Προβλημα με γεμιστηρα Μ15A4........help!

Ξεκίνησε από satrapis1984, 02 Φεβ 2010, 22:53:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

satrapis1984

Θελω τα φωτα σας!!!!εχω ενα Μ15 Α4 της classic army και οταν βαζω ενα mid cap  μετα απο λιγες βολες δεν συνεχιζει να ριχνει ΒΒς...
Βγαζοντας τον γεμιστηρα πεφτουν μερικα μπιλακια και μετα συνεχιζει κανονικα
Τι κανω?????
Nemo me impune lacessit

Powerplant

Πρώτον τσέκαρε με μια άλλη γεμιστήρα. Πιθανότατα έχει πρόβλημα η γεμιστήρα (ελατήριο-οδηγός).

Teacherdick

Το ίδιο μου έκαναν και εμένα οι midcap του mp5.Τους έριξα λίγο spray σιλικόνης και τώρα δουλεύουν κανονικά.Δεν είναι δύσκολο να τους ανοίξεις.......
Si Vis Pacem, Para Bellum.

satrapis1984

Καταρχην ευχαριστω!Θα τα δοκιμασω και θα σας πω τα αποτελεσματα!!
Nemo me impune lacessit

giorgostt

satrapis1984

Ναι τερμα τον κουρδιζω.Δοκιμαζοντας εναν hi-cap απο το σεντερ ολο καλα αρα φταιει ο γεμιστηρας τελικα...
Nemo me impune lacessit

Dtq

Βασικά... Μην το κουρδίζεις τέρμα! ίσως ζορίζει τα μπιλάκια περισσότερο απ όσο πρέπει και περνάνε στο όπλο σου περισσότερα απ όσα χρειάζεται!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

asimazeftos

και σε μένα σε γεμιστήρα από mp5 όταν τον βγάζω πέφτουν bbs από το όπλο αλά ρίχνει μια χαρά.,
το πρόβλημα μου με τον γεμιστήρα είναι ότι δεν ρίχνει όλα τα bbs πάντα μου κρατάει μερικά μέσα.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

vasilism77

Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα μέ το γεμιστήρα.
Λίγο σπρέι σιλικόνης έλυσε προσωρινά το πρόβλημα όμως αργότερα άλλαξα γεμιστήρα διότι ήταν ελλατωματικός!!! :-\