Tm Fa-Mas

Ξεκίνησε από Dadias, 10 Δεκ 2008, 01:07:34 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

opoios 3erei..apo periergia rwtaw..a3izei to sugekrimeno aeg?

-Edit-
Θέμα με τίτλο ΤΜ FAMAS υπάρχει ήδη με ελαφρώς διαφορετικό περιεχόμενο. Λίγο προσοχή...
Ευχαριστώ.

Spook

Το έχω στην κατοχή μου αλλά τι ενοείς αν αξίζει  ???  Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής απο το συγκεκριμένο όπλο σε χρήση woodland. έχει μεγάλη κάνη, μικρό μέγεθος, μεγάλη ταχυβολία, δίποδο, πέρνει ράγα αν θέλει κάποιος να τοποθετήσει σκοπευτικό, LARGE TYPE μπαταρία 8,4V, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για A.E.G. όπλο απο όσο γνωρίζω και αυτό είναι ένα "κουμπί" απελευθέρωσης του ελατηρίου μετά απο αυτόματη βολή ώστε να μη μένει σε συσπειρωμένη θέση και με τον καιρό χάνει την ελαστικότητα και την δύναμη του, και το σημαντικότερο πάντα μου άρεσε σαν όπλο -και μιλάω για το πραγματικό τώρα- γιατί συνδιάζει πολλά στοιχεία που μου αρέσουν σε ένα όπλο (πλην του διαμετρήματος :-\).
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

Dadias

ennow an a3izei apo tn apopsh an einai kalo sto paidio kai genika a3iopisto rec..epidi einai gearbox I gia ayto,nai 3erw einai Marui kai ta Marui einai skylia...eixa ena alla to  poulisa  :P ..ayto rwtaw apo ayta p m eipes katalavainw oti einai arketa kalo...alla 8elw kai tn gnwmh tou Akh!!!Akh p eisai?

akis

Παράθεση από: Dadias στις  11 Δεκ 2008, 00:07:44 ΠΜ
ennow an a3izei apo tn apopsh an einai kalo sto paidio kai genika a3iopisto rec..epidi einai gearbox I gia ayto,nai 3erw einai Marui kai ta Marui einai skylia...eixa ena alla to  poulisa  :P ..ayto rwtaw apo ayta p m eipes katalavainw oti einai arketa kalo...alla 8elw kai tn gnwmh tou Akh!!!Akh p eisai?

paron k ego , "dadias" o filos k simpektis "spook" ine gnostis tou siggekrimenou AEG , mias k ine katoxos autou , h gnomi tou ine or8i !!!!!

...........me exi kalipsi pliros.....
WARLORDS

Duke

Το έχω κι εγώ αρκετό καιρό τώρα, αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει στο πεδίο της μάχης ακόμα (δεν το έχει η μοίρα μου :P). Αυτό που μπορώ να σου πω όμως είναι πως (σαν και το πραγματικό) έχει σχεδίαση bullpup (προφανώς το ξέρεις), δηλαδή ο γεμιστήρας είναι πίσω από την λαβή της σκανδάλης (όπως το Styer Aug), πράγμα που προσδίδει στο FAMAS μεγαλύτερο μήκος κάνης στο ίδιο ολικό μήκος. Όμως πολλούς που έχω ακούσει δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν γιατί δεν του βολεύει αυτός ο σχεδιασμός και μπερδεύονται μιας και έχουν συνηθίσει στον συμβατικό σχεδιασμό. Συνήθως προτείνεται σε αρχάριους (που δεν έχουν συνηθίσει σε τίποτε) γιατί συνδυάζει καλή stock απόδοση, και μεγάλη διάρκεια ζωής σε μικρότερη τιμή. Το μόνο πραγματικό κακό του όπλου είναι πως είναι εξολοκλήρου πλαστικό και αυτό φαίνεται ψευτιά, αλλά άμα ρίξεις μερικές βολές γρήγορα καταλαβαίνεις πως δεν είναι έτσι :P. Όσο για αξιοπιστία...marui... άμα ψάξεις και μόνος σου on-line, θα δεις ανθρώπους που το αγοράσανε πριν πόσα χρόνια και ακόμα δεν έχει πάθει το παραμικρό

Προσωπικά, επειδή λες ότι είχες όπλο, άρα δεν είσαι καινούριος, αλλά κατά τα άλλα θες να δοκιμάσεις ένα bullpup, θα σου πρότεινα το Steyr της CA ή καλύτερα της Marui: έχει πολύ καλή απόδοση, περισσότερα fps, μεγαλύτερη κάννη, καλύτερο range (αλλά ίσως όχι τόσο durability) και είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις εσωτερικά upgrades από το FAMAS, του οποίου τα ανταλλακτικά είναι πολύ σπάνια. Εγώ επέλεξα FAMAS λόγο τιμής, διαθεσημότητας, βάρους, και τρελού ROF.

Dadias

Eyxaristw polu paidia!Akis apla epidi se 3erw h8ela kai tn gnwmh s giati eisai gnwsths gia ayto..alla afou les oti oti leei o Spook einai ok,ok! Spook no offence!  :)