Χρόνια Πολλά στο Θάνο τον Φωτογράφο μας

Ξεκίνησε από Τάλων, 18 Μαρ 2010, 00:12:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

χρονια πολλα και οτι επιθυμεις φιλε ΘΑΝΟ αν και δεν μπορεις να με τραβας καλες φωτο εν ωρα δρασης γιατι ειμαι φαντασμα 8) ;D 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

..ειλικρινά...τέτοιο γλύψιμο γιά να βγείτε μιά φωτογραφία..δεν το περίμενα.  :P :P ;D ;D

Πέρα από την πλάκα..σας ευχαριστώ όλους γιά τις ευχές σας, δεν το περίμενα γιά να πω την αλήθεια κι ευχαριστώ τον φίλο Τάλων γιά το νήμα που άνοιξε, ήταν μιά ευχάριστη έκπληξη γιά μένα, όταν μπήκα στο φόρουμ καί το είδα.  :D

Θα προσπαθήσω να σας ευχαριστήσω όλους, τουλάχιστον με μία καλή φωτογραφία εν ώρα δράσης, (εκτός ίσως από κάποιους που το παίζουν "φάντασμα"...βλέπε Yakuza  :P ;D).

Να είστε όλοι καλά.

Με εκτίμηση
Θάνος
keep safe distance...

pit k

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον καλυτερο φωτογραφο τον εξαισιο τον τρομακτικο τον καταπλιχτικο   ΘΑΝΟ οτι επυθημεις
στον ανθροπω που τραβαει ακομα και φαντασματα

χρονια πολλα

vipergr

Χρόνια πολλά σε ένα άτομο που βαζει πάνω από τη προσωπική του ευχαρίστηση, τη προβολή όλων μας...... να είσαι πάντα καλά.....

Emperor

Χρόνια Πολλά, τις θερμότερες ευχές μου!!!!!
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

ZINJA

χρονια πολλα αν και αργησα να τα πω!οτι ποθεις να το βρεισ!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Ranger

Εάν εσύ είσαι ο υπεύθηνος για τις  καταπλικτικές foto που βλέπω στο forum τότε χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις  ;)
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

Θάνος

Παράθεση από: Ranger στις  20 Μαρ 2010, 00:33:03 ΠΜ
Εάν εσύ είσαι ο υπεύθηνος για τις  καταπλικτικές foto που βλέπω στο forum τότε χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις  ;)

Να'ξερες πόσα ΒΒς έχω φάει γιά να αναγκαστώ να το παίξω φωτογράφος....  :P ;D

Σας ευχαριστώ όλους γιά τις ευχές.
:)
keep safe distance...