VFC VS ICS

Ξεκίνησε από georginio4, 17 Φεβ 2010, 17:16:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

georginio4

Παιδιά θέλω την βοήθειά σας :-\   ήμουν έτοιμος να παραγγείλω ένα VFC SOPMOD M4 αλλά είδα τώρα που έρχεται η καινούρια εταιρία η ICS .....πρότων θα ήθελα να μου πείτε πότε ακριβώς θα έρθουν τα καινούρια αυτά όπλα και αν όντως αξίζει να περιμένω.... και αν γνωρίζετε κάτι για την τιμή..καλοδεχούμενη και αυτή η πληροφορία  :)

Stathis

Δυσκολη αποφαση

Προσωπικα ειμαι λατρης της VFC, αλλα η ICS εχει την καλυτερη φημη για τα MP5 και τα M4 με διαιρουμενο gearbox για γρηγορη αλλαγη κυλινδρου

Σε 1 λεπτο αλλαζεις τον κυλινδρο αντι να ανοιγεις το mechbox και να αλλαζεις ελατηρια για να ανεβοκατεβαζεις τα FPS   ;)

ICS Split Gearbox Die Hard Test
Airsoft is Life!

misericord

Παράθεση από: lambros στις  17 Φεβ 2010, 20:44:48 ΜΜ
Προσωπικα ειμαι λατρης της VFC, αλλα η ICS εχει την καλυτερη φημη για τα MP5 και τα M4 με διαιρουμενο gearbox για γρηγορη αλλαγη κυλινδρου
ICS Split Gearbox Die Hard Test

Hohoho really?

Γιατί έχω την αίσθηση πώς υπάρχουν και καλύτερες που το κάνουν αυτό και σε MP5 αλλά και σε M4 ???

Maleficus

είναι απλως μια εντυπωση και δεν ξερεις τι λες!
πλακα κανω ετσι.....
δωσε μας τα φωτα σου !!!!

SAPPER

Παράθεση από: misericord στις  18 Φεβ 2010, 01:19:13 ΠΜ
Hohoho really?

Γιατί έχω την αίσθηση πώς υπάρχουν και καλύτερες που το κάνουν αυτό και σε MP5 αλλά και σε M4 ???
Τα SYSTEMA είναι PTW και σε τιμές φέυγα... οπότε απο τα συμβατικά AEG είναι απο τις καλύτερες λύσεις για τα λεφτά τους  ;)
SYSTEMA ? Ποιός μίλησε για SYSTEMA ?  ;D

Stathis

Παράθεση από: misericord στις  18 Φεβ 2010, 01:19:13 ΠΜ
Hohoho really?

Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα οπως τα systema αλλα πρεπει να πουλησεις το αυτοκινητο σου για να το αποκτησεις, οποτε θα παρω ICS  ;) value for money  :o :o
Airsoft is Life!

misericord

Παράθεση από: lambros στις  18 Φεβ 2010, 10:37:31 ΠΜ
Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα οπως τα systema αλλα πρεπει να πουλησεις το αυτοκινητο σου για να το αποκτησεις, οποτε θα παρω ICS  ;) value for money  :o :o

Και στο ξαβαλέω... hohoho really???

Celcius CTW Χ-Max 2009 version ... ποιος μίλησε για Systema.

Horus

Αν επαιρνα ΑΚ θα πηγαινα μαλλον σε VFC, για ολα τα αλλα ICS  ;)
enemies..we need more enemies!!

Stathis

Παράθεση από: misericord στις  18 Φεβ 2010, 12:42:12 ΜΜ
Και στο ξαβαλέω... hohoho really???

Celcius CTW Χ-Max 2009 version ... ποιος μίλησε για Systema.

Και στο ξαβαλεω και εγω....hohoho

Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα οπως τα Celsius αλλα πρεπει να πουλησεις την μοτοσηκλετα σου για να το αποκτησεις, οποτε θα παρω ICS   value for money    ;)
Airsoft is Life!

Maleficus

x0a0xa0x0a0x0ax0a0x0ax0a0x0ax0a0a0x0x
ποιο αμαξι?
650 ευρω οπλαρα και ειμαι τρελαμενος με τα Μ4 !!!!!!!!
εχεις π.μ

misericord

Παράθεση από: lambros στις  18 Φεβ 2010, 15:22:56 ΜΜ
Και στο ξαβαλεω και εγω....hohoho

Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα οπως τα Celsius αλλα πρεπει να πουλησεις την μοτοσηκλετα σου για να το αποκτησεις, οποτε θα παρω ICS   value for money    ;)

Πώς μπορείς να ξέρεις πόσο θα κοστίζει ένα ICS M4 στην Ελλάδα όταν κανείς δεν έχει φέρει ακόμα για να λες για value for money.

Το γεγονός ότι "αλλάζει" cylinder unit δεν το κάνει να συμπεριφέρεται σαν το Celcius, ούτε καν κοντά κατά τη γνώμη μου.

Και εξηγώ, με την πιθανότητα να κάνω λάθος και από τα videos που έχω παρακαλουθήσει στο tube, το gbox της ICS είναι όπως ένα version 2 απλά έχουν σπάσει το κυλινδροπίστονο με τη γραναζοκονσόλα σε 2 μέρη. Δεν νομίζω ότι ακολουθεί τη διαδικασία του planetary gbox.

Από την άλλη μιλάς για value for money. Οκ σου ξαναλέω πιστεύεις ότι ένα M4 της ICS θα πέφτει κάτω από τα 4 κατοστάρικα ??
Γιατί πολύ αμφιβάλλω. Σε αυτά πρέπει να βάλεις ένα κάρo μετατροπές που πρέπει να κάνεις για να το φέρεις κοντά στο αντίστοιχο CTW το οποίο τα έχει μαμά. Και μιλάω για κάνες, high speed motor καλωδίωση πίσω μιας και η μπαταρία μπαίνει στο κοντάκι και τα ρέστα.

Για να μην κάνω λόγο για τη δυνατότητα που σου παρέχει το mosfet να αναγνωρίζεις ακριβώς το πρόβλημα που έχει το AEG σου απλά παρατηρώντας το led που αναβοσβήνει με συγκεκριμένο ρυθμό.

Σε κάθε περίπτωση δεν προσπαθώ να διαφημίσω κάποιο AEG, που ούτως ή άλλως δεν έχω στην κατοχή μου, αλλά δεν μπορώ να ακούω το παραμύθι του value for money επειδή out of the box έχουν διαφορετική τιμή.

Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις δεν βλέπω καν το λόγο να πας για ένα high end AEG όπως αυτά της Vega ή της ICS όταν μπορείς να πάρεις ένα κινέζικο και να κάνεις κατά 99% της ίδια δουλειά και να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση αν είχα επιλογή θα πήγαινα για το M4 της Celcius, το MP5 της G&G ή κάποιο AK της Vega (μακρυά από μένα τα AK...)

SAPPER

Παράθεση από: Maleficus στις  18 Φεβ 2010, 15:40:46 ΜΜ
650 ευρω οπλαρα και ειμαι τρελαμενος με τα Μ4 !!!!!!!!
Αυτό από που πηγάζει ?

Maleficus

το οτι ειμαι τρελαμενος με τα Μ4?
δεν ξερω μου αρεσουν εμφανισιακα κιολας

το οτι εχει 650 ευρω το εχω δει σε review

skotostras

ναι οντος αυτη η τιμη για τα Celcius ησχύουν... καπου είχε κτηπισει το ματι μου πριν 2-3 βδομαδες σε ενα website....

Stathis

Μολις πηρα τηλ το  και μου ειπαν οτι τα ICS θα κοστισουν γυρω στα 300 ευρω  :D :D
Airsoft is Life!

georginio4

οοο οραία!!! ;D   αλλά όταν ήρθε η VFC έλεγαν οτί θα φέρουν και L85/L86 τ οποία δεν ήρθαν ποτέ  :'(  να πω την αλήθεια είμαι λάτρης αυτού του όπλου μιας και μεγάλωσα στην Αγγλία  ;)   η ICS θα φέρει??   

και επίσης ευχαριστώ για τις απαντίσεις σας ;D

Ranger

Θα φέρουν L85 είναι το αγαπημένο μου όπλο αλλά προτιμώ της G&G από της VFC  γιατί έχει blowback .
Tελικά θα φέρουν L85  στο airsoftcenter?
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης