Mαμά κάννη μικρότερη από 6.03 γίνετε?

Ξεκίνησε από spiv, 12 Μαρ 2010, 23:41:42 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

σημείωση: οι περισσότερες μπίλιες είναι 5.95mm και άλλες λίγων εταιριών 5.91mm
το φαινόμενο που δημιουργείται ίσως να προκαλείτε στο ελάχιστο διάκενο που υπάρχει δημιουργώντας μία ανωμαλία στην πορεία της μπίλιας, φυσικά διαφορετικά θα πηγαίνει αν αν την τοποθετήσεις και θα ρίξεις με 300-350-400fps (όσα έχει το aeg σου) και αλλιώς απλά ρίχνοντάς την με το χέρι με 5fps  :P

συμβουλή μου? δοκίμασε και τις 2 και δες ποια σου δίνει τις καλύτερες  συγκεντρώσεις

μια ερώτηση όμως, ποίας εταιρία είναι η κάννη και τι χρώμα

spiv

η κάννη έχει δοκιμαστεί και δεν έχει καθόλου καλύτερη συκέντρωση, είναι μια madbull black python tight bore ver.ii (6.03x590mm)

Dadias

ok μετά από λίγη έρευνα η Madbull δεν βγάζει 6.08, αλλά βρήκα το εξής στην Ιστοσελίδα τους και για την σειρά black python V.II ,ότι πρόκειται για πειραματικό μοντέλο, διαβάστε τα και μόνοι σας στο παρακάτω Link

http://www.madbullairsoft.com/English/index.php?main_page=product_info&products_id=61

spiv

μου αρέσει που λέει ότι περνάνε και από έλεγχο πριν φύγουν.τι να πω δεν ξέρω τόσο γρουσούζης είμαι και έπεσα σε σκάρτο κομμάτι? (ένα είναι σίγουρο madbull δεν ξαναπαίρνω)

Goodspeed

Το λαστχάκι του hop up το έλεγξες ?

Αν έβαλες στενότερη κάννη και η συγκέντρωση δεν είναι τουλάχιστον λίγο καλύτερη από πρίν, κατά 90% φταίει το λαστιχάκι του hop up.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

mirrage

Αν θες να είσαι σίγουρος πρέπει το AEG να το στηρίζεις με τρόπο που δεν θα χάσει ούτε χιλιοστό
από την αρχική του θέση.Αν χάσεις έστω και 1 χιλιοστό αυτό θα μεταφραστεί, από 1-2 εκατοστά
ώς και πάνω από 10, ανάλογα την απόσταση που ρίχνεις.
Αν θες 100% ακριβείς μετρήσεις τότε στήριξε το AEG και μέτρα.
Αν το πήρες στα  χέρια το σήκωσες και πήγες να ρίξεις θα σου βγάλει άκυρα αποτελέσματα.
Το χέρι παίζει και όταν πατάς την σκανδάλη αλλάζει η θέση του ακόμα και αν δεν προλαβαίνεις να
το δεις.

spiv

οι δοκιμες έγιναν με καινούριο λαστιχάκι.(και με τις δυο κάννες) το όπλο στηριζόταν στον δίποδα και η απόσταση ήταν 7 μετρα.

είναι φυσιολογικό σε τέτοια  απόσταση η μπίλια να πηγαίνει μια δεξιά και μια αριστερά? ( και με τις δυο κάννες με απόκλιση έως 5cm απο το κέντρο)

Goodspeed

7 μέτρα και φεύγουν οι μπίλιες δεξιά και αριστερά ?? Αυτό δεν γίνεται ούτε με πιστόλι !!

Το ότι τα λαστιχάκια ήταν καινούρια δεν πάει να πεί ότι είχαν μπεί και σωστά. Δες το καλύτερα γιατί για την απόσταση που αναφέρεις έχει σοβαρό θέμα το AEG σου.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

spiv

:o :o  :'( :'( θα το λύσω πάλι και θα ξαναδοκιμάσω