G&P 130rd Illuminated Magazine

Ξεκίνησε από baldcoyote, 15 Δεκ 2009, 14:10:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

baldcoyote

ξερουμε τιποτα για αυτους τους γεμιστηρες?υποτιθεται οτι εχουν παρομιο αποτελεσμα με το full auto tracer .στα 2 ρεβιου που βρηκα στο γιουτουμπ(που λεει και η ατζελα) δε φαινοταν και πολλα.απ` την αλλη ομως αλλο καμερα αλλο ματι
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

cgwolf

Έχω στην κατοχή μου 2 τέτοιους γεμιστήρες...αλλά επειδή τρέχω λίγο δεν έχω καταφέρει ακόμα να τις δοκιμάσω...
Ελπίζω μετά το προσεχές Σ/Κ να μπορέσω να αναφερθώ πιο συγκεκριμένα στη λειτουργία/λειτουργικότητά τους.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

baldcoyote

βασικα παρηγγειλα κι εγω 1 για δοκιμη.εχει ενα λεντακι μεσα στη γεμιστηρα που φωτιζει συνεχως τα μπιμπικια και για καποια δευτερα αυτα φωσφοριζουν στο σκοταδι.θεωρητικα εχει καποια πλεονεκτηματα του "σιγαστηρα" της μαρουι γιατι το φως απο το λεντ δε βγαινει προς τα εξω οποτε δε δινεις τοσο στοχο,αλλα στο εφε ισως υστερει αρκετα.

cgwolf

Λόγο του τρόπου λειτουργίας του tracer και του τρόπου λειτουργίας της γεμιστήρας,πιστεύω ότι ίσως και να είναι καλύτερη η γεμιστήρα...
Εξηγώ γιατί...Στο tracer το φώς δεν είναι σταθερό...Ανάβει στιγμιαία μέσω ενός αισθητήρα,όταν περάσει το ΒΒ απο μέσα.
Στην γεμιστήρα τα ΒΒs δέχονται το φώς του LED πολύ περισσότερη ώρα.
Αλλά αυτά είναι όλα θεωρητικά...ελπίζω απο βδομάδα να μπορώ να δώσω σαφή απάντηση στηριγμένη σε όσα έχω δεί στην πράξη απο την χρήση των γεμιστήρων.
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Powerplant

Το συγκεκριμένο κόλπο όμως δεν σου δίνει δυνατότητα απενεργοποιήσης όπως το σύστημα επί κάνης (οποιουδήποτε κατασκευαστή). Επίσης επειδή όσο αφορά το airsoft το tracer είναι περισσότερο παπάτζα και μάλιστα εντυπωσιακή (πολύ εντυπωσιακή) το σύστημα επί κάνης με τις λάμψεις δημιουργεί και την εικόνα μιας πραγματικής λάμψης από εκπυσοκρότηση.
Να ξέρεις πάντως με το tracer ενεργό θα καταλάβεις πως αισθάνεται μια μπεκάτσα όταν περνάει από καρτέρι κυνηγών: Όλοι σε σημαδεύουν και σε βαράνε! (Έχει πλάκα όμως. Στο τελευταίο νυκτερινό σε συνδυασμό με πράσινο Laser έγινα ο αγαπημένος στόχος. Ακόμα και οι δικοί μου με βάραγαν!)
Τώρα αν θες υπάρχει και το παρακάτω λινκ για να φτιάξεις κάτι μόνος σου σε γεμιστήρα με δυνατότητα On-Off.
http://unconventional-airsoft.com/2007/11/19/tracer-unit-built-into-magazine/

baldcoyote

με χαρα σας ανακοινωνω οτι το πρωτο τεστ εγινε επιτυχως.δουλευει μια χαρα (και 2 και 3 χαρες μπορω να πω) ,επισης δε φωτιζει ολος ο τοπος απ`τη κανη,μονο το μπιλακι. το τεστ εγινε εντος οικιας με σβηστα τα φωτα και ολα τα λεφτα ηταν το ενα που αστοχησε και γυρισε πισω.δουλευει λοιπον και σας το προτεινω ανεπιφυλακτα.το μονο που παρατηρησα ειναι οτι η γεμιστηρα αυτη κουμπωνει καπως περιεργα σε σχεση με αλλες (εχω ενα star fnc που παιρνει γεμιστηρες m16) και το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι αν τελειωσουν οι μπαταριες της γεμιστηρας θελει εγχειρηση(ελπιζω οχι τριπλο μπαι-πας) .καλα νυχτερινα λοιπον