G&G GR16 carbine blowback

Ξεκίνησε από Airetikos, 05 Μαρ 2010, 02:10:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Airetikos

Παίδες την καλησπέρα μου!
Νέος και εγώ στο sport νεοαφιχθείς από τον ταλέπορο χώρο του Paintball...
Είχα δικό μου πεδίο στην Κόρινθο αλλά το βάλαμε το λουκετάκι....  ::)
Τεσπα, έχοντας πρήξει τα μάτια μου μπροστά στην οθόνη βλέποντας άπειρες φωτό και διαβάζοντας σελίδες ολόκληρες
όχι μόνο ψήθηκα αλλά έχω αρχίσει και καίγομαι για Airsoft !!!
Οι απορίες μου πολλές αλλά πριν αρχίσω να σας τα πρήζω για τα καλά θα κοιτάξω να της λύσω μόνος μου μέσα από το forum...
Για την ώρα θα ήθελα μόνο την γνώμη σας για το συγκεκριμένο όπλο που σκέφτομαι να αγοράσω...

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1160

Stathis

Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι απο την οικονομικη σειρα της G&G. Απ'οτι ξερω τα εσωτερικα του ειναι ιδια με τα ακριβα μοντελα της εταιριας, εχει και blowback. Για τα λεφτα του πιστευω οτι ειναι κορυφαιο
Airsoft is Life!

Hornet

Νομιζω η μονη αλλαγη ειναι οτι εχει πλαστικο σωμα και πλαστικα πολυ καλης αλλα λιγο χαμηλοτερης ποιοτητας απο τα ακριβα μοντελα πχ στο κοντακι.
you'll fire your musket but l'll run you through...

Airetikos

Δηλαδή με λίγα λόγια με βάση αυτό το όπλο να μην κοιτάξω καν τα ποιο οικονομικά....
χμμμμ... μάλιστα....   ::)

Scharfschütze

Για τα δικα μου απειρα ματια φενεται πολυ ελκυστικο  :-* ;D
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Airetikos

Παράθεση από: Scharfschütze στις  07 Μαρ 2010, 00:56:30 ΠΜ
Για τα δικα μου απειρα ματια φενεται πολυ ελκυστικο  :-* ;D

ψιτ φιλαράκο πάρε τα μάτια σου από το όπλο μου ....

WAR ANGEL

Παράθεση από: Airetikos στις  07 Μαρ 2010, 13:08:07 ΜΜ
ψιτ φιλαράκο πάρε τα μάτια σου από το όπλο μου ....

Ψιτ κυριος η κυρια συνοδευεται  ;D ;D ;D

Whiskey

Αν το σωμα ειναι πλαστικο τοτε η κυρια δικη σας.

Airetikos

Παράθεση από: Whiskey στις  07 Μαρ 2010, 18:28:39 ΜΜ
Αν το σωμα ειναι πλαστικο τοτε η κυρια δικη σας.

το όριο μου είναι τα 200 ευρό

από ότι έχω πληροφορηθεί αν και πλαστικό είναι καλύτερο ποιοτικά από πολλά άλλα μεταλλικά

εσύ δηλαδή από τα όπλα του ιδίου τύπου που διαθέτει το  θα μου πρότεινες άλλο?

Powerplant

Στα 200 ευρώ από center είναι η καλύτερη επιλογή φίλε μου. Υπάρχουν προτιμήσεις σε μεταλλικά ή πλαστικά σώματα, θετικά ή αρνητικά στοιχεία. Το θέμα είναι ότι είναι καλής ποιότητας και αν το σεβαστείς θα μείνεις πάρα πολύ ευχαριστημένος.

φιλοι μου εγω νομιζω οτι ειναι πολυ καλο οπλο και με την εκπτωση εφυγα για σεντερ 8) ;) ;D

Airetikos

Ευχαριστώ για της απαντήσεις!
Το πήρα τελικά εχθές μαζί με ένα πιστόλι p226  ;D ;D ;D ;D ;D
και αν η εξυπηρέτηση ήταν καλύτερη θα είχα πάρει και άλλα καλούδια....

Kallistos

Πιστευω οτι ειναι "best buy for value" για αρχάριο. Aν τα εσωτερικά ειναι ιδια με τα πιο ακριβά G&G θα σε ικανοποιησει πολυ. Το πλαστικό εξωτερικό θα σου δωσει και μεγαλυτερη ευκινησία, σε αντιθεση με την δικη μου προτιμηση του  Μ4 που ειναι 5,5 κιλά με full εξοπλισμο.
Ready... Steady... Fire...!!!

Remedy

Tα περι "εξυπηρλετησης" νομίζω πως έιναι λίγο off topic...So back to the topic....
Το συγκεκριμένο AEG το τσίμπισε ο αδερφός μου πριν 1 εβδομάδα....Αξίζει τα λευτά του δεν το συζητώ!Ωστόσο περίμενα το κλείστρο του BlowBack να πηγαίνει πιο πίσω αλλά δεν βαριέσαι;Πολύ καλή επιλογή,σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος!

Airetikos

θα δείξει, περιμένω πώς και πως το πρώτο παιχνίδι.....

toxic

Το οπλάκι το έχω αγοράσει.Είμαι ο αδερφός του Banath. Έτυχε και στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα να σταματήσει να ανταποκρίνετε.Πήγα λοιπόν στο center και δεν μπορώ να πώ άσχημα λόγια για κανέναν λόγο.Αντιθέτως 1000 ευχαριστώ. Γιατί ενώ θα μπορούσανε να μου το στείλουνε στο service και να είμαι στην αναμονή. Ασχολήθηκαν μαζί μου. Μου το άνοιξαν μπρωστά μου και μου το έφτιαξαν. Το οπλάκι να το πάρεις είναι the best για τα λεφτά του. Και έχει και κάνη ακριβίας. Μη το σκέφτεσαι καν.

Airetikos

Θα βγω λίγο πάλι off topic αλλά καλώ είναι να λέμε τα άσχημα αλλά να λέμε και τα καλά 
Σήμερα ξανά πήγα στο σεντερ και αν και πάλι είχε κόσμο, αν και δυστυχώς δεν βρήκα το όπλο που ήθελα, αν και ήταν μόνος του ο Βασίλης η εξυπηρέτηση ήταν άψογη!
κάνοντάς με να θεωρήσω ότι η προηγούμενη ήταν μια ας πούμε κακή μέρα....

Maleficus

μπορει κανεις να παρει μεταλλικο σωμα για το εν λογο AEG?
anyone?

Emperor

Στη τιμή αυτή αποτελεί σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή. Απλά να παραθέσω ένα περιστατικό που είχε ένας φίλος και κάτοχος του εν λόγο όπλου τη περασμένη Κυριακή στη Μαλακάσα, όπου χτυπώντας σε ένα κορμό με το GR-16, του ξεκόλλησε η κάννη. Το περίβλημα με το σκοπευτικό μπροστά, από τον χειροφυλακτήρα και μπροστά και αναγκαστήκαμε να το "δέσουμε" με μονωτική. Λογικά δεν είναι κάτι "αφύσικο", απλά ίσως να θέλει προσοχή το όπλο λόγο των πλαστικών του μερών.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

paloukilook

το εχω βαλει κ εγω στο ματι αυτο το aeg λογο της εκπτωσεις βασικα αλλα με προβληματιζει το γεγονος που λετε με τα πλαστικα μερη τοσο ευαισθητο ειναι???