μεγαλυτερη κανη, διαφωτιστε

Ξεκίνησε από Ghillie, 27 Φεβ 2010, 12:45:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ghillie

Σκοπευω να αναβαθμισω την κανη του AEG μου απο 35 cm περιπου σε 45-49 cm ακριβειας(με τη βοηθεια ενος σιγαστηρα για να την καλυψω). Τι μετατροπες πρεπει να γινουν στο gearbox ετσι ωστε να μπορει το πιστονι να "σηκωσει" το παραπανω μηκος κανης? ακομη ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι διαφορες των κανων 6.02,6.03 και 6.04 mm και ποια τα +/- τους (ευκολοτερο μπλοκαρισμα, συγκριση ακριβειας); Η 6.02 ας πουμε αξιζει το παραπανω κοστος συγκριτικα με την 6.04?

Υ.Γ.:Σε περιπτωση που βοηθαει, το aeg ειναι το JG G36K: http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=785

Y.Γ. 2: Εχω εν μερει καλυφθει απο το θεμα "Μήκος κάνης και πιστόνι σε TM FAMAS " απλως θα ηθελα μια απαντηση για αυτη τη μετατροπη που αφορα κανες μικροτερου μηκους.

Horus

φιλε Ghillie, μαλλον εχεις κανει λαθος στο link γιατι αυτο το g36 λεει οτι εχει ηδη 495mm καννη.
εκτως απο την αλλαγη του κυλινδρου κ κατα πασα πιθανοτητα της κεφαλης πιστονιου, θα σου προτεινα να τσεκαρεις το standard πιστονι σου για τυχων φθορες.
στο δικο μου JG ειχα παρατηρησει μικρες φθορες στα δοντακια. αν το δικο σου νομιζεις οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση, αλλαξε το με ενα ποιοτικο. υπαρχουν κ πιστονια με μεταλικα δοντακια που φαινονται καλη ιδεα, αλλα δεν τα εχω δοκιμασει ακομα.
κατα τα αλλα το g36 σου αν ειναι απο την τελευταια γενια της JG ερχεται με ηδη ενισχυμενο gearbox που φαινεται να αντεχει, οποτε δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο νομιζω.

σε οτι αφορα το μπλοκαρισμα, εχω να πω οτι η madbull 6.03 που εχω, εχει ριξει αρκετα bbs k δεν εχει κολησει ακομα. νομιζω δεν χρειαζεσαι καννη κατω απο 6.03, βαλε του απλα ενα πολυ καλο hop up κ το οπλακι σου θα ειναι jet  ;)   
enemies..we need more enemies!!