OPERATION:WELCOME HOME Eλευσίνα 14/2/2010

Ξεκίνησε από eloxim1, 08 Φεβ 2010, 23:50:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LuBu

Υπολογιστε και τα S.A.S. +1
Και τι ωρα ερχομαστε???

mirrage

Οι Σομαλοί θα βαφτούν μαύροι??? ;D ;D

Dtq

Οι γυναίκες τι λένε που θα μεζευτείτε τέτοια μέρα για "Ένα παιχνίδι"?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

salamine153

Πες καλητερα, γιατι δεν ερχονται και αυτες)))
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Dtq

Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Doc

Εμείς είμαστε μοντέρνο ζευγάρι και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παίζουμε airsoft!

Antono και Rodica θα έρθουμε σίγουρα!

FOTOGRAFOS

Παρολο το επισοδειο που έγεινε στο τέλος,εγώ προσοπικά το ευχαριστήθηκα πολύ το σενάριο!!!!

paloukilook

Καλά ήταν καλά περάσαμε αν εξαιρέσεις το συμβάν στο τέλος του παιχνιδιού...κάτι κάναμε οι αμερικανοί  μέσα στα χτίρια το παλέψαμε εκεί λίγο.. κ θέλω να ευχαριστήσω τον eloxim1 που μου έδωσε όπλο όταν το δικό μου τα κούρεψε όλα..

Aspondos

Χωρίς το επεισόδιο σίγουρα θα το ευχαριστιόμασταν όλοι πιο πολύ! Αλλά τα άτομα που προκαλούν τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να τα ονομάζουμε εδώ στο forum!!Δεν είναι και λίγο κάποιος που πάει να παίξει  με όρεξη, να γυρίσει σπίτι του με σημάδια από μπίλιες λόγο κάποιου ατόμου που δεν τηρεί τους ευνοήτους κανόνες του airsoft!        
Airsoft FTW!!!

dash

Λοιπον αν και δεν εχω ηρεμησει ακομα δεν περιμενω και ποσταρω τωρα

Αυτο που εγινε σημερα ηταν εξωφρενικο και εγκληματικο να βαζει καποιος 30 αρες μπιλιες για να ριξει το οπλο του ωστε να ειναι 350.να ριχνει ριπη στο προσωπο του αλλου να του το ματωνει εκτος απο αυτο να εχει και στυλακι και να προκαλει για τσαμπουκα.αν ειχε μπει και σε κτιριο και εριχνε στα 4-5 μετρα?που μπορει να γινε κιολας

Εμεις σαν M L S δεν υπαρχει περιπτωση σε public να δεχτουμε να παιξει αν ημαστε εκει και μιλαω σοβαρα  και πιστευω αλλες ομαδες συμφωνουν

Με την ομαδα του δεν εχω κανενα προβλημα (lost infantry division) και το ξεκαθαριζω και ουτε τα ξερω τα παιδια καλα ωστε να κρινω ουτε εχω τετοιο δικαιωμα ουτε ειμαι θεος .ΚΑΙ επειδη πρεπει καποια φορα να τα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους  το nickname του ειναι PITBULL και εχουμε προβλημα ΜΟΝΟ με ΑΥΤΟΝ

Επισης μετα το σημερινο γεγονος προτινω ο διοργανωτης να αναλαμβανει ο ιδιος οταν γινεται η μετρηση να βαζει 0.20 bbs στους γεμιστηρες του καθε παικτη .μπορει να ακουγετε χρονοβορο αλλα ειδαμε τι εγινε σημερα.

Ας κατσουμε ολοι να συζητησουμε και να συντηρησουμε το χομπι μας σε καλα επιπεδα αλλιως μπορουμε πολυ απλα να παιζει ο καθενας με τους φιλους του και την ομαδα του να τελειωνουμε

Stathis

Τι συνεβει ρε παιδια, εαν καποιος εκανα πατατα επρεπε να φαει κοκκινη καρτα επιτοπου και να παει σπιτι του
Airsoft is Life!

mirrage

Η πατάτα έγινε στο τέλος.Δλδ τότε την καταλάβαμε γιατί πιο πριν δεν τον είχαμε πάρει χαμπάρι.
Η TAS και άλλες ομάδες η ανεξάρτητοι παίκτες που διοργανώνουν παιχνίδια δίνουν δικές τους μπίλιες
και ενίοτε γεμιστήρες.Δλδ αν υπάρχει1 περίπτωση να ξεφύγεις τότε και αυτή πάει περίπατο.
Είναι ανόητο να προσπαθείς να κοροϊδέψεις τόσα άτομα και να παίζεις με την ακεραιότητά τους.
Το παιδί που την έφαγε στο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ζημιά αν ήταν πιο κοντά.
Τα σημάδια ήταν μεγάλα και καλό θα ήταν ίσως να τα δουν όσοι ζητούν αύξηση ορίων η βάρους
μπίλιας χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.

akiz

Εγώ αν και δεν ήρθα στο παιχνίδι, έμαθα τι έγινε και θα συμφωνίσω με τον  aspondo...τα πιό πολλά άτομα από δω μέσα έχουν δουλειά..οικογένεια...και η Κυριακή είναι η μόνη μέρα που μπορούν να κάτσουν σπίτι τους και να ξεκουραστούν...και αντί για αυτό...προτιμούν να ερθουν και να παίξουν airsoft γιατί γουσταρουν...ε δεν γίνετε για την απερισκεψία ενός ατόμου να χαλάει η Κυριακή τους και να γυρίζουν σπιτι τους τραυματισμένοι...και πάλυ καλά που όσοι τραυματιστικαν δεν ήταν μέσα στο κτυριο...γιατι σε περιπτωση που την ετρωγαν απο τα 2 μετρα θα ειχαμε χειρωτερα...ότι κανουμε και οτι κανονιζουμε εδω μεσα πιστευω πως γινετε για να περασουμε καλα πανω απ ολα....τωρα αν καποια ατομα δεν το σεβονται αυτο...ας βρουν αλλο hobby

Ranger

Τι έγινε ρε παιδιά ?
αυτός που έφαγε τις bbs του σημάδεψαν το πρόσωπο μόνημα?
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

Firestriker

Σαν συνιδρυτες και συν αρχηγοι της ομαδας "Lost Infantry Division", o "MELAS" & εγω συναποφασισαμε να κατασχεσουμε το συγκεκριμενο AEG απο τον συγκεκριμενο παικτη,   ο οποιος τονιζω εν' αγνοια μας προεβει στην ενεργεια αυτη η οποια εφερε σε δυσκολη θεση 2 συνχομπυστες μας αεροσφαιριστες στους  οποιους  εκφρασαμε την συγνωμη μας  και την λυπη μας σαν αρχηγοι ομαδας στον χωρο του παιχνιδιου για το γεγονος αυτο!
  Ο παικτης επιπληχθηκε δριμυτατα για το οτι προεβη σε κατι που μπορει να εκθεσει το συνολο της ομαδας!
    Οι υπολοιποι παικτες της ομαδας δεν χρωστανε σε τιποτα να αμαυρωθουν εξαιτιας ενος!
   Επιπροσθετως του επιβαλλουμε  απαγορευση  συμμετοχης   σε ΔΗΜΟΣΙΑ ποσταρισμενο  παιχνιδι στο εκαστοτε forum,   για οσο διαστημα κρινουμε ο "MELAS" &  εγω οτι του χρειαζεται για να αναλογιστει το λαθος του!
   Εαν και εφοσον αποφασισουμε να τον καλεσουμε ξανα σε δημοσιο παιχνιδι, αυτο θα γινει μονο σε προηγουμενη συνεννοηση με τον εκαστοτε διοργανωτη!  Αν θα ερθει,  θα ερθει με αλλο ΑΕG,  και θα ζηταμε οι ιδιοι παρουσια μας να γινεται μετρηση στο AEG του!
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

mirrage

Παράθεση από: Ranger στις  14 Φεβ 2010, 16:49:35 ΜΜ
Τι έγινε ρε παιδιά ?
αυτός που έφαγε τις bbs του σημάδεψαν το πρόσωπο μόνημα?

Δεν του έριξε με 5,56 με bbs του έριξε!
Αλλά ήταν έντονα τα σημάδια.3 αν θυμάμαι καλά.
Προς τους Lost Infantry Division...με ποιο δικαίωμα θα του κατασχέσετε το AEG?
Όλα τα άλλα είναι σωστά αλλά η κατάσχεση με πια εξουσία θα γίνει?

Επίσης κάποιος πρέπει πια να σταματήσει το χάλι με τις ριπές γύρω η μέσα στο SAFE HOUSE.
Έχει ξεφτιλιστεί το θέμα πια και ο καθένας βαράει όπου και όποτε θέλει!
Σήμερα έκανα 3 παρατηρήσεις!Διαλέξτε έναν χώρο για δοκιμαστικές βολές και ρίχνετε εκεί.
Μέσα και γύρω από τα SAFE HOUSES υπάρχει κανόνας ασφαλείας που δεν επιτρέπει βολές.

SS Slayer

ωραιο σεναριο, ωραιο παιχνιδι, το μονο που το χαλασε ηταν το επεισοδιο στο τελος!!! Εφαγα το πουλακι απο το JEEP, αν το ξανα δω μπροστα μου θα του βαλω φωτια  >:(!!!

spiros.k

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ,ΑΠΟ 40 ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟ RED DOT ΤΟ ΓΥΑΛΑΚΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΕΝΑ ΒΒΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΟΝΤΙΟΥ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ.ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 350 FPS ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΟΣ,ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ.ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ........... ;D ;D ;D ;D ;D

mirrage

Το δόντι σου έσπασε από ριπή του PITBULL?

Goodspeed

@ mirrage : Πάνο, αφ'ενός καλώς επέστρεψες στα παιχνίδια μας και σιδερένιος, αφ' ετέρου, το τι θα κάνουν σαν ομάδα με το AEG ας μην μας απασχολεί.

Είναι αρκετά έμπειροι και μυαλωμένοι ( Firestriker & Melas ) και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όπως και μπράβο τους που βγήκαν και πήραν θέση σαν Lost Infantry Division.

Τυφλές βολές, σημάδια στο πρόσωπο, σπασμένο δόντι και σπασμένο red-dot, όλα σε μία μέρα για εμένα σημαίνουν πολλά. Κάποιοι δεν κάνουν σωστά αυτά που πρέπει σαν διοργανωτές, κάποιοι το παίζουν οι έξυπνοι της κοινότητας και ότι θα πιάσουν κορόϊδα ( μην πώ λαλάκες ) όλους εμάς που χώνουμε χρήμα σε εξοπλισμό και σε εργατικά τεχνικών για να έχουμε τα AEG μας στα όρια που πρέπει, και άλλοι κάνουν σε συναθλητές/συνχομπίστες αυτά που δεν θα ήθελαν να πάθουν.

Όποιοι διοργανώνουν παιχνίδι θα πρέπει να είναι αυστηροί μέχρι παρεξήγησης, και όποιοι ηγούνται των ομάδων θα πρέπει να ξέρουν τι συμβαίνει με τα άτομα της ομάδας τους και να ξεκινούν το παιχνίδι μόνο όσοι τηρούν κανόνες σεναρίου, ατομικής και ομαδικής ασφάλειας.

Τα έχουμε πεί πολλές φορές και κάποια στιγμή φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Δεν θα είναι όλοι τόσο ψύχραιμοι όπως ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ την προηγούμενη Κυριακή, ο Θάνος και ο Σπύρος σήμερα.

Ένας ? Δύο ? Τρείς ? Δώδεκα ? Δεν θα μας κόψετε το Airsoft. Η συμμορφώνεστε ή να βρείτε άλλο χόμπι !!

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...