OPERATION:WELCOME HOME Eλευσίνα 14/2/2010

Ξεκίνησε από eloxim1, 08 Φεβ 2010, 23:50:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SS Slayer

εσπασες δοντι και red dot??? με bazooka σου εριχναν :o???

Dtq

1. Βγάλτε φωτό στο φόρουμ, ίσως αν δει κάποιος την ζημιά που έγινε να μην επαναληφθεί.
2. Αυτός ο pitbull τι ηλικίας ήταν?
3. Κάτι πρέπει να γίνει μ'αυτόν και ίσως να δημοσιοποιηθεί και φωτό του για να μην παίζει σε άλλα παιχνίδια αλλά η κατάσχεση του aeg πιστεύω ότι είναι λίγο κάπως καθώς ναι μεν αρχηγός αλλά δεν έχεις τόση εξουσία!
4. ΕΛΕΟΣ!!!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

salamine153

Νομιζω οτι πρεπει να ξερουμε και τι θελουμε - αμα θελουμε να σπαμε  τα μουτρα των αλλων, δεν παμε καλητερα σε καποια αλλα σπορ; Ασφαλως να βγει η φωτογραφια της ζημιας
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

mirrage

Παράθεση από: Goodspeed στις  14 Φεβ 2010, 17:54:11 ΜΜ
..... άλλοι κάνουν σε συναθλητές/συνχομπίστες αυτά που δεν θα ήθελαν να πάθουν....

Αυτό σε άκουσα να το λες στο πεδίο και συμφωνώ μαζί σου.

Αυστηροί ναι αλλά ως τώρα ελάχιστοι έχουν τηρήσει τους κανόνες
ασφαλείας ενώ κάποιοι αρνούνται να τους ακολουθήσουν όπως
σήμερα που φώναζε ένα παιδί σε κάποιον να βάλει τα γυαλιά του
και αυτός αρνούνταν λέγοντας πως αφού δεν παίζουμε δεν τα βάζει.
Τόσοι και τόσοι έριχναν στο γάμο του καραγκιόζη εκείνη την ώρα και
όλο και κάποια μπίλια θα μπορούσε να τον χτυπήσει.Αυτός πάντως
προτίμησε την κόντρα από την συμμόρφωση...
Γίνομαι γραφικός επισημαίνοντας ξανά και ξανά τους κανόνες ασφαλείας
και βαριέμαι αφάνταστα.

Ευχαριστώ και για την ευχή!

jumbo

καταρχας θα ξεκινησω το ποσταρισμα μου με ενα ειλικρινες συγνωμη σε ολους τους συνχομπιστες εκτος απο τον PITBULL, για την ενταση που προκληθηκε εν μερει εξετιας μου, αλλα οταν βλεπω τον συνχομπιστα μου να ματωνει δεν μπορω να μεινω αδιαφορος και δη την στιγμη που εχουμε εγκαιρως δηλωσει φωναζοντας οτι ειμαστε εκτος. Το γεγονος οτι ο PITBULL χρησιμοποιησε 30αρα μπιλια, δεν ειναι σφαλμα αλλα εγκλημα..κατα τα αλλα σημερα μπορω να πω οτι εκανα πεντε παρατηρησεις για γυαλια, τρεις για τυφλες βολες και βεββαια δεν ελειψαν και οι αθανατοι... ειναι κριμα να συμβαινουν ολα αυτα ρε παιδια :-\ ... παρολα αυτα καλη βδομαδα να χουμε...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

eloxim1

θελω να ευχαριστησω οσου ηρθαν στο σεναριο μου φυσικα αποδοκιμαζω και αποκλειω τον pitbull  σαν παικτη απο ολα μου τα σεναρια λογω χαρακτηρα και επειδη εκτο του οτι εριχνε συνηδειτα με 0.30 μπιλιες τετια ατομα δεν χωρανε στην οικογενεια του airsoft. πιστευω οτι μεχρι το περιστατικο ολοι μας περναγαμε καλα και παλι ευχαριστω
leave no man behind

misericord

Παράθεση από: eloxim1 στις  14 Φεβ 2010, 19:13:17 ΜΜ
θελω να ευχαριστησω οσου ηρθαν στο σεναριο μου φυσικα αποδοκιμαζω και αποκλειω τον pitbull  σαν παικτη απο ολα μου τα σεναρια λογω χαρακτηρα και επειδη εκτο του οτι εριχνε συνηδειτα με 0.30 μπιλιες τετια ατομα δεν χωρανε στην οικογενεια του airsoft. πιστευω οτι μεχρι το περιστατικο ολοι μας περναγαμε καλα και παλι ευχαριστω

Παπαριές... λυπάμαι που το λέω αλλά όλα αυτά είναι παπαριές.

Θα σου πω 10 λόγους γιατί όλα αυτά που γράφονται και λέγονται είναι παπαριές.

1. Όταν αρχίζει ένα σενάριο περνάνε ΟΛΟΙ τους κανόνες ασφαλείας στα ψιλά. Με συγχωρείτε αλλά αδιαφορώ για το αν ο πιλότος σώθηκε ή όχι όταν το 90% των παρευρισκόμενων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...

2. Επειδή όλοι έχουν ξεψαρώσει και ξέρουν ότι με λίγο τσιμπημένο hop up και πιο βαριές μπίλιες τα fps πέφτουν. Είναι ευθύνη του διοργανωτή και ΜΟΝΟ να ξέρει πώς να ενεργήσει.

3. Οι μετρήσεις γίνονται μπάχαλο. Άμα θέλει και όποιος θέλει μετριέται, οι υπόλοιπο απλά αργούν λίγο και μπαίνουν αργότερα.

4. Κανείς μα κανείς δεν έχει καταλάβει τι είναι αυτό το μπαμ. Το μπαμ για τον Έλληνα airsofter είναι ότι το offside για τη γυναίκα μου.

5. Τουλάχιστον 30 άτομα κυκλοφορούσαν στο πεδίο ΧΩΡΙΣ γυαλιά. ΕΠΡΕΠΕ να αποβληθούν όπως κάνατε στον Pitbull. Δεν έγινε για άλλη μια φορά. Είναι μέχρι να βγει κάποιο μάτι... και όχι το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει σταματήσει δεν σημαίνει κάτι. Αν αποφορτήσει η μπαταρία πώς θα καταφέρω να κάνω το μπρίκι να σταματήσει να ρίχνει? Πάντα μπορεί να γίνει το κακό.

6. Χτυπήθηκαν 30 διαφορετικά AEGs κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. ΚΑΝΕΝΑ δεν βγήκε για respawn. Όλοι συνέχισαν να παίζουν, και πώς να σταματήσουν όταν κανείς δεν το έχει αποσαφηνίσει στην αρχή.

7. Οι ταράτσες ΔΕΝ έπαιζαν ποτέ...εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι στα τελευταία παιχνίδια, δεν θα έπρεπε να ήταν κανένας εκεί.

8. Υπάρχουν παίκτες με τεράστια παρουσία στο χώρο και δεν μπαίνουν στη λογική δημιουργίας σεναρίου...σίγουρα δεν βαριούνται και σίγουρα έχουν κάποιο λόγο για αυτό.

9. Pitbull είσαι απαράδεκτος αλλά πιο απαράδεκτος ήταν ο τύπος που πήγε να σε υπερασπιστεί λέγοντας ότι το M16 σου είχε διόπτρα και έπρεπε να παίζει ως sniper.

10. Το respawn των 4 σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν 4 άτομα για να μπουν όλοι μαζί μέσα. 2 respawn με έναν να γεμίζει στο safehouse και έναν να πίνει καφέ δεν γίνεται. Από εκεί ξεκίνησε και όλο το επεισόδιο.

Κύριοι όσοι βιαστήκατε να καταδικάσετε τον απαράδεκτο τύπο με τις 30άρες απλά είστε υποκριτές. Ο pitbull απλά πληρώνει σπασμένα άλλων που κανείς δεν τόλμησε να banάρει στο παρελθόν. Πρώτα αρχίστε να διώχνετε όλους αυτούς που δοκιμάζουν τα AEGs τους γύρω από το safe house και αυτούς που κυκλοφορούν εκτός safe house χωρίς γυαλιά ακόμα και όταν τους κάνεις παρατήρηση και μετά ελάτε να μου πείτε για τις 30άρες μπίλιες.

Τελικά το airsoft είναι για λίγους. Δε γίνεται με τόσα άτομα.
Κρίμα γιατί η έλλειψη πεδίων μας αναγκάζει σε τέτοιες καταστάσεις.
Καλή σας εβδομάδα.

alekoukos_kalashnikov

4 φαουλ ειδα σημερα στο παιχνιδι:

1.το jeep (σε λιγο ο zinja θα φερει και πυρηνικες κεφαλες!!!)Επι ισοις οροις πρεπει να παιζουμε παιδια!!!!
2.τυπα με barret μεσα στο κτηριο του πυργου.Sniper-ass με κριση ταυτοτητας!
3.το επεισοδιο με τον PITBULL που μπορει να μας φανει χρησιμος με τους αθανατους.Φανταστειτε ποσο εχει αγανακτησει με τους αθανατους!!!!!
4.οτι παρα το ωραιο σεναριο παλι επαιξα ενα κλασσικο παιχνιδι.Ισως να το ειχα αλλιως στο μυαλο μου.Δεν εφταιγε ο eloxim,εμεις πρεπει να αρχισουμε να σοβαρευομαστε.

Σημερα καταλαβα οτι κανω σωστα που φοραω full-face.Σκαγαν μπιλακια απο γκελ πανω μου και την ακουγα λες και ημουν στα 2 μετρα!!!Ειναι trendy τα γυαλια αλλα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ πανω απο ολα!!!
why so serious...?

mirrage

Το παλικάρι που μου δάνεισε AEG επειδή το δικό μου είναι για επισκευή(...)
βγήκε σε κάποια φάση επειδή του χτύπησαν το AEG με το οποίο έπαιζε.
Άρα κάποιοι ήταν εντάξει σε αυτό.
Επίσης εγώ ήμουν ανάμεσα σε μία ομάδα που στην αρχή έκανε ένα ψιλομπάχαλο
στο safe house των "Σομαλών"αλλά η φάση λύθηκε γρήγορα.
Το να γίνει κάποιο λάθος είναι αναμενόμενο αλλά το να γίνετε κάτι κατ'επανάληψη
η/και εκ του πονηρού όχι.

Ο Zinja καλά έκανε και έφερε το Jeep αλλά θα έπρεπε να βγει μόλις την έτρωγε
αυτός.Το Jeep θα έπρεπε να βγει όταν θα έτρωγε βολή με slug  ;D ;D
Δεν το σκέφτηκα στο παιχνίδι αλλά τώρα θεωρώ πως ήταν άδικο να τρέχει ένα
Jeep πάνω-κάτω και να μην παθαίνει τπτ.Αν του πέταγα μία Tornado μέσα δεν
θα έπρεπε να βγει?
Πάντως ήταν φοβερό που περνούσαν και κρυβόμασταν σαν τα ποντίκια για να μην
μας πετύχει.Την άλλη φορά να φοράτε και ζώνες πίσω γιατί αν έπεφτε κανείς θα λέγαμε
και πολλά περισσότερα τώρα.

salamine153

Καλα τα λες, φιλε misericord, αλλα εγω που εχω ΗΚ33 στα 318 και σφαιρες 20ρες και τηρω ολους τους κανονες σχολαστηκοτατα, ειμαι λαλακας; Οτι και να κανουν οι αλλοι ποια η λογικη να μπαινουν 30ρες; Δεν ημουν εκει σημερα για να κρινω κι αλλο, αλλα αυτα ειναι αυτονοητα για μενα. Επισης, εχει παραγινει η γελιοτητα με τους σναιπερ που ολοι πηρανε ημιαυτοματα και μετα συνεχεια ρωτανε αν περνανε η οχι.
Το οτι οι ταρατσες δεν παιζουν , δεν ειναι και κατορθωμα, αλλα προεχουν οι κανονες ασφαλειας. Πρεπει να σκεφτουμε πως να κανουμε καποιες μετατροπες στο πεδιο αυτο

jumbo

Παράθεση από: alekoukos_kalashnikov στις  14 Φεβ 2010, 19:42:12 ΜΜ
3.το επεισοδιο με τον PITBULL που μπορει να μας φανει χρησιμος με τους αθανατους.Φανταστειτε ποσο εχει αγανακτησει με τους αθανατους!!!!!

αρα να το εφαρμοζουμε και υπολοιποι δηλαδη τον συγκεκριμενο τροπο..

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

alekoukos_kalashnikov

Παράθεση από: jumbo στις  14 Φεβ 2010, 19:52:36 ΜΜ
αρα να το εφαρμοζουμε και υπολοιποι δηλαδη τον συγκεκριμενο τροπο..

διαβασε ξανα τι εγραψα. ;)
why so serious...?

jumbo

Παράθεση από: alekoukos_kalashnikov στις  14 Φεβ 2010, 20:09:00 ΜΜ
διαβασε ξανα τι εγραψα. ;)

εχει δικιο φιλε σορυ.. :) απλως ειμαι ακομα εκνευρισμενος...

Θάνος

Παρακαλώ όλους, να μην ξαναγίνει δημόσιο παιχνίδι, πριν αναρτηθούν εκ νέου κανονισμοί ασφάλειας, (γνωρίζω ότι αναφέρονται ορισμένοι εδώ στο φόρουμ, αλλά δεν είναι πλήρης η αναφορά τους καθώς αφήνει πολλά κενά), καθώς καί τιμωρίες παραβατών σαν κανόνας, που δεν θα επιτρέπει εξαιρέσεις ή στην απόφαση του εκάστοτε διοργανωτή.
keep safe distance...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Θάνος στις  14 Φεβ 2010, 20:19:31 ΜΜ
Παρακαλώ όλους, να μην ξαναγίνει δημόσιο παιχνίδι, πριν αναρτηθούν εκ νέου κανονισμοί ασφάλειας, (γνωρίζω ότι αναφέρονται ορισμένοι εδώ στο φόρουμ, αλλά δεν είναι πλήρης η αναφορά τους καθώς αφήνει πολλά κενά), καθώς καί τιμωρίες παραβατών σαν κανόνας, που δεν θα επιτρέπει εξαιρέσεις ή στην απόφαση του εκάστοτε διοργανωτή.
πολυ σωστος Θανο...καλα που κατι μου ετυχε και δεν ηρθα...αλλα μαλλον πρεπει να αρχισω να μην ερχομαι γενικα με αυτα που γινονται...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Λοξιτης

Καλησπερα και ευχαριστω που παιξατε μαζι μου!!
ευχαριστω θερμα το παλικαρι που μου εδωσε την μπαταρια του!!!
Ηταν το πρωτο μου παιχνιδι και χωρις μπαταρια θα ξενερωνα!!!(αχ! τιπε στο  τι μου εκανες,η μπαταρια μινι δεν φορτιζει μονο σε 2 ωρες!!!!Και αλλος την πατησε)
περιμενα να ειμαι αναμεσα σε πιο προσεχτικα<<παιδια>>δεν θελω να προσβαλω κανενα!
γιατι:
1)Ολοι καναν βολες κατα την μετριση και αρκετοι πεζαν κουμπουργιες αναμεσα σε κοσμο που αραζε
(αμφιβαλω αν μετριθηκαν ολα τα οπλα)γεμιστηρες πανω, και ντουφεκιες καργα
2)Μπορουσε κοσμος να παει απο το δασος?(για το σεναριο)
3)Οταν βγαζω κεφαλι να ριξω μονο το κεφαλι εχω εξω,αρα μονο εκει μπορει να μου της ριξουνε !(οχι βεβαια απο κοντα) ε!και ξερω πως της ριχνουνε,αρα ας βαλω κατι στη φατσα μου!
(χαλαστικα οταν καθε 3 και 5 σταματαγαμε γιατι τσακονοντουσαν επιδη την εφαγαν στη μουρη)
4)Ο αθλητης προτιμα να κανει 20 μετρα πισω παρα να σκοτωσει τον αλλο εξ επαφης, η να μη πεθενει
5)Ακουσα: ε τι; στο αλλο παιχνιδι ηταν ολοι αθανατοι και δεν ελεγε κανενας τιποτα!!(μου πεσανε τα αφτια)
Γενικα ομως το παιχνιδι ηταν καλο και μου αρεσε!σας ευχαριστω ολους και για το παικαρι που χτηπισε
λυπαμαι και περαστικα.
...λίθος ον απεδοκίμασαν οι οικοδομούντες, ούτος εγενήθη εις κεφαλήν γωνίας...
http://airsoftwarriors-loxitis.blogspot.com/

salamine153

Καλο ομως θα ηταν η κανονες να γινουν πιο υποχρεωτικοι και οχι πιο αυστηροι γιατι αμαειναι να βγαινουν και μετα να μην τηρουνται...

baldcoyote

να δωσω κατ`αρχην συγχαρητηρια για την προσπαθεια στο διοργανωτη αν και προσωπικα δεν περασα καλα παρα μονο οταν παιξαμε 2 deathmatch στο τελος οπου αποζημιωσαν το κυριακατικο ξυπνημα.δεν ριχνω ευθυνη γι αυτο στο διοργανωτη γιατι πιστευω οτι εκανε οτι μπορουσε.οσο καλα περναω σε παιχνιδακια των 20-30 ατομων δεν εχω περασει σε κανενα σεναριο χωρις ομως να φταιει καποιος διοργανωτης γι αυτο.
για το συμβαν με τον παομτζη των .30 bb να πω οτι δεν ακουσα ποτε καποιον πριν το παιχνιδι να λεει τους κανονες ασφαλειας,παρ`ολο που ειναι γνωστοι.κι αν δεν ειναι κανονες ασφαλειας για καποιους ή θεωρουνται πεπερασμενοι και κουραστικοι,ειναι κανονες του παιχνιδιου και τελος.υποθετω οτι εφοσον συμμετειχε με καποια ομαδα επρεπε να γνωριζει τι ηρθε να κανει εκει και απο κει και περα ειναι ευθυνη της ομαδας να ενταχθει σωστα στο παιχνιδι ,να μην εχει αμφιβολια για τα ορια φπς,τι ειναι σναιπερ τι δεν ειναι,που ριχνουμε,τι ειναι μπαμ και γιατι το κανουμε και να φαει και κανενα bb κι αυτος να δει αν ποναει.συνηθως οταν πηγαινω εναν φιλο μου καπου ,το πρωτο που κοιταω ειναι να μη με κανει ξεφτιλα.το θεμα τωρα ειναι οτι "τυχαια" το οπλο του με .30 εβγαζε 350 φπς,κι αυτο εμενα μου λεει οτι το συμβαν με το παλικαρι που χτυπησε ηταν προκαθορισμενο να γινει απο την παρασκευη ή το σαββατο ή εδω και κανα μηνα που στηνοταν το μπαζουκα του.ενταξει δεν ειμαστε απο ζαχαρη αλλα ημαρτον.προσωπικη μου αποψη δεν χρειαζεται να την συμμεριστει κανεις.
για το τζιπακι το Ι-4 ειλικρινα μου αρεσε αλλα παιδια σοβαρευτειτε.οταν σας ειδα να ανεβαινετε φουλ τα γκαζια στην πλαγια κι ο ζινζα να μην ειναι δεμενος πουθενα εκανα το σταυρο μου.μη γινει η πλακα κι ο χαβαλες αιτια να γινει χοντρη ζημια δεν υπαρχει λογος.
θα συμφωνησω οτι ισως τελικα το αιρσοφτ να μην ειναι για 100 ατομα αλλα για τους λιγους συνειδητοποιημενους που μπορουν να καταλαβουν τι ειναι.ενα απλο χομπυ για να περναει η ρουφιανα η κυριακη ομορφα.
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

asimazeftos

σήμερα μαζευτήκαμε για να παίξουμε να διασκεδάσουμε να ευχαριστηθούμε.
μάλλον ορισμένη έχουν άλλο σκοπό νομίζουν ότι πάνε σε πραγματικό πόλεμο
είναι ποιο έξυπνη ποιο μάγκες απο τους άλλους δεν ξέρω τη άλλο να πω.ορισμένα παιδιά
που βλέπουν τα όπλα τους να μην περνάνε και αναγκάζονται να μην παίξουν η αν
υπαρχή δανείζονται είναι χαζή.δεν νομίζω.εγώ στο πρώτο μου παιχνίδι δεν πέρασε
το όπλο μου και αναγκαστικά να παίξω με πιστόλι και σε άλλα δυο παιχνίδια δανείστηκα.
το όπλο μου δεν το έχω ευχαριστηθεί απο τότε που το πήρα  εγώ τι είμαι λαλακας.
οσο για τους κανόνες ναι πρεπη να γηνουν ποιο αυστηρη και απαραβατη για ολους.
πρέπει να εφαρμόζονται ακόμα και με τους ποιο ακραίους τρόπους και σε όποιων αρέσει
σε όποιων όχι να φύγει να πάει αλλού δεν χωράει στων χώρο του airsoft.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

tataman

καλησπερα  και απο εμενα βγηκα να πω τον πονο μου γιατι απ τα ββς που εφαγα στο κεφαλι ακομα να συνελθω τι κακο ελαττωμα που εχουν ορισμενοι να βλεπουν μονο το κεφαλι μου και οχι τα 150 κιλα που κουβαλω υ.γ ειμαι και 2 μετρα,λοιπον απο που να αρχισω οταν ξεκινησα να φωναζω ελεγε ο σπυρος [που εχασε το δοντι του ]αστους μην κανεις φασαρια να παιξουμε οπως και πολλα αλλα παιδια οριστε τα αποτελεσματα ριχνω πολλες ευθυνες στον οργανωτη ειναι ο αρχων του παιχνιδιου[ πιστευω ομως οτι απο τα λαθη μαθαινουμε και συνεχιζω ο φιλος ο pitbull κριβηκε και  απ τα λαθη του και δυσφημησε την ομαδα του και χαιρωμαι πολυ που πηραν θεση αμμεσα και επειδη ανηκει στην ομαδα τους εκεινοι ξερουν τι πρεπει να κανουν[ πως θα το τιμηρησουν]δλδ, αυτα τα λιγα  οσο για τα σουβλακια του ρωσου ειναι απιστευτα καλο βραδυ σε ολους
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ