ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ 24 -01-2010 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 19 Μαρ 2010, 10:25:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

wildweasel

Μέσα και ο φίλος μου ο DOCTOR. Ποστάρω εγώ για αυτόν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας διότι λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι στην Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ.

''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

Emperor

Εμένα προσωπικά σε περίπτωση που με πιάσουν όμηρο, μου δέσουν τα χέρια...ας υπάρχει ένας φύλακας να μου ανάψει και να μου τινάζει κανένα τσιγάρο, καθώς και να μου προσφέρει νερό και φαγητό αν το απαιτήσω.  8). Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει επική δραπέτευση...Ο Macgyver ήταν ο παιδικός μου ήρωας (τηλεοπτικός, γιατί πραγματικός ήταν, είναι και θα είναι ένας...φυσικά ο Μέγας Αλέξανδρος) γι' αυτό προσέχτε...

Θα κατεβάσω ανιχνευτή μετάλλων (όχι μεταλλάδων)...το νου σας κύριοι... ;)

Edit by Admin.

Έγινε συγχώνευση δυο διαδοχικών μηνυμάτων.
Μην δυπλοποστάρετε.

Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Nemesis91

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  20 Μαρ 2010, 15:37:28 ΜΜ
γυναικες θα εχει   ;D :D ::)

Γιατί άμα δουν τόσους άντρες να κάνουν ο ένας σωματικό έλεγχο στον άλλον μπορεί να μας παρεξηγήσουν. ;)
THE WORLD IS YOURS

ALEX

ΕΛ  ΛΑΣ

ZINJA

Παράθεση από: transporter στις  20 Μαρ 2010, 14:21:21 ΜΜ
μπορούμε να κάνουμε σωματικό ελεγχο στον κρατούμενο?και κάτι ακόμα, μπορούμε να δέσουμε τα χέρια του για τον αποτρέψουμε να δραπετεύσει?
ναι στο σωματικο ελενχο οχι δεσιμο χεριων!να ειμαστε σοβαροι!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ZINJA

Παράθεση από: Emperor στις  20 Μαρ 2010, 15:25:36 ΜΜ
Θα κατεβάσω ανιχνευτή μετάλλων (όχι μεταλλάδων)...το νου σας κύριοι... ;)

χα χα χα χα χα χα χα αχ αχ αχ αχα χα αχα χα χα χα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ι-4

Nikos Tsi

καλησπερα ειμαι μεσα και εγω.μαλλον και αλλα δυο ατομα!συγουρα ο ενας.καλο το σεναριο πολυ καλο θα ελεγα.πως στελνουμε συμετοχη γιατι ειμαι καινουργιος?

pit k

συμφωνο με φιλο εκδρομο αλλα να συμπληρωσο να εχει και κανενα κοψηδι στην φυλακη

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ

Τάλων

Για να μάθουμε και κάτι σχετικό με το παιχνίδι.

Η Τρίτη Σύμβαση της Γενεύης, σε σχέση με τη μεταχείριση των αιχμαλώτων πολέμου, είναι μία από τις τέσσερις Συνθήκες της Γενεύης.Εγκρίθηκε για πρώτη φορά το 1929, αλλά ενημερώθηκε σημαντικά το 1949.  Ορίζει την ανθρωπιστική προστασία των αιχμαλώτων πολέμου.

Κάποια βασικά της είναι :Οι αιχμάλωτοι πολέμου προστατεύονται από τη στιγμή της σύλληψης τους μέχρι τον τελικό επαναπατρισμό τους. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται στους αιχμαλώτους άγρια συμπεριφορά και βασανιστήρια, που θίγουν την προσωπική αξιοπρέπεια και ταπεινώνουν τον άνθρωπο. Πρέπει να πληρούνται οι διατροφικές, θρησκευτικές  και ιατρικές ανάγκες τους.

Ακόμη ορίζονται η συνθήκες κράτησεις, εργασίας, πειθαρχίας και πολλών ακόμη.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Artcrime

Καλησπέρα και απο εμένα. Το σενάριο ακούγεται φοβερό. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΕ! :D

Papis

Leonardo-Swordfish

T.A.S.

1-Leonardo
2-Goodspeed
3-The FiXXXeR
4-Berettas
5-Vagelis521
6-13illys

7-Mitsos  ??
8-GiannisGtti ??
9-Tag21 ????

10-K@v*L*eT@-DS 

ZINJA

Παράθεση από: Τάλων στις  20 Μαρ 2010, 22:40:07 ΜΜ

Η Τρίτη Σύμβαση της Γενεύης, σε σχέση με τη μεταχείριση των αιχμαλώτων πολέμου, είναι μία από τις τέσσερις Συνθήκες της Γενεύης.Εγκρίφηκε για πρώτη φορά το 1929, αλλά ενημερώθηκε σημαντικά το 1949.  Ορίζει την ανθρωπιστική προστασία των αιχμαλώτων πολέμου.

Κάποια βασικά της είναι :Οι αιχμάλωτοι πολέμου προστατεύονται από τη στιγμή της σύλληψης τους μέχρι τον τελικό επαναπατρισμό τους. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται στους αιχμαλώτους άγρια συμπεριφορά και βασανιστήρια, που θίγουν την προσωπική αξιοπρέπει και ταπεινώνουν τον άνθρωπο. Πρέπει να πληρούνται οι διατροφικές, θρησκευτικές  και ιατρικές ανάγκες τους.

Ακόμη ορίζονται η συνθήκες κράτησεις, εργασίας, πειθαρχίας και πολλών ακόμη.

[size=35ΜΠΡΤΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ!pt][/size]

Ι-4

coupas

Μέσα κι εγώ...
Άντε γιατί εχω σκουριάσει
Θαρσείν χρή τάχ'αύριον έσσετ'άμεινον

Emperor

Παράθεση από: Τάλων στις  20 Μαρ 2010, 22:40:07 ΜΜ

Η Τρίτη Σύμβαση της Γενεύης, σε σχέση με τη μεταχείριση των αιχμαλώτων πολέμου, είναι μία από τις τέσσερις Συνθήκες της Γενεύης.Εγκρίφηκε για πρώτη φορά το 1929, αλλά ενημερώθηκε σημαντικά το 1949.  Ορίζει την ανθρωπιστική προστασία των αιχμαλώτων πολέμου.

Κάποια βασικά της είναι :Οι αιχμάλωτοι πολέμου προστατεύονται από τη στιγμή της σύλληψης τους μέχρι τον τελικό επαναπατρισμό τους. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται στους αιχμαλώτους άγρια συμπεριφορά και βασανιστήρια, που θίγουν την προσωπική αξιοπρέπει και ταπεινώνουν τον άνθρωπο. Πρέπει να πληρούνται οι διατροφικές, θρησκευτικές  και ιατρικές ανάγκες τους.

Ακόμη ορίζονται η συνθήκες κράτησεις, εργασίας, πειθαρχίας και πολλών ακόμη.***

***Στη περίπτωση τώρα που ΘΑ ;D αναγκάσουμε τους "ομήρους" σε καταναγκαστικά έργα, μια καλή ιδέα θα ήταν να τους βάλουμε να μαζέψουν μανιτάρια και χόρτα που υπάρχουν σε αυθονία στη περιοχή. Σε περίπτωση που αρνηθούν ας γνωρίζουν από τώρα ότι θα υπάρχουν μαστίγια απο τις δυνάμεις φρουράς... ;D ;D ;D

Υ.Γ. Πέρα από το αστειάκι...Πολύ χρήσιμη η πληροφορία φίλε ΤΑΛΩΝ...εύγε

------------->>>> Η δύναμη φρουράς για την ομάδα μας θα είναι η ακόλουθη:

Hotties shooting guns

Γι 'αυτό πονηρά αγόρια μη σας περάσουν από το νου χαζές ιδέες του στύλ απόδρασης, κρυμμένων όπλων, κτλ κτλ...σκοτώνουν!!!!!
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Draculas

Falcon

@ ΖINJA

Βαλε και μας σαν ομαδα, ξεχωριστα απο τις υπολοιπες συμμετοχες.

BLACK HAWK

Falcon
Old Navy
Noob
Nemesis91