ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΟ !!!!

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 19 Απρ 2010, 00:08:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

χρονια πολλα κυριε Θανο να τα εκατοστησεις παπουλης να γινεις με ασπρα μαλια κ φωτογραφιες να μας βγαζεις πιο συχνα !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ;D ;D ;D ;D

Leonardo-Swordfish

Πολύχρονος !!! Με Υγεία !!!.....

Τα υπόλοιπα στο βιντεάκι.... ;D ;D ;D

Na mas Keraseis ena Fontan...ZHKOS !!!

ZINJA

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙς ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Xρονια πολλα στον συμπαικτη και φιλο Θανο και με την ευχη για ψυχοσωματικη υγεια για αυτον και την οικογενεια του...ευχομαι οτι ειναι καλυτερο για σενα ο θεος να στο δινει..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

vipergr

Τις καλύτερες ευχές μου σε ένα από τα πιο συμπαθή και αξιόλογα μέλη της ελληνικής κοινότητας.  Οτι επιθυμείς φίλε μου.

SAPPER

jumbo

πολυχρωμος και εντοιχισμενος φιλε....καθε ευτυχια, σε σενα και στην οικογενια σου... :) :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Θάνος

:)

Σας ευχαριστώ όλους από βάθη καρδιάς. Να'στε καλά που με σκεφτήκατε καί μπήκατε στον κόπο να μου γράψετε τις ευχές σας. :)

Να'στε όλοι καλά, σας Ευχαριστώ!!  :)
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

οτι εγραψε ο φιλος jumbo ηθελα να του γραψω και γω αλλα με προλαβε το @!!....τεσπα φιλε ΘΑΝΟ πολλα πολλα χρονια σε σενα να σε εχουμε να σε χαιρομαστε!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Τάλων

Φίλε Θάνο Χρόνια Πολλά μα προ πάντων Χρόνια Καλά.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Goodspeed

Φιλαράκι χρόνια πολλά και καλά  :D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

WAR ANGEL

Θανο να ζησεις να σε χαιρομαστε.Χρονια πολλα και καλα

pit k

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ