει οπως ειπες να περασει ποιο καλα  ;)

@ ζινξα sorry που σε εφερα σε δυσκολη θεση να μου πεις αυτα που μου ειπες αλλα μιλησαμε αλλου και δεν προλαβα λογο καποιας υποχρεωσης να προλαβω να σβησω την παραθεση

@ λεο  το ιδιο και για σενα μιλησα με τον goodspeed kai απλα οπως ειπα και ποιο πανω δεν  προλαβα να τα σβησω

Παράθεση από: SAPPER στις  07 Απρ 2010, 17:30:27 ΜΜ

ενας δρομος θα υπαρχει αμα γινει κατι τετοιο και αυτος θα ειναι της επιστροφης προς το σπιτι...

whiskey δεν χρειαζεται να ζητας για κατι συγνωμη ο καθενας ειπαμε κανει της επιλογες του να περασει καλυτερα την κυριακη του δεν φταις σε κατι απλα εχεις κανονισει να πας καπου αλλου με την ομαδα σου ...

και κατι αλλο τελευταιο που το λετε τοσο καιρο  και μου ειχαν βγει τα ματια να τα βλεπω την καινουργια αρχη που λετε που την βλεπεται ????

MARKSMAN

Παράθεση από: pit στις  08 Απρ 2010, 00:35:24 ΠΜ
ενας δρομος θα υπαρχει αμα γινει κατι τετοιο και αυτος θα ειναι της επιστροφης προς το σπιτι...
Μακάρι να μπορέσεις να το καταφέρεις χωρίς να γίνεις το μαύρο πρόβατο μετά και δια μαγείας να χρεώνεσαι τα πάντα... το έχουμε ξαναδεί το έργο, φιλικά στο λέμε, πρόσεχε που πας να μπλέξεις  ;)

Παράθεση από: pit στις  08 Απρ 2010, 00:35:24 ΠΜ
και κατι αλλο τελευταιο που το λέτε τόσο καιρό  και μου είχαν βγει τα ματια να τα βλεπω την καινουργια αρχη που λετε που την βλεπεται ????
Εμείς θα την κάνουμε την καινούργια αρχή φίλε μου  :) αυτοί που δεν την θέλουνε φαίνονται από τις συμμετοχές στο Captains Meeting ποιοι είναι... και το σαμποτάρισμα που του έχουν κάνει υπόγεια, αλλά δεν πειράζει είναι τόσο λίγοι που ίσα που γεμίζουν ταξί  ;D  ρώτα τους την Κυριακη στο παιχνίδι σου. ;)

Σου εύχομαι να περάσεις καλά πάντως και να κυλήσουν όλα όμορφα.

geoairsoft

Παράθεση από: MARKSMAN στις  08 Απρ 2010, 01:37:37 ΠΜ
Εμείς θα την κάνουμε την καινούργια αρχή φίλε μου  :) αυτοί που δεν την θέλουνε φαίνονται από τις συμμετοχές στο Captains Meeting ποιοι είναι... και το σαμποτάρισμα που του έχουν κάνει υπόγεια, αλλά δεν πειράζει είναι τόσο λίγοι που ίσα που γεμίζουν ταξί  ;D  ρώτα τους την Κυριακη στο παιχνίδι σου. ;)

Σου εύχομαι να περάσεις καλά πάντως και να κυλήσουν όλα όμορφα.

Επειδή η ομάδα μας δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο captains meeting θεωρώ οτι μας πέρνουν τα βόλια αυτού που γράφεις φίλε μου, οπότε οφείλω να απαντήσω εδώ.
Το αν αρέσει ή όχι κάτι σε κάποιους δεν τους κάνει αυτομάτως κακούς/στραβόξυλα.
Απλά έχω το δικαίωμα να μην συμμετέχω, η μη συμμετοχή δεν είναι σαμποτάρισμα, τα πλάγια λόγια είναι και διάφορα άλλα που έχω διαβάσει κατα καιρούς είτε ισχύουν είτε όχι, δεν με απασχολεί, όπως και ούτε πια "μεριά" τα κάνει και μόνο που γράφονται όμως ντροπιάζουν την κοινότητα, τόσο απλό.
Απέχουμε λοιπόν γιατί νοιώθουμε οτι δεν μας αντιπροσωπεύει το captains meeting και ο χρόνος είναι λιγοστός για κάτι τέτοιο (έστω και με ηλεκτρονική μορφή). Οσοι μας ξέρουν τους Dogs γνωρίζουν οτι είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις για παιχνίδια όταν έχουμε τον χρόνο έστω και αν χωράμε και μόνο σε "παπί".
Ο χρόνος είναι τόσο περιορισμένος λόγο δουλειάς και οικογένειας που οι ελάχιστες ώρες διασκέδασης στα πεδία είναι τραγικά λίγες και κάθε λεπτό μακρυά απο το παιδί μου πονάει και είναι πολύτιμο. Γιαυτό και μόνο θα έπρεπε οι δηλώσεις σου να είναι πιο συμμαζεμένες γιατί οι θεωρίες συνομωσίας σου ενοχλούν, κουράζουν και αποθαρήνουν κόσμο να κατεβαίνει στα πεδία και ειδικά καινούργιους παίκτες και παίκτες σαν και εμένα που ζυγίζουν την οικογένεια με το airsoft κάθε φορά που θέλουν να κατέβουν να παίξουν. Απο το ζύγι αυτό να είσαι σίγουρος ότι μόνο το airsoft χάνει καθώς και ο καινούργιος κάθεται στα αυγά του (Χριστός Ανέστη by the way) προκειμένου να μην μπλέξει σε τέτοιες συζητήσεις και καταστάσεις. Πώς θεωρείς οτι φαίνεται ένα σχόλιο τέτοιο σε κάποιον που δεν έχει ξαναπιάσει AEG? Εσύ θα έμπενες στη διαδικασία να αγοράσεις AEG διαβάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί? Εγώ για να πώ την αλήθεια όχι...

Αυτά τα λίγα είχα να πώ έστω και εκτός θέματος (συγνώμη pit) αλλά δεν μπορώ να κατηγορούμαι άδικα για τη στάση μου η οποία ήταν πάντα δίκαιη προς όλους και θα συνεχίσει να είναι βεβαίως. Μία φορά έχω μιλήσει και αφορούσε το σχόλιο ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και πραγματικά δεν ξέρω τι αποκόμισε η κάθε "μεριά" απο αυτό το σχόλιο ή αν "φωτογράφισε" αυτομάτως τους "απέναντι"...

Weather Update
Επίσης είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω πώς ο καιρός άλλαξε λόγω μετώπου βορείων ανέμων και δείχνει οτι δεν θα βρέξει -καθόλου-
Οπότε πάτε για στεγνό παιχνίδι τυχεροί.... :)
Ξανά θα ενημερώσω για τυχόν αλλαγή

Ευχαριστώ

"geoarv"

Spook

Επιβεβαιώνω την συμμετοχή των παρακάτω:

1.Vaszi Bacsi
2.Deadlock
3.Easy
4.Silent Death
5.Aias
6.Koukouroukou
7.Chief
8.Spook

9.acalestos
10. ---guest star---(στη διάθεση του διοργανωτή)
11. ---guest star---(στη διάθεση του διοργανωτή)

Ο K.O.N. λόγο υποχρέωσης που δεν μπορεί να αναβληθεί δεν θα μπορέσει τελικά να παρεβρεθεί στο παιχνίδι.

The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

SAPPER

@ Geoarv νομίζω ότι εμείς μιλήσαμε στο μαγαζί και μου είπες ότι θα φτιάξετε μια αντιπροσωπεία για το Captains Meeting οπότε είναι άστοχο το post σου και ποτέ δεν σας χρέωσε κάποιος κάτι από εμάς τουλάχιστον.

Πόλυ δε περισσότερο το ότι γνωριζόμαστε και έχουμε παίξει και πολύ πριν Paintball (χρόνια πριν) και σας γνωρίζουμε με όλο το θάρρος θα σας το λέγαμε καθαρά.. και για αυτό σου άνοιξα την κουβέντα στο μαγαζί για το τι θα κάνετε ;)

Αν τελικά δεν μπορείτε λόγο χρόνου και οικογενειακών υποχρεώσεων είναι σεβαστό και κανένα πρόβλημα.

Αν το κάνετε για να μην δυσαρεστήσετε τους άλλους τότε δεν συνάδουν τα παραπάνω με τους νέους παίχτες που λες γιατί για αυτούς θα αγωνιζόμαστε πιο πολύ με τον θεσμό που φτιάχνουμε. ;)

Πιστεύω ώμος ότι είσαι ειλικρινής και επειδή σε ξέρω ότι έχεις πρόβλημα χρόνου και πλέον μαζεύεστε σπάνια στα παιχνίδια ότι ειλικρινά δεν είναι εφικτό.

Συγνώμη αν παρεξήγησες, το Post δεν στοχοποιούσε εσένα η την ομάδα σου.

Φιλικά Βασίλης.

Υ.Γ. Παρακαλώ τα υπόλοιπα με pm γιατί είμαστε δυστυχώς εκτός θέματος και χαλάμε το νήμα του φίλου pit από τον οποίο θέλω να ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση στο νήμα του.

luckyxrs

Απο Dogw Of War επιβεβαιώνω τις συμμετοχές των:

Heff
Kalhas
Buz
Mex1co
Luckyxrs

*Sapper με εμένα μίλησες στο μάγαζί όχι με τον Geoarv ;D!!!!
Den Tod geben und den Tod empfangen

CostasV

Κρίμας... Γιατί αυτό το παιχνίδι, είναι από τα ελάχιστα public τις τελευταίας 12μηνίας που αξίζει να δώσεις προσοχή, και δυστυχώς έχασα την ευκαιρία να μιλήσουμε όλοι μας από κοντά...
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι...  είναι απλά πολύ λυπηρό!

Και αν είναι δυνατόν!!!!! Μιλάμε για "μπλεξίματα" του ανθρώπου που έχει ρίξει ιδρώτα για να το στήσει το μαμίδη το παιχνίδι? Πάς καλά?
Οι σημερινοί συμμετέχοντες δεν κρύβουν  χουλιγκανς ρε παιδιά...

Μακάρι να είχα την εμπειρία να στήνω τέτοια παιχνίδια και να έδινα του Pit τις καλύτερες συμβουλές ώστε το παιχνίδι να είναι απλά παράδειγμα προς μίμηση! και όχι σαν εικόνα εξιλαστήριου θύματος.

Ειλικρινά δεν χαλιέμε εάν σε κάποιους έχω γίνει αδιάφορος, η εάν κάποιους τους ξενερώνω και γίνομε μισητός, αλλά χαλιέμε όταν προδικάζουμε μια αξιόλογη προσπάθεια...

Όλοι είχαμε την ευκαιρία μας να φτιάξουμε παιχνιδάκι, κάποιοι πιάσαμε πάτο, κάποιοι φτάσαμε μέχρι το 3 (με άριστο το 10), ο Pit αν και φρέσκος στα σενάρια έχει φτάσει στο 7. Το μόνο που του λείπει είναι η εκτέλεση. Γίνουν, δεν γίνουν λάθει, τουλάχιστον βρέθηκε ένας άνθρωπος να φτιάξει κάτι τις προκοπής!

Κάποια ονόματα με ξενερώσατε μέχρι το κόκκαλο... αναδιοργανωθείτε, και αντιστρέψτε αυτήν την εικόνα...

Επιβεβαιώνω την συμμετοχή μου. CostasV.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Rocks

you can run, but you can not hide

pit

Επειδη δεν βλεπω ποια ακυρωσεις  θα κατσω σημερα να ξανακοιταξω της ομαδες,  θα προσπαθησω να μην κανω καποια αλλαγη αλλα δεν μπορω να υποσχεθω τιποτα καποιοι πρεπει να αλλαξουν..... αντε να δουμε τι θα δουμε

air-sfiga

παιδια, επειδη ακυρωθηκε το μεσο μου, υπαρχει χωρος σε αμαξι και για μενα ??
μενω κοντα σε σταθμο του ησαπ

cgwolf

Αν μπορέσεις να έρθεις μέχρι το σταθμό στα Πευκάκια,ευχαρίστως να πάμε μάζι.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!