Παντρευεται ο MITSOS_O_YAKUZA

Ξεκίνησε από pit k, 10 Φεβ 2010, 19:43:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dtq

Ελπίζω να του πετούσατε βιοδιασπώμενα...!!!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Leonardo-Swordfish

παπαράτσι airsofter δεν αφησαν σε ησυχία τον συμπαθεστατο φίλο Γιακουζα...ο οποίος με τη σειρά του τήρησε όλους τους κανόνες ασφαλείας καθώς ανεγκεφαλοι airsofter χτυπούσαν τα πιρούνια στα πιάτα.......

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

μερικές φώτος και εξώφυλλα....

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ περισσοτερες φωτος, κους κους και λεπτομέριες από την δεξίωση... !!!!! ;D ;D ;D ;D

Firestriker

Να σας ευχηθω κι εγω ευτυχια, υγεια, ευγονια, ευημερια και οπως επιθυμειτε να σας ερθουν ολα στην κοινη σας ζωη!
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

baldcoyote

αν δε παθεις δε θα μαθεις!!!!!!!

τις θερμοτερες ευχες μου για ενα μελλον με υγεια κι ευτυχια !!!!!
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

Emperor

Κάθε ευτυχία και υγεία να έχετε. Να είστε πάντα ένα. Και καλούς απογόνους φυσικά!
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Leonardo-Swordfish

Σας το υποσχέθηκα και σας το παρουσιαζω......

Airsofter's Wedding

Με αγάπη & εκτίμηση

Leonardo

TS

παιδια δεν κανατε πλακα για τις bbs hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ;D ;D ;D ;D :D :D :D :) :) :P

Maleficus

ηταν δική μου ιδέα ...
δείτε τα προηγούμενα πόστ...

TS

οποτε παιδια στα παιχνιδια να βαζουμε ριζι στα aeg αφου στους γαμους ριχνουμε bbs ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :) :) :P

Dtq

Άντε και... Υπομονή! Αιωνιότητα είναι, θα περασει!  ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ZINJA

να ζησεται να ευτιχισεται!και μωρο αιρσοφτερ ευχομαι! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MitsoS_O_Yakuza

Δεν εχω να πω τιποτα η εικονα μιλαει απο μονη της.. 8) ;D 8) Ευχαριστω για τις ευχες σας και προσοχη στους γαμους των airsofters  :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Dadias

Να ζήσετε και να ευτυχήσετε παιδιά..! πάντα με υγεία και καλούς απογόνους!  :) :) :) :)