GR15 Raider

Ξεκίνησε από Teacherdick, 15 Μαρ 2010, 14:18:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Παίδες σκέφτομαι τα αποκτήσω το εν λόγω μωράκι.Για πείτε μου τη γνώμη σας για την εταιρεία και το συγκεκριμμένο μοντέλο.Το έχει κάποιος απο εσάς???
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Emperor

Το απέκτησα εγώ, ο αδερφός μου, και 2 φίλοι μας και πραγματικά έχουμε μείνει και οι 4 απόλυτα ικανοποιημένοι. Είναι τρομερό το όλο πακέτο, πολύ καλή ποιότητα (G&G γαρ), αξιοπιστία, fire rate, βεληνεκές, εργονομία....κτλ κτλ. Στη τιμή του (230 ευρώ) πιστεύω είναι από τις καλύτερες επιλογές value for money!!!! Παίζει παντού!!!!!

Το προτείνω ανεπιφύλακτα
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

al3x

hi guys kai egw skeftomai na to apo ktisw ayto to gun alla to mono pou me fovizei pou eida sto site tis g&g pws einai plastiko? i kanw kapio la8os!!!!( a 8a einai kai to prwto mou oplo efoson twra xekinaw  ;D)

TS

θα κανω την χαρη στο SAPPER . al3x ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ GREEGLISH!!!!!!!!

al3x

ναι φιλε μου εχεις δικιο ζητω χιλια συγγνωμη!!!!απλα το εγραψα γρηγορα γιατι ημουν στην δουλεια!!!!
πρεπει να ξαναγραψω το προηγουμενο ποστ μου?

TS

al3x

παμε παλι ενδιφερομαι γιαυτο το οπλο αλλα εχω δει σε αλλα siteπου λεει οτι ειναι πλαστικο ισχυει αυτο ειναι ολο πλαστικο?

και αν ειναι δυνατον σε συγκριση με αυτο
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_30&products_id=1179
ποια ειναι η γνωμη σας?
εχς κολλησει σε αυτα τα 2 !!!  :P

Horus

το GR15 νομιζω ειναι πλαστικο, εκτως βεβαια απο το χειροφυλακτηρα με τις ραγες, που αναγκαστικα ειναι μεταλικος. τα πλαστικα ομως της G&G ειναι πολυ καλης ποιοτητας.

κ το ΜΡ5 που κοιτας παρολο που ειναι στην Top-Tech σειρα της G&G εχει πλαστικο lower receiver.
enemies..we need more enemies!!

Jayhawk

Μια που υπαρχει το thread και για να μην δημιουργησω αλλο, πιστευω πως ειναι το καταλληλο μερος να εκφρασω την απορια μου. Υπαρχει μεταλλικο σωμα ειδικα για το GR15 Raider, ή πρεπει να μονταρω ενα κανονικο με dremel? (Οπως με πληροφορησε ο φιλος theosarr) ;)

dyzio2206

κοιτα, το GR15 ειναι κατα βαθος ενα M-16 οπωτε.. ;)

τα παιδιά από το center μπορούν να απαντήσουν σίγουρα..
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."