βάψιμο dragunof svd full metal

Ξεκίνησε από Laetius, 25 Μαρ 2010, 17:21:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Laetius

καλησπέρα σε όλους σας .Πριν από κανα μήνα αγόρασα μία dragunoF svd και σκέφτομαι να την βάψω χρυσή σε όλα τις τα μεταλικά μέρη θα ήθελα τις γνώσεις σας γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο ως προς το τί να χρησιμοπιοήσω (είναι full metal το όπλο )και αν υπάρχει κάτι π μπορώ να βάλω για να μην γδέρνετε η μπογιά μετα την βαφή. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

queef

λύσιμο,ξύσιμο,αστάρωμα,βάψιμο και πέρασμα με βερνίκι αυτοκινήτου ματ.

Laetius

ευχαριστώ για την πληροφορία φιλαράκι  :)

Dadias

αν είναι τις RS μην το κάνεις σε παρακαλώ...!

skotostras

φιλε μου επιδή ασχολιέμε και με βαψιμο
πρώτα τα ξεχωριζεις ολα τα κοματια του SVD.
θέλεις ξισιμο οπως διποτε με 800 ή 1000 γιαλοχαρτο.....
καλο ξισιμο σε ολα τα μεταλικα μερη, μετα ρώτα για Χρησά χρώματα
διπλής, ώστε μετά το βαξιμο, οταν η μπογια εχει στεγνώσει , οχι τελιος ομώς... δηλαδη να  υπάρχει λιιιγγγο αυτο το "κολιμα" της μπογιας για να περάσεις σκληριντικο....προσεξε για να μη δημιουργισει σταγονες μονο ;D
Αυτα για ενα καλο βαψιμο....

βεβεα οπως είπε ο dadias μην ειναι της RS ετσι?? ;D ;D

Laetius

όχι βεβαια δεν κάνω τετοιο αμαρτίμα της jig gong είναι   ;D

ghost-71

φιλαράκι εγώ δεν θα σου το πρωτινά ..παλιότερα είχα βάψει ένα αεροβόλο πιστόλι που είχα .
με όλα τα απαραίτητα  που έπρεπε να γίνουν .ξύσιμο .αστάρι  κτλ ,που μου είχε πρωτινή φανοποιός .
το είχα βάψει ασημή φοβερό λέμε ..άλλα μετά από κάνα τριάρι μήνες άρχισε  να σπάει το χρώμα σιγά σιγά.
Αν δεν κάνω λάθος η μαμά ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ να τα ΒΑΦΕΙ ....με ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ  ΒΑΦΗ.. :P :P :P :P

Laetius

xμμμμ.... Ε άστο μην το χαλάσω το κακόμοιρο τότε  ;D

skotostras

Παράθεση από: Laetius στις  31 Μαρ 2010, 18:36:39 ΜΜ
xμμμμ.... Ε άστο μην το χαλάσω το κακόμοιρο τότε  ;D
μετα θα το βαριόσουν ετσι και αλιως....
εγω οτι εχω βαψει μέχρι σημερα τα βαρέθηκα και θα τα θελα ετσι οπως είταν στην αρχή ;D ;D

Whiskey

Sniper με χρυσο οπλο .... εισαι σιγουρος οτι το θελεις αυτο ? 

(απλα αστειευομαι και συγνωμη για το off-topic ...)

Nikolai

Εχει δικιο για το χρωμα θα ειναι πολυ χτυπητο.Οταν ειδα τον τιτλο νομιζα σε παραλλαγης οχι χρυσο.

skotostras

Ναι μπορει να θελει ομως να κανει παρομιωση απο το call of duty που ξερουν πολοι το παιδι.....
δεν πιστευω να ειναι αρωστος στο μιαλο να θελει να πετύχει stealth με χρυσό οπλο ;D ;D