ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ 24 -01-2010 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 19 Μαρ 2010, 10:25:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

morfeus1712

Τα μπραβο μου στον ΒΑΣΙΛΗ για την οργανωση που παρα την πιεση χρονου την εβγαλε μια χαρα και με το παραπανω + οτι εχωντας μολις αγορασει ενα M733 commando δεν ειχα παρα μονο τον αρχικο low cap
μου δανησε 2 mid cap  με BB's γεματα παρακαλω ;D ;D (σου χρωσταω περιπου 170 ΒΒ's   BILL ) αλλα και ο Falcon με τον τριπλο mid cap !!! Ευχαριστω και τον Leonardo που στο τελευταιο game εχοντας ξεμηνει απο μπαταρια ( HAPPY TRIGER  XAXAXAX ) μου εδωσε το δικο του Μ4 !!!   Και μπραβο σε ολους οσους παραβρεθηκαν παρα το τσουχτερο κρυο με το χιονακι και δημιουργησαν ενα φοβερο παιχνιδι με ωραιο ρυθμο!!!!!!     ηταν το πρωτο μου game στην ελευσινα και με αποζημιωσατε παιδια και παλι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!   8) 8) 8) 8)

SAPPER

Παράθεση από: ZINJA στις  25 Μαρ 2010, 10:01:16 ΠΜ
και τωρα κατι που ειχα καιρο να ευχαριστιθω!στα μετα μικρα ματσακια ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΣΑΠΠΕΡ με μπαμ!ΚΑΘΑΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ;D ;D ;D ;D
Ο ΖΙΝΖΑ τρελαμένος από χαρά ότι κατάφερε και με έβγαλε μετά από τόσα παιχνίδια κέρναγε τους πάντες  :D :D :D

Πάντως με κολακεύει το γεγονός ότι το να καταφέρει να με βγάλει κάποιος είναι κατόρθωμα που αξίζει κέρασμα και να γραφτεί στα Forum ...αν είναι έτσι θα βγαίνω πιο συχνά  :D :D :D

Ripper

Παράθεση από: SAPPER στις  26 Μαρ 2010, 15:28:47 ΜΜ
Πάντως με κολακεύει το γεγονός ότι το να καταφέρει να με βγάλει κάποιος είναι κατόρθωμα που αξίζει κέρασμα και να γραφτεί στα Forum ...αν είναι έτσι θα βγαίνω πιο συχνά  :D :D :D

Προσεξε με αυτα που λες, καποιος που δεν σε ξερει, θα σε παρεξηγησει!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D