Μεταλλεία 25/09/2022 "CAPTURE THE FLAG"

Ξεκίνησε από Aggpsp, 08 Σεπ 2022, 01:04:15 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Supera

Καλησπέρα, από P9 3 άτομα με τη ρωσική παράταξη.

Panse AK
F.A.L AK
Orestes AK

Biliskara

ΝΑΤΟ
+4 άτομα

Aggpsp

ΠαράθεσηΝΑΤΟ
+3 άτομα
Αδερφε μου κανε ενα κοπο και διαβασε το Νημα απο την αρχη ... Δυστυχως δεν εχει θεσεις για Νατο

Dsk

Δυστυχώς λόγο έλλειψης μεταφορικού μέσου η oropos airsoft team ακυρώνει την συμμετοχή της(3 ατόμα) και θα ήθελε να ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη από την διοργάνωση για την αναστάτωση!! Ευχαριστώ πολύ.

gatto

Καλησπέρα.
4 συμμετοχές για την Ρωσσική παράταξη.

1 assault από Gecko Airsoft Squad
2 assault και 1 RPK από The HANNIBALS

Atsalakotos

Καλησπέρα. 3 Συμμετοχές απο EDGE για Ρώσσους

Teacherdick

Καλημέρα. Από umbrella trashsweepers τελικά θα παρευρεθούν δύο (2) άτομα λόγω έκτακτων υποχρεώσεων.

1) Paladin
2) Teacher

Εκτός θα μείνουν οι Billyblind και Nikoleta.

Συγνώμη για την οποία αναστάτωση, αλλά μόλις ενημερώθηκα.

Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Aggpsp

ΠαράθεσηΝΑΤΟ
+3 άτομα
ΠαράθεσηΑδερφε μου κανε ενα κοπο και διαβασε το Νημα απο την αρχη ... Δυστυχως δεν εχει θεσεις για Νατο
Παιδια λογω ακυρωσης συμετοχων, υπαρχουν ελευθερες θεσεις και μπορειτε να ερθετε.

Aggpsp

Παιδια καλησπερα σας σημερα 21\9 εχουμε επιβεβαιωμενες 41 συμμετοχες Νατο και 40 Ρωσια. Θυμιζω οριο καθε ομαδας 50 ατομα οποτε εχουμε χωρο ακομα για 9 ατομα Νατο και ακομα 10 ατομα για Ρωσια

TheBoogeyMan

Απο medusa

1 ακομα με νατο

ευχαριστω!
Someone has to make the enemy afraid of the dark.

dimitris g

2 συμμετοχες με full OD (Ανατολικη παραταξη)
Gavalas AK74U
Tsounakos AK74U

Волк

Καλησπέρα,
Δύο άτομα από Σόκολ (Oleg & Shashlik) + δύο φίλοι (Hammerhead & Rogue), σύνολο 4, εκτός, λόγω της σημερινής απόφασης της διοργάνωσης να πάρει ξεκάθαρη πολιτική θέση.
Η επιβολή στο dress code των ομάδων καλό θα ήταν να μην γίνεται, από την στιγμή που όλοι μας κρατάμε μία ουδετερότητα στο dress code των παικτών ανεξαρτήτως των πεποιθήσεών μας.
Όταν επιτρέπονται σήματα διαφόρων μισθοφόρων δολοφόνων στα παιχνίδια αλλά απαγορεύεται συγκεκριμένα το Ζ, και κατά συνέπεια να επιβάλλεται βέτο στο impression κάποιων παικτών, σημαίνει ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το οποίο βέβαια έχει δικαίωμα να το κάνει η οποιαδήποτε διοργάνωση με τις αντίστοιχες συνέπειες.
Είτε επιτρέπονται όλα, είτε απαγορεύονται όλα, αυτό είναι ουδετερότητα.
Ευχαριστούμε πολύ, καλό παιχνίδι σε όλους.

George D.

Georgy Zhukov.
Ρωσική παράταξη.
Άκυρη η συμμετοχή μου.

dimitris g

Παράθεση από: dimitris g στις  21 Σεπ 2022, 20:17:45 ΜΜ3 συμμετοχες με full OD (Ανατολικη παραταξη)
Gavalas AK74U
Tsounakos AK74U
Zrs AK74U

Aggpsp

Κυριοι σεβομαστε απολυτα την αποφαση σας ,επισης εκτιμουμε πολυ την πολυ προσεγμενη και ειλικρινη τοποθετηση σας  , θα θελαμε μονο να Ξεκαθαρισουμε οτι δεν υπαρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ πολιτικη θεση απο την διοργανωση-ομαδα μας και σας παρακαλω πολυ να μας πιστεψετε γι'αυτο... θα σας παρακαλεσω να σκεφτειτε οτι ειναι μια προτογνωρη κατασταση για ολους μας η οποια κρυβει πολλους κινδυνους παρεξηγησεων και εν δυναμει ανεξελεγτων συνεπειων... Απολογουμαι εκ μερους του συμπαικτη μου και συνδιοργανωτη καθως εκανε αναφορα μονο σε ενα χαρακτηριστικο συμβολο (Ζ)  ΕΝΩ η θεση της διοργανωσης αφορα ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ εκατερωθεν που εχουν εμφανισθει σε αυτον τον Πολεμο/πολεμικη επιχειρηση που ολους μας εχει συγκλονισει. Το εν λογω ποστ εχει κατεβει.... Επισης σας ζητω συγνωμη για οποιαδηποτε λαθος εντυπωση σας δημιουργησαμε και θα χαρουμε να το ξανασκεφτειτε.

leandros

Παράθεση από: leandros στις  08 Σεπ 2022, 08:49:04 ΠΜ3 άτομα από Dire Wolves με μουλτικαμ με την ομάδα των Νατοϊκον
Δύο άτομα από εμάς άκυρο λόγω αρρώστιας

gatto

Παράθεση από: gatto στις  19 Σεπ 2022, 22:07:46 ΜΜΚαλησπέρα.
4 συμμετοχές για την Ρωσσική παράταξη.

1 assault από Gecko Airsoft Squad
2 assault και 1 RPK από The HANNIBALS

Καλησπέρα, δεν έχω λάβει κάποια πρόσκληση στο fb και απο ότι αντιλαμβάνομαι γίνονται ενημερώσεις και εκεί.

Merkman

Καλησπέρα 1 άτομο για NATO με multicam
+1 άτομο για NATO με multicam ή AOR

Aggpsp

Παράθεση από: gatto στις  24 Σεπ 2022, 13:05:32 ΜΜΚαλησπέρα, δεν έχω λάβει κάποια πρόσκληση στο fb και απο ότι αντιλαμβάνομαι γίνονται ενημερώσεις και εκεί.
Καλησπερα φιλε μου, υπαρχει μια εκδηλωση στο fb δημοσια...το οποιο δεν εχει παραπανω πληροφοριες απο οτι εδω... η ενημερωση για το παιχνιδι θα γινει στο πεδιο , σας περιμενουμε.

Laetius

Παράθεση από: Laetius στις  08 Σεπ 2022, 10:47:42 ΠΜRUSSIA
Από Loners 3 συμμετοχές με Ρώσικη Παράταξη:

- Ballian με ΑΚ105 SPECTRE CAMO

- Laetius με RPK

- John Forge με ΑΚΜ

+ 3 συμμετοχές

-Albatros με AK47  digital flora

-Νεκτάριος με ΑΚ74

-pitk με ak74u

Mια ακόμη συμμετοχή για ρώσικη παράταξη. Victoras
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια