help για εναν καινουριο!!!

Ξεκίνησε από al3x, 08 Φεβ 2010, 15:43:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

al3x

Γεια σας παιδια!! σαν καινουριοσ και ολο αυτο τον καιρο ψαχνωντας για ενα καλο οπλο
καταντισα να εχω κανει ενα κεφαλι τουμπανο  ??? :P
θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας
ας αρχισουμε διαθετω απο 300-350 ευρω
θα ηθελα να μου προτινετε καποιο οπλο που να μπορω να παιξω και σε woodland  και close combat
και το πιο σημαντικο για μενα ειναι  απο μια καλη εταιρια κια εμπιστη για να μην χαλασει ευκολα και τρεχω και δεν φτανω μετα

ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!!

Dtq

Από τα λίγα που ξέρω κι εγώ, όχι κίνα ούτε ταιβάν, μεταλλικό μέχρι 350 fps.
Αν μου δώσεις περισσότερες λεπτομέρεις για το τι ζητάς, ίσως σου βρω κάτι.
π.χ. τι σ αρέσει κ αν παίζει ρόλο η όψη, η αληθοφάνεια κλπ
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Teacherdick

Λίγο δύσκολο να τα πετύχεις όλα....Βασικά θες ένα όπλο μέχρι 350 fps για να μπορεί να παίζει και cqb, αλλά να έχει και αρκετά μακριά κάνη για να σου δίνει ευθυβολία και απόσταση σε woodland.Θα έλεγα λοιποόν να κοιτάξεις κάτι σε M4.Έχει πολλά μοντέλα και κάτι θα βρείς στα μέτρα σου.Όσο για τις βλάβες, όλα χαλάνε φίλε μου.Απλά άλλα λιγότερο,άλλα περισσότερο.Είναι να μη σου τύχει που λένε.Μπορεί να πάρεις κινέζικο και να μην πάθει τίποτα, μπορεί και να βγει σκάρτο απο την κούτα.Πρότιμησε κάποια εταιρεία που να δίνει εγγύηση, αλλά μην περιμένεις ότι δε θα σου πάθει ποτέ τίποτα.Όλα τα όπλα βγάζουνε φθορές.Αν μπορέσεις να βρεις full metal, ακόμη καλύτερα.Δε θα φοβάσε μη σου σπάσει κάθε φορά που σου πέφτει ή που το χτυπάς κάπου....
Si Vis Pacem, Para Bellum.

al3x

κοιτα δεν μου αρεσουν τα μακρια οπλα 8α ηθελα κατι σε πιο κοντο οπως πχ τα mp5
απο οτι ειχα διαβασει στο  forum  μια καλι εταιρια ειναι η g&g αλλα αλλου εβλεπα πως δεν την συζητουσαν καν! εγω δεν ξερω καθολου απο αυτα επειδη και φιλους αλλα και αλλα παιδια μου ειπαν να παρω απο την αρχη ενα καλο για να μην περνω συνεχεια οπλα! :P

Dtq

Άμα το έχεις, θα αλλάζεις συνέχεια όπλα (και το εννοώ με 2 έννοιες, ή θα πωρωθείς και θα παίρνεις η μπορεί και να σου χαλάνε!) Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα φτηνό κινέζικο αν θέλεις για δοκιμή αλλά αν θέλεις να το αρχίσεις κανονικά και όχι απλα λίγα παιχνίδια και τέλος, τότε προτείνω κάτι πιο ακριβό (αυτά που δίνεις είναι πολύ καλά) που (μάλλον) θα κρατήσει και θα σου αρέσει! Προσωπικά έχω βάλει στο μάτι το defender που δεν είναι ούτε πολύ μακρύ ούτε πολύ κοντό πιστεύω. Τώρα για την μάρκα, απέφυγε καλύτερα κίνα κ έτσι άμα θέλεις να το κρατήσεις για αρκετό καιρό, άλλωστε, σε προειδοποιούν ότι είναι φτιαγμένα για χαμηλό κόστος στ σελίδα του όπλου.
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Teacherdick

Παράθεση από: al3x στις  08 Φεβ 2010, 16:14:54 ΜΜ
κοιτα δεν μου αρεσουν τα μακρια οπλα 8α ηθελα κατι σε πιο κοντο οπως πχ τα mp5
απο οτι ειχα διαβασει στο  forum  μια καλι εταιρια ειναι η g&g αλλα αλλου εβλεπα πως δεν την συζητουσαν καν! εγω δεν ξερω καθολου απο αυτα επειδη και φιλους αλλα και αλλα παιδια μου ειπαν να παρω απο την αρχη ενα καλο για να μην περνω συνεχεια οπλα! :P

Καλά σε συμβούλευσαν οι φίλοι σου....Όσο για το MP5, καλό για μέση και μικρή απόσταση, αλλά σε woodland θα μειωνεκτείς σε σχέση με τα μακρύκανα..Στο λέω απο πρώτο χέρι, γιατί κι εγώ MP5 έχω.Αν η απόσταση είναι πάνω από 30-35 μέτρα, κάνω το σταυρ'ό μου και τρέχω!!!!! ;D ;D ;D
Si Vis Pacem, Para Bellum.

al3x

ναι σε αυτο με την αλλαγη οπλων οπως το εννοεις ειναι σωστο  ;D
το defender ειναι ωραιο πρωτου μου στελεις το μνμ αυτο κοιταγα :P
και λεει οτι ειναι ιδανεικο για cqb

Dtq

Τα fps του είναι πολύ καλά και πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για διάφορες συνθήκες και μάχες αλλά θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη κάποιου παλιού πάνω σε αυτό, αν πιστεύουν ότι είναι καλό όπλο, όχι από θέμα ομορφιάς κλπ αλλά περισσότερο απο αξιοπιστία και αντοχή.
Κάτι δεν πάει καλά...

Horus

ριξε μια ματια κ στα ΑΚ με αναδιπλωμενο κοντακι.
εχουν πολυ μακρυα καννη (λιγο μικροτερη απο το Μ16), σχετικα μικρες διαστασεις με διπλωμενο κοντακι κ γεμιστήρες πολυ μεγαλης χωρητικοτητας (μεχρι 500rds).

αν βεβαια "αντεχεις" το design, κοιτα κατι σε bullpup  που συνδυάζουν μακρυες καννες, μικρο βαρος κ compact διαστασεις.

enemies..we need more enemies!!

TS

al3x

ναι θα ειναι το πρωτο!!!!
καλα μιλαμε εχω ενα κεφαλι καζανι !!!!α0χ0α :D