Αγορά knights sr16 E3 Iws 145 R

Ξεκίνησε από Aeronflame, 10 Φεβ 2010, 16:49:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Aeronflame

Χαιρετώ την παρέα.
  Είμαι ένα βήμα (μικρό είναι η αλήθεια!!) πριν την αγορά του συγκεκριμένου γκανί
                http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=1239
Υπάρχει κανείς που να το έχει ήδη πάρει και να μπορεί να μου πει καμιά γνώμη ?Όχι τιποτα άλλο αλλά για να ξέρω αν θα αξίζει το διαζύγιο από τη γυναίκα μου μόλις το μάθει!!! ;D ;D
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

Stathis

Τα VFC ειναι κορυφαια με απιστευτη λεπτομερεια και υλικα κατασκευης, σε βλέπω για διαζυγιο  ;D ;D
Airsoft is Life!

JIM-ETA

Οτιδήποτε πάρεις σε VFC είναι κορυφαία.Και πρόσεχε την παντόφλα στο σπίτι αν πάρεις κάτι γιατί πονάει πιο πολύ από ότι τα  bb's στο παιχνίδι.
;D ;D ;D

Aeronflame

Thanks!!! Έλπιζω στο μαγαζί να έχουν και κάρτες από καλούς δικηγόρους!!! ;D

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Δεν χρειαζεται να τα ξερει ολα η γυναικα σου (εκτος εαν τρως παντοφλα) στο στρατο το λεμε Τ.Α.Π. κ ειναι για τα λοιπα ατομικα εξοδα.

kaliostro

χαχαχα ...αυτο είναι Τ.Α.Α. (Ταμείο Άπορων Airsofter)
Είναι ερωτεύσιμο παναθεμά το...πες της γυναίκας σου αν αρχίσει τις παντόφλιες "Τουλάχιστον δεν τα έφαγα ούτε στο καζίνο ούτε σε γκόμενες ούτε σε ποτό...θα προτίμουσες κάτι τέτοιο?"
Ίσως το φιλότιμο να πιάσει...(στην δικιά μου πέτυχε,δοκίμασε κ εσυ)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Aeronflame

χμμμμ.Αυτό σηκώνει την δημιουργία ενός τόπικ με θέμα "Πως να πείτε με ήπιο τρόπο στη γυναίκα σας ότι αγοράσατε νέο όπλο!!!" 8)χαχα

kaliostro

Ένα οπλάκι airsoft ...400 ευρο
Μπίλιες                 ... 11 ευρο
Μάσκα                  ... 30 ευρο
Να βλέπεις την φάτσα τις γυναίκας σου όταν τις λες οτι θες 500 ευρο (περίπου) για ένα χόμπι..... PRICELESS
χεχεχεχεχεχε
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!